Foto bij * Chapter Nine *

De dagen daarna gingen snel voorbij, het was ondertussen 31 December 2009, mijn eerste verjaardag zonder mijn zus, mijn 16de verjaardag, ik had een nieuwe telefoon van Anne gekregen omdat mijn IPhone kapot was gevallen, ik wilde als lang een sidekick telefoon en nu had ik er eindelijk 1. De kerstdag hier, wat wel even wennen is, geen tweede kerstdag maar boxingday, het was een rare dag, ik had het mijn zus nog steeds niet vergeven maar ik voelde me hier wel thuis. En ik heb Londen met kerst gezien wat echt een sprookje was, Harry, Gemma en ik hebben afgesproken vaker tripjes naar Londen te maken, ik zou er zelfs willen wonen in een leuk appartementje.
Ik had vanavond afgesproken met Niall, hij kwam naar huize Styles omdat hij niet wilde dat ik nog over straat moest na 12 uur, we zagen elkaar zelfs in de kerstvakantie elke dag, al hadden we nog geen verkering dit voelde goed zo.
Ik had een zwarte panty aangedaan met een bordeaux rood jurkje, mijn haren had ik gekruld en hingen los over mijn schouders, verder deed ik een neutraal make-upje op omdat Niall niet wilt dat ik mijn gezicht verstop onder een laag make-up.
Op het moment dat ik beneden was en de woonkamer in wilde lopen werd er aangebelt, iets te enthousiast rende ik richting de deur "Ni!" ik doe de deur open en sla m'n armen gelijk om zijn nek en verstop m'n gezicht in zijn nek. "Hey babe" hij geeft een kus op mijn slaap en loopt naar binnen, wat er niet normaal uit kon zien omdat ik nog niet klaar was met de knuffel.
"Ik heb een aantal films meegenomen die we kunnen kijken" Niall kijkt me met een sneaky lachje aan waardoor ik gelijk weet dat het meerendeel horrors zijn of alleen maar horrors "Niall nee als het horrors zijn wil ik er niks van weten, ik ga geen griezelfilm kijken hoor dan slaap ik niet meer vannacht" een grijns komt weer op zijn lach "Het is grease en dirty dancing babe" een opgeluchtte zucht verlaat mijn mond, hij wist dat dat mijn lievelings films zijn.
"Je ziet er mooi uit Q" hij schenkt me een knipoog en ik voel m'n wangen al rood worden "Thanks, jij ziet er ook goed uit Horan" ik druk een kus op zijn lippen en laat mijn vingers door z'n blonde haren glijden, z'n haar is zo ongeloofelijk zacht, niet normaal, ik kon uren met mijn vingers erdoorheen gaan.

Nadat we 1 film gekeken hadden namen we even pauze om een tv programma te kijken dat Niall graag wilde zien "Heb jij nog goeie voornemens voor het nieuwe jaar?" het niet erg vindend dat ik door een programma heenpraat kijkt hij me lief aan "Nou 1 ervan is om het liefste vriendje ooit te zijn, en om bekender te worden met de jongens" "Ohja met One Direction" ik giechel even om de naam, hoe komen ze erop "En dat liefste vriendje ooit zal je vast wel lukken Horan" pak met 1 hand zijn gezicht vast en kus hem teder, gelijk antwoord krijgend op mijn actie trekt hij me bij hem op schoot. Alsof de wereld om ons heen niet meer bestond zo gingen we op in onze zoen, ik voelde Niall z'n handen over m'n bovenbenen glijden tot het randje van mijn jurkje, een kleine giechel ontsnapte weer uit mijn mond terwijl ik zijn handen pak en ze onder m'n rokje neerlegde. Ik weet dat we niet te ver moesten gaan, maar ik heb een panty aan dus wat kan het voor kwaad. Ik vlocht mijn vingers weer in zijn haren en drukte mezelf nog dichter tegen hem aan waardoor Niall lichtjes kreunde "Sorry Ni" ik kijk hem geschrokken aan en neem meer wat meer afstand, waar hij het duidelijk niet mee eens was want hij trok me weer dichter naar zich toe "Zeg daar alsjeblieft nooit meer sorry voor Q" zijn handen lagen ondertussen op mijn kont en af en toe kneep hij zachtjes.
Na een tijdje waren we beide buiten adem en stopte we de zoen, met onze voorhoofden tegen elkaar keken we in elkaar ogen "Wil je alsjeblieft m'n meisje zijn Q?" "Oh my gosh ja natuurlijk wil ik dat Niall" Ik geef hem weer een kus en verstop daarna mijn gezicht in zijn nek.
Dit voelde zo goed, zo vertrouwd alsof het zo had moeten zijn, ik had niet in Nederland moeten zijn nu, dan had ik nu niet een super lief vriendje, dit was perfect.

om 5 voor 12 was Dirty dancing ook afgelopen we gingen klaarzitten met kinderchampagne om te proosten op een nieuw jaar, dat moest een goed jaar worden, 2010 werd ons jaar. Samen telde we af naar het nieuwe jaar "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 GELUKKIG NIEUWJAAAAAR" we geven elkaar een kus en horen het vuurwerk al. Ik heb oud en nieuw nooit leuk gevonden, maar dit jaar is anders, dit is de leukste oud en nieuw ooit.In het volgende hoofdstuk is er een tijdsprong gemaakt naar 2012

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen