‘Wat heb ik mezelf in vredesnaam aangedaan,’ mompelde Dana.
      Naast haar schoot Juice in de lach. ‘Nou niet alleen jezelf. Ik weet niet of ik dit beeld ooit nog kwijtraak.’
      Er was weinig dans aan. Tig draaide om de paal en beeldde zich overduidelijk in dat het een dame was die hij aan het berijden was. Van alle kanten, blijkbaar. Het zou haar niet verbazen als hij straks nog klaarkwam ook. Iets wat ze niet per se hoefde te zien.
      Ze twijfelde of ze zelf maar alvast het podium op zou klimmen, zodat het publiek niet langer gemarteld werd. De zenuwen rommelden echter in haar buik, al wilde ze zich niet laten kennen. Maar ze wist dat ze zich straks naakt zou voelen.
      Of… Aarzelend draaide ze zich naar Juice. ‘Mag ik jouw motorjack aan?’
      Ze kon zich wel indenken dat de mannen dat ook sexy vonden, en dan was ze toch nog iets meer gekleed. ‘Of vraag ik nu iets heel brutaals?’ vroeg ze toen Juice haar aanstaarde. ‘Heiligschennis ofzo?’
      ‘Een beetje wel,’ gaf hij met een flauwe grijns toe. Zijn ogen twinkelden. ‘Maar voor deze gelegenheid… wil ik het best even uitlenen.’ Hij deed het leren, mouwloze jack uit en gaf dat aan haar.
      Ze pakte het kledingstuk aan. Onwillekeurig vroeg ze zich af of er weleens een andere vrouw was geweest die het had aangetrokken.
      Het liedje dat speciaal voor Tig was aangezet, was afgelopen. Het is nu echt mijn beurt. Ze haalde diep adem. Geniet ervan, Dana. Je doet dit voor je lol. Niemand dwingt je hiertoe. Je geeft gewoon een dansje weg, doe alsof je een bikini draagt.
      Ze bracht een grijns op haar gezicht. ‘Nou, wens me succes.’
      ‘Succes? Je doet het vast geweldig. En hé, beroerder dan Tig kan het echt niet hoor.’
      ‘Dat is waar. Maar ja, ik geloof niet dat daar iemand hooggespannen verwachtingen van had.’
      Dana draaide zich om en liep naar de zijkant van het podium, waar een trappetje was. Cherry stond daar op haar te wachten en ze kneep even in haar hand. ‘Succes. Maar volgens mij heb jij het al best naar je zin vanavond.’
      Ze kon het niet helpen te grijnzen toen ze terugdacht aan de manier waarop Juice haar hand gestreeld had. Ze werd er warm van, ook al wist ze dat het in zijn ogen waarschijnlijk onschuldig geflirt was en dat het niet echt strookte met de afspraak die ze met zichzelf had gemaakt.
      Maar daar ging ze zich later wel druk over maken. Ze trok haar jurk over haar hoofd, duwde die in Cherry’s handen en trok Juice’ jack aan.
      ‘Damn, jij weet wel hoe je mannen het hoofd op hol moet brengen hè?’ Kip gaf haar een schouderduwtje.
      ‘Een onvergetelijke avond voor Tig, was het idee.’
      ‘Nou, niet alleen voor Tig.’
      Nee, ook voor mij. Ze bande de laatste zenuwen uit haar lichaam en liep het trappetje op. Zodra ze een voet op het podium zette, barstte er een lekker rocknummer los. Die werd meteen overstemd door luid gejoel. Ze grinnikte toen ze zag dat de andere clubleden zich bij Juice hadden gevoegd en helemaal vooraan stonden.
      Opie floot op zijn vingers, wat een glimlach op haar gezicht veroorzaakte. Dat ze een jaar geleden zoiets zou doen, was nooit in haar opgekomen. Ze liep naar de paal die het verste stond – en waar Tig geen nare dingen mee had gedaan – en pakte die boven haar hoofd vast. Ze was blij dat ze haar Vans had aangetrokken, op hakken had ze waarschijnlijk binnen no-time haar nek gebroken. Op haar tenen liep ze een rondje om de paal, daarna zette ze haar linkervoet klem en zwaaide ze rond. Ze ging weer staan, bleef zich met één hand vasthouden en streek met de ander door haar haren. Onderwijl bewoog ze haar lichaam naar de paal toe, zette zich weer af en draaide een rondje.
      Een snelle blik op de jongens vooraan leerde haar dat het hen wel beviel, dus ze was op de goede weg. Dus liet ze zich iets meer gaan, danste ze wat wilder, en op een gegeven moment was het alsof haar lichaam uit zichzelf op de muziek bewoog.
      Omdat contact met publiek toch ook wel belangrijk was, richtte ze zich daarop. Als vanzelf werden haar ogen naar Juice getrokken. Zijn grijns en twinkelende ogen maakten haar hand zweterig en ze verstevigde haar grip rondom de paal. Het was alsof de huid van haar schouders en rug onder zijn jacket gloeide, het leer plakte. Ze blies een luchtkus naar de mannen, grijnsde, en roteerde de andere kant op.
      Dit was nog best leuk. Ze voelde zich vrij, veilig. Niemand vertelde haar wat ze moest doen, wat ze niet mocht doen. Voor het eerst in haar leven had ze het gevoel dat ze volledig haar eigen gang kon gaan.

Reacties (4)

 • Trager

  Vet lief dat Juice zijn jack uitleent <3

  4 jaar geleden
 • Phlegethon

  Nawwh. Dat Juice zijn jack uitleend (:
  En mooi dat het Dana bevalt en ze er van kan genietenn

  4 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Wauw haha, ik zou dat echt noooooit durven😂
  Sws niet met weinig kleren, maar ik en dansen? Nooo

  4 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Toch awkward, met die broer die daar ook nog rondswaggert.

  4 jaar geleden
  • Ringwraith

   Ik denk dat die even is gaan roken haha.

   4 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Dat snap ik. Maar het feit dat hij daar toch loopt en weet wat er aan de hand is.xD

   4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen