Toen Juice zijn laatste pizzapunt ophad, veegde hij zijn mond en handen aan een servet af en leunde op zijn ellebogen achterover in het gras. Direct voelde hij zijn Baretta in zijn rug duwen, en hij haalde het pistool uit zijn broekband vandaan, legde hem in het gras, trok zijn motorjack uit en gooide die eroverheen.
      ‘Ga je je nu al uitkleden?’
      Hij zakte weer achterover in het gras. ‘Misschien dat je daar hongeriger van wordt.’
      ‘Misschien moet je je shirt dan ook uitdoen.’
      Hij grinnikte. ‘Misschien moet ik je helpen je pizza opeten. Volgens mij is hij al ijskoud.’
      ‘Ik denk dat hij het ook wel warm krijgt als jij je shirt uitdoet.’
      ‘Help me dan maar een handje.’
      Ze schudde haar hoofd. ‘Wat ben je bijdehand vandaag.’
      ‘Moet je horen wie het zegt. Volgens mij zijn wij best een match.’
      Lachend draaide ze haar hoofd weg en keek de drive-in rond.
      Ze speelde met hem. Dat zag hij heus wel, en toch wond het hem juist op. Hij deed alsof hij niet brandde van ongeduld, liet zich nu helemaal achterover in het gras zakken, schoof een hand onder zijn achterhoofd en sloot zijn ogen. De zon brandde achter hen, maar nu hij languit lag, verwarmde ze toch zijn gezicht.
      Hij was blij dat hij hiernaartoe was gegaan. Hij hield van de jongens, maar hij vond het nu wel fijn dat er niemand anders in de buurt zat en hem in de zeik probeerde te nemen.
      Een schaduw viel over hem heen. ‘Wacht je tot ik je wakker kus?’
      ‘Uhu.’
      Hij voelde een druk tegen de zijkant van zijn linkerbovenbeen en deed toch zijn ogen open. Ze had aan beide zijden van hem een knie neergezet en zakte nu op zijn schoot neer. Hij wilde met zijn bovenlichaam overeind komen, maar ze zette zijn handen tegen zijn borst om hem weer tegen de grond te duwen. Hij bevochtigde zijn lippen, die plots droog voelden. Iedere spier in zijn lijf stond plotseling stijf, en hij hoopte maar dat de opwinding waar ze zo goed als bovenop zat haar niet wegjoeg. Ze zette haar linkerhand naast zijn hoofd in het gras, met de ander streek ze langs zijn wang.
      Haar ogen glommen verwachtingsvol en ze sloot ze toen haar lippen die van hem streelden. Hij deed hetzelfde, ving haar kussen op en beantwoordde ze direct. Zijn middenrif kromp samen van verlangen toen hun tongen elkaar vonden en elkaar aftastten. Rustig, iedere aanraking en beweging registrerend. Hij plaatste zijn handen aan de zijkant van haar lichaam en liet ze omhoog glijden. Hij voelde hoe ze haar adem inhield toen zijn vingers langs de zijkant van haar borsten streken, en ze liet die weer los toen hij via haar schouders haar nek bereikte en ze daarna in haar haren verdwenen.
      Terwijl hij haar lippen proefde, bracht hij zijn rechterknie omhoog en duwde haar opzij, zodat ze omrolden. Heel even raakten hun lippen van elkaar, en hij maakte van de gelegenheid gebruik om te checken of ze het oké vond dat hij half bovenop haar zat.
      Ze keek hem aan, een prachtige glimlach sierde haar gezicht. Hij kon niet anders dan zijn lippen er weer naartoe brengen. Vanaf haar mondhoek trok hij een spoor van kussen langs haar kaaklijn en hij liet zijn lippen langs haar hals dwalen toen ze die zachtjes zuchtend aan hem blootstelde door haar hoofd naar rechts te draaien. Haar handen gleden onder zijn shirt, streelden zijn buik, zijn rug. Een siddering trok door zijn lijf. Zijn eigen vingers brandden, verlangend om ook onder haar hemdje te glijden. Maar hij weerstond de aandrang, en liet zijn lippen naar haar oor glijden.
      ‘Nu we honk één achter hebben achtergelaten…’ fluisterde hij. ‘Mijn naam is Juan Carlos.’
      Ze liet een hand onder zijn shirt vandaan glijden, legde die tegen zijn wang en dwong zijn gezicht opzij, zodat ze hem kon aankijken. Haar vingers streken over zijn lippen.
      ‘Nou, Juan Carlos… ik denk dat het dan tijd wordt dat ik eerlijk beken dat Cherry gelijk had. Dat ik je niet een beetje leuk vind, maar inderdaad tot over mijn oren verliefd op je ben.’
      De manier waarop ze zijn naam uitsprak, deed de haartjes op zijn armen overeind komen.
      Hij plantte een kus op haar lippen, daarna op haar neus en haar voorhoofd.
      ‘Ik weet dat je het rustig aan wilt doen,’ zei hij, zijn stem zacht. Hij keek haar aan. ‘Maar ik hoop echt dat je op een dag mijn meisje wilt zijn.’
      Heel even dacht hij dat hij een traan in haar ogen zag schitteren. Toen ging ze rechtop zitten, sloeg haar armen om zijn nek en kuste hem vurig, hebberig bijna.

Reacties (5)

 • Trager

  WOEHOEEE FINALLY ;3

  2 jaar geleden
 • Infrared

  Yes!!

  2 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Aah geweldig!

  2 jaar geleden
 • FireBrick6

  Dit hoofdstuk is geweldig! Love it

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  EINDELIJK!
  *kucht en hoopt dat niemand dat gezien heeft*
  Ik bedoel... eindelijk. Jeey. Leuk voor hen.(blush)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen