Foto bij * Chapter Six *

Nadat we nog even samen in de keuken hadden gezeten besloot Harry om naar Louis te gaan, Gemma ging verder aan der laatste opdracht die klaar moest zijn voor de kerstvakantie en Anne en ik gingen verder met de voortuin.
Toen we bijna klaar waren kwam Cher net aanlopen "Hoi Anne, hoi Queen" ze zwaaide nog voordat ze de voortuin inliep, ik gaf der snel een knuffel en deed het laatste snoer met lichtjes door de takjes van een struikje. "Zooo klaar" riep Anne opgewekt, ze liep naar binnen om de lichtjes aan te zetten, Cher en ik liepen net buiten de tuin om eens goed te kijken, het was echt een heel mooi gezicht, al die lichtjes, dat gaat zo mooi zijn als het donker is.

Een paar dagen later zitten we gezellig bij de openhaard onder een dekentje, Gemma en ik waren heel close en Anne vond dat maar al te fijn. Ik was blij dat ik werd geaccepteerd maar voelde me toch soms wel eenzaam, Cher en Liam hadden een relatie gekregen, Gemma had een vriendje en Harry had Louis. Ik moet toegeven ik heb Niall vanaf het begin een leuke jongen gevonden, maar hij heeft nooit interesse getoond in mij, naar mijn idee. Terwijl ik met mijn gedacht bij Niall zat, met z'n blonde haren, lieve aanstekelijke lach en die blauwe ogen, ging mijn telefoon af. Dat ik de naam van mijn zus op het schermpje zag staan maakte me zenuwachtig. "Sorry deze moet ik even nemen" ik liep naar de keuken en nam snel de telefoon op.
"Hey Dede, wat is er het is al zo laat" "Haay Q, ja er is iets dat ik met je moet bespreken, is Anne er ook? die wil ik zo ook nog even spreken" "Ja Anne is in de woonkamer met Gemma, wat is er dan?" Ik begin ongeduldig te worden, wat kan er zo belangrijk zijn dat je zo laat moet bellen en wat je niet kan vertellen als ik thuis ben. "Het gaat over je reisje hierheen Q, die kan niet doorgaan, Greg en ik zijn net ouders geworden, de logeerkamer is een babykamer, er is geen plek voor jou om te verblijven" geschrokken kijk ik op "Ouders geworden? hoelang wist je dat je zwanger was? hoelang wist je al dat je geen logeerkamer meer hebt" ik begin boos te worden, ze zucht diep "Ik wist al dat ik zwanger was toen je wegging" Ik roep uit woede Anne en leg m'n telefoon op de tafel zonder nog verder te willen luisteren, hoe kon ze me dit aandoen? Ik heb er zo naar uitgekeken. "Delilah aan de telefoon, telefoon ligt op de keukentafel" ze kijkt me verward aan maar loopt dan de keuken in om met mijn zus te bellen.
Ik ga terug tegen Gemma aanzitten onder een fleecedeken bij de openhaard "Wat is er Queen?" ze streelt door m'n haar omdat ze weet dat er iets aan de hand is, ik begin te snikken "Ik kan niet naar Nederland in de kerstvakantie, m'n zus heeft al die tijd verzwegen dat ze zwanger was en geen logeerkamer meer had, Gem ik ben alleen met de feestdagen, en Cher had er ook zo naar uitgekeken" ik ga liggen en leg mijn hoofd op der schoot, we horen dat Anne der stem verhefd, wat ze precies zegt kunnen we niet horen. "Je bent niet alleen met de feestdagen Queen, en Cher ook niet, jullie gaan gewoon met ons mee en we gaan het gezellig hebben met z'n alle, dat beloof ik" Ik kon m'n tranen niet meer bedwingen en de snikken werden luider, de tranen stroomde over m'n wangen en ik kon geen woord meer zeggen. Precies op dat moment komen Harry en de 4 andere drukke jongens binnen, ook Cher is erbij. Cher ziet als eerste dat er iets aan de hand is waardoor ze de jongens naar de gamekamer stuurt zodat Gemma haar op de hoogte kan brengen "Ooh Q echt maak je om mij maar niet druk hoor, als wij gewoon samen iets leuks doen ben ik ook al blij, daar zijn vriendinnen voor" ze veegde de tranen weg en keek me lief aan "Liam had je uitgenodigd toch? misschien kan je dat maar beter doen" ze kijkt me aan en schud gelijk nee "Jawel Cher, hij is je vriendje en wilt je er graag bijhebben, ik zal zo down zijn, omdat ik weet dat ik thuis had kunnen zijn, als voelt het steeds meer alsof ik hier thuishoor en daar niet meer welkom ben" Cher en Gemma kijken elkaar verdrietig aan, ik was een puinhoop, een wrak, ik wilde niet meer, dit deed zoveel pijn, m'n eigen zus heeft me zoveel pijn gedaan.

"Nou Queenie je blijft bij ons met kerst en oud en nieuw, maar we gaan wel op reis, wij vieren kerst in Londen, ik weet zeker dat dat je ook bevalt Queen" Anne pakt m'n hand en trekt me bij zich op de bank en neemt me in der armen "Ik voel me zo waardeloos Anne, ik ben niet meer welkom bij m'n eigen zus" Ik kreeg geen antwoord, maar werd heen en weer gewiegt. Na een tijdje gezeten te hebben besloot ik te gaan liggen op de bank en viel al snel inslaap.
Terwijl ik aan het slapen was had Anne Harry op de hoogte gesteld en ook de andere jongens. Na een uurtje geslapen te hebben werd ik wakker geschud door Harry "Queen, het spijt me hoe ik je voorheen heb behandelt, maar ik wilde niet nog een vrouw erbij" ik kijk hem niet begrijpend aan "Je bent welkom Q, en ik houd van je, ik zal er alles aandoen zodat dit je thuis word en je je welkom voelt in ons huis, je bent nu toch eigenlijk een beetje mijn zus" Ik val huilend in Harry z'n armen "Niall vraagt of je een stukje met hem wilt lopen Q, ik denk dat het goed voor je is, even je gedachtes ergens anders op richten" Ik stem in en loop met Harry richting zijn vriendengroep, Niall staat gelijk op en geeft me een knuffel "Zin om een stukje te lopen?" zijn blauwe ogen kijken me afwachtend aan "Heel graag Horan"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen