Foto bij * ChapterEight *

Later op de avond besloot ik naar huis te gaan, we hadden nog films gekeken en een racespel gespeeld, het voelde zo goed om even alleen te zijn met Niall en lol te hebben samen. We hebben onze relatie besproken, en we weten allebei dat we vaker af willen spreken om te kijken of we een stel kunnen worden.
"En waar ben jij deze hele dag geweest?" Ik laat m'n telefoon op de grond vallen uit schrik, Harry staat opeens voor me met een glas cola in zijn hand en een grijns op zijn gezicht "Uhmm ik was bij Niall, en bedankt Styles, nu is m'n telefoon kapot" Ik pak mijn telefoon op waarvan het scherm gebarsten is "en wat heeft mevrouw de hele dag bij Niall gedaan? ik hoop geen vieze dingetjes" m'n mond valt open "Oh my gosh styles laat me met rust" ik loop langs hem de keuken in en schenk snel een glas cola voor mezelf in.
"Ik vind het juist leuk, jij en Niall. Het is echt een hele goeie jongen" Harry kijkt me bemoedigend aan "Dat weet ik Harry, maar ik wil nog nergens vanuit gaan, misschien komt hij er wel van terug, misschien gebruikt hij me, ik weet het gewoon nog niet, we zullen wel zien hoe dit gaat lopen" Harry slaat z'n armen om mijn heupen en laat zijn kin op m'n schouder rusten, wat er heel raar uit moet hebben gezien want hij is zeker 1 kop groter dan dat ik ben.
"Als hij je pijn doet Queen echt ik beloof je dan zal hij nooit meer vieze dingen kunnen doen" Ik schiet in de lach en draai me om en sla m'n armen om Harry z'n nek, ik voel me steeds closer worden met Harry en het voelt alsof ik een broer heb en een beste vriend.
"zin om the notebook te kijken Q?" Ik schrok op, Harry had me nog nooit Q genoemd, en dit was mijn lievelingsbijnaam, waarom geen idee waarschijnlijk omdat m'n ouders me altijd zo noemde. "Heeeeeel graag H" ik pakte wat snacks en we liepen samen de woonkamer in waar Harry de film opzette. Met een fleece deken plof ik naast Harry neer en ik leg m'n hoofd op zijn borst neer. "waag het inslaap te vallen" hij kent me te goed, ik heb hard tegen de slaap moeten vechten, maar ik heb het einde van de film gezien, voor zover dat gaat met een wazig zicht van de tranen.
"Ik ga naar bed H, ik ben super moe, en morgen is er weer school pfff" terwijl ik naar boven loop bedenk ik me hoe gelukkig ik ben, en hoeveel geluk ik heb gehad dat Anne mij op wilde vangen, in mijn rouwfase had ik er niet over nagedacht dat dit in mijn voordeel was en dat ze het beste voor mij willen. Ik wil iets terug kunnen doen voor Anne, maar hoe weet ik niet want geld heb ik niet.
Ik besluit nog een douche te nemen, dan hoeft dat morgenochtend niet dus dat scheelt weer even. Na het douche loop ik in mijn hipster en hempje de slaapkamer terug in, ik schrik op van een figuur dat op mijn bed zit.
"Niall wat doe jij hier? hoe ben je binnen gekomen? het is morgen een schooldag je hoort al te slapen" De blonde jongen schud lachend z'n hoofd "Harry belde, dat je onzeker bent over ons, ik wil dit echt Queen" hij pakt m'n handen vast "Echt, ik heb nooit geloofd in liefde op het eerste gezicht, tot ik jou zag" Ik voelde een traan ontsnappen die opgevangen werd door een warme duim, Niall pakt mijn gezicht vast en drukt teder zijn lippen op de mijne "Je bent het beste dat me is overkomen Q" Zoenend lopen we richting mijn bed waar hij mij neerlegt en boven me komt hangen, ik werd me opeens heel erg bewust van het feit dat ik alleen in een hipster en shirtje lag, zelfs geen bh waardoor er paniek ontstaat in m'n hoofd.

2 dagen later zou ik 16 worden, Niall was dit al, van de vriendengroep waren Harry en ik het jongste, maar ik en Niall waren als enige nog maagd. ik leg m'n hand op Niall z'n borst en duw hem een beetje weg "Ik wil nog niet te ver gaan Ni, sorry, uiteindelijk wil ik dit wel maar nu nog niet" hij kijkt me begrijpend aan en geeft me nog een kusje waarna hij naast me komt liggen en over het stukje blote huid begint te kietelen. "Dit voelt vertrouwd Niall echt, maar je moet naar huis, ik wil niet dat jouw moeder iets gaat denken of dat Anne, Gemma en Harry iets vermoeden "Ik snap het Queen, maar ik lig zo lekker, ik wil niet weg" ik duw hem uit bed wat een harde knal oplevert waardoor ik in de lach schiet, bijna gelijk vliegt mijn kamer deur open en staan Harry en Gemma ons aan te kijken.
"Wat heeft dit te betekenen?" Harry kijkt ons boos aan "jij hebt hem gebeld H, daarom is hij hier, we hebben niks gedaan hoor" "waarom lig je dan in je ondergoed?" "Omdat ik net uit de douche kwam, ik had niemand meer verwacht in mijn kamer, ik wilde gaan slapen" Gemma kijkt me vermakend aan "Wat schattig dit, Horan, ik zou naar huis gaan jongen, het is morgen weer een schooldag, en we willen geen ruzie met je ma" Niall schiet in de lach bij die gedachte en staat op van de vloer, hij geeft me nog een liefdevolle kus en loopt dan m'n slaapkamer uit "Viezerik" Harry lacht nog even en loopt dan m'n kamer weer uit "Nee jij bent een engeltje he Styles" Ik gooi een sierkussen achter hem aan wat een gil oplevert "Slaap lekker Queen" Gemma doet het licht uit en sluit de deur "Trusten Gems" Ik ga lekker liggen en val bijna gelijk inslaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen