Foto bij * Chapter Seven *

* De volgende dag *
Het was Zondag en ik had besloten een pyjama dag te hebben, Gemma ging naar haar vriendje en Harry was weer bij Louis. Ik liep naar de keuken en zag Anne al zitten "Goeiemorgen Anne" er kon nog een lachje bij me af, ondanks hoe ik me voelde, de wandeling met Niall had echt geholpen. "Goeiemorgen Queenie, wil je iets eten of drinken?" ze wilde al opstaan "Ik pak het zelf wel hoor" ik liep naar de koelkast om de kan met vers geperste sinaasappelsap te pakken, ik pakte 1 van de grootste glazen en schonk deze vol met sap, Anne wist dat Sinaasappelsap mijn lievelingssapje was.
Anne en ik waren van alles aan het bespreken ook over na mijn 18de, dat ik dan nog bij Anne zou blijven wonen als zij dat goed vond en pas uit huis zou gaan als ik hier echt klaar voor was. Ook hadden we het over onze kerstreis naar Londen, ik was daar nog nooit geweest en had er stiekem toch wel zin in, ik vond het nog steeds vreselijk wat er speelde en dat m'n zus dit zo lang verborgen had gehouden. "Oud en nieuw hebben we wel allemaal al plannen Queen, hiervoor zal je wel zelf iets moeten bedenken, ik zou je graag meenemen maar ik ga met vriendinnen een paar dagen weg, Gemma is bij der vriend en het zal je niks verbazen, Harry is bij Louis" ik knikte begrijpend "dat komt wel goed Anne, ik verzin wel wat en anders blijf ik alleen thuis, heb toch niet zoveel met oud en nieuw om eerlijk te zijn" dit was de waarheid, ik vond vuurwerk verschrikkelijk maar het heeft mij nooit getrokken, ik kijk nooit uit naar oud en nieuw, echt nooit.

Later die dag ging Anne langs bij een paar vriendinnen waar ze mee uit eten zou gaan, ik kreeg geld om eten te bestellen of om iets te halen. Ik kon mijn gedachte niet afhouden van Niall en besloot om even langs te gaan. nadat ik een korte douche had genomen kleedde ik me aan, normaal had ik m'n haar vast maar Niall vind het leuk als het los hangt dus ik liet het los hangen. Na een laatste blik in de spiegel te hebben geworpen pakte ik m'n tasje en liep de deur uit opweg naar Niall.
"Queen, wat doe jij nou hier, wat ben ik blij je te zien" Niall opende de deur en gaf me gelijk een knuffel "Kom binnen, wat is het koud zeg buiten" hij trok me mee de hal in en sloot de deur, een kleine giechel ontsnapte uit mijn mond "Je bent blij me te zien volgens mij" een scheve lach kwam op z'n gezicht "Je moest eens weten" hij gaf een knipoog en pakte m'n hand vast, hij trok me mee de woonkamer in en zette me op de bank "Waar is je moeder dan Ni?" Niall z'n moeder is echt een schat. "Die is er niet, ze komt morgen laat pas weer thuis" Niall komt aanlopen met 2 glazen cola "Alsjeblieft mevrouw" "Dankjewel meneer" we kijken elkaar even in de ogen en ik durf te wedden dat ik vlinders in mijn buik voel rondvliegen.
Niall was naast me komen zitten en we praatte over van alles "Weet jij iets te doen met oud en nieuw ni? ik ben alleen en heb totaal geen inspiratie wat ik moet doen" "ik ben ook alleen, kom hierheen of ik kom naar jou, dan zijn we samen alleen" de blonde jongen keek me hoopvol aan "hmm dat lijkt me wel wat" een grote grijns verschijnt op Niall z'n gezicht en voor ik het weet drukken zijn zachte lippen op die van mij, even schrik ik maar ik leg snel mijn hand in z'n nek terwijl hij mijn heupen vastpakt. onze lippen bewegen tegelijk en lijken perfect op elkaar te passen, even verbreekt Niall onze kus "Je bent zo mooi Queen" hij geeft weer een klein kusje "Zo lief" weer een kusje "Ik ben zo blij dat ik je ken" onze lippen bewegen weer synchroon en niet veel later voel ik Niall zijn tong tegen mijn onderlip aan, ik gaf snel toegang, het was even wennen maar onze zoen veranderde in een passievolle zoen, vol liefde, en ja ook een beetje lust.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen