Juice klapte zijn laptop dicht, stond op en zette wat mappen in de kast. Net zoals de afgelopen uren deed Dana alsof ze niet op hem lette en dwong ze zichzelf met haar werk bezig te blijven. Clays opmerking leek hier nog steeds rond te waren, en ze hadden zich netjes alleen met hun werk beziggehouden.
      Hoewel ze ieder ogenblik wist waar Juice zich precies bevond, schrok ze toch toen ze opeens twee handen op haar schouders voelde. Ze droeg een zomerjurkje omdat het vandaag behoorlijk warm was, waardoor ze zijn vingers direct op haar huid voelde.
      ‘En? Ben je er klaar voor?’
      ‘Bijna,’ antwoordde ze een beetje plagend, terwijl ze deed alsof zijn aanraking haar niets deed. Ze voerde nog een paar waarden in het Excell-bestand in. ‘Wat gaan we doen?’
      ‘Dat zie je vanzelf wel.’
      Ze sloot de bestanden en de computer af. Pas toen ze haar stoel draaide, gleden zijn handen van haar schouders. Ze stond op. ‘Ik moet toch weten wat ik moet aandoen?’ Ze gebaarde naar het jurkje. ‘Hiermee ga ik niet op de motor.’
      ‘En ik maar denken dat je die speciaal voor onze date had aangedaan.’
      ‘Eerder omdat het hier zo warm is.’
      Hij bewoog zijn wenkbrauwen op en neer. ‘Omdat ik vandaag de hele dag in dezelfde ruimte zat?’
      Ze duwde hem plagend tegen zijn borst. ‘Doe niet zo bijdehand jij. Anders trek ik een coltrui aan.’
      Hij sloeg zijn armen om haar heen en verstrengelde ze op haar onderrug, zodat ze niet weg kon glippen. ‘Doe dat. Met die temperatuur buiten vraag je me dan vast snel hem bij je uit te trekken.’ Hij trok haar iets dichter tegen zich aan. Haar borsten drukten zachtjes tegen zijn borst. Haar vingers tintelden, in haar verbeelding gleden ze al onder zijn shirt.
      Ze sloeg haar ogen naar hem op, naar die bruine glanzers. Zijn lippen weken een fractie van elkaar, toonden het wit van zijn voortanden. Ze liet zijn handen onder zijn SAMCRO-jasje glijden en voelde hoe zijn spieren op haar aanraking reageerden. Een vluchtige glimlach gleed over haar gezicht, en toen prikte ze in zijn zij, zodat zijn greep om haar verslapte.
      Gauw gleed ze uit zijn armen vandaan. ‘Ik wil geen herhaling van gisteren,’ bracht ze hem in herinnering. ‘Over tien minuten voor?’
      Ze wachtte niet op antwoord, maar stak plagerig haar tong naar hem uit en liep naar haar kamer.

Dana trok een korte broek en een simpel felgroen hemdje aan. Ze verwachtte niet dat Juice haar zou meenemen naar een chic restaurant, zoals Maddox vroeger had gedaan. Die had zijn geld altijd overal laten rollen. Wat Juice wel van plan was, vond ze moeilijk in te schatten, maar ze durfde te wedden dat hij niet eens de moeite nam om zich te verkleden.
      Ze werkte haar make-up een beetje bij voor de spiegel en besloot het daarbij te laten. Haar mobiel stak ze in haar ene zak en haar portemonnee met valse identiteitsbewijs in de andere. Onderweg naar buiten stak Opie zijn duim op, de rest keek niet eens op of om.
      Juice had zijn Harley al uit de rij gehaald en gaf haar een helm. Het was een wat sportiever model dan die van sommige anderen en ze wachtte een ogenblik totdat hij was gaan zitten. Ze maakte de helm vast, ging achter hem zitten en zette haar voeten goed neer.
      Hoewel ze zich normaal gesproken aan de zijkanten vasthield, sloeg ze bij Juice haar armen om zijn middel. Al vanaf het begin had ze zich voorgesteld hoe het zou zijn om samen met hem te rijden, om zijn rug tegen haar bovenlijf te voelen.
      Het was fijn, concludeerde ze, en als de helm niet in de weg zat, had ze haar wang tegen zijn rug gelegd. Juice startte de motor en ze reden van het terrein af.

Het was geen lange rit, hooguit een kwartier. Dana was er blij om, ze was niet gekleed op een lange tocht – over de gevolgen als ze zonder het beschermende leer over het asfalt zou schuiven probeerde ze maar niet na te denken – en ze merkte aan de manier waarop Juice’ rugspieren soms verstijfden dat hij nog steeds last had van de schotwond.
      Ze hadden het asfalt achter zich gelaten en reden nu over een grindpad door het bos. Een beetje verrast was ze wel. Juice had haar nou niet echt een boswandeling-type geleken.
      Een ogenblik later bleek hij dat inderdaad niet te zijn, ze bereikten een grote open plek waar een aantal auto’s stonden, in een halve cirkel om een enorm scherm. Hij reed de motor achterlangs, naar een klein heuveltje en kwam daar tot stilstand.
      ‘Een drive-in bioscoop!’ Grijnzend zette ze haar helm af. ‘Dat ken ik alleen uit films.’
      Ze zag zijn ogen oplichten door haar enthousiasme. Er stonden vijf auto’s en twee andere motors, dus het was lekker rustig. Al zou het misschien nog wel even duren voordat de film begon.
      ‘We kunnen daar een pizza halen.’ Hij wees naar de ingang. ‘De film begint pas over drie uur. Dus tot die tijd kunnen we gewoon wat praten… enzo.’
      ‘Enzo?’ grinnikte ze.
      Met een scheve grijns haalde hij zijn schouders op.
      ‘Ja ja. Nou, eerst maar een pizza scoren dan!’
      Juice zette zijn Harley op slot en ze wandelden naar de pizzakraam. Hun handen stootten al na een paar stappen tegen elkaar en ze voelde een verlammend gevoel door haar arm glijden.
      Pak zijn hand dan, idioot. Je wilt het.
      Dat was zo, maar nog steeds voelde ze schroom. Hand in hand lopen was toch een stapje verder dan onschuldig geflirt. In ieder geval voor haar. Ze haalde diep adem, nam zich voor om vandaag niet zo veel over alles na te denken en gewoon haar hart te volgen.
      Voor één dag. Morgen zag ze wel verder.
      Ze liet haar hand in die van hem glijden. Hij gaf een kneepje en draaide zijn hoofd opzij.
      De glimlach die hij haar toonde, verhitte iedere cel van haar lichaam en liet elke herinnering die ze aan Maddox had verdampen.

Reacties (3)

 • Phlegethon

  Awwh. Dit is lief!

  4 jaar geleden
 • Infrared

  Dit is te schattiiig!

  4 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Ik zit hier gewoon helemaal een ship-aanval te krijgen van al deze schattigheid en nu verwacht je dat ik helemaal tot morgen kan wachten op het nieuwe hoofdsuk?! Dat kan je echt niet maken!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen