Haar handen gleden over zijn borst, haar lippen langs zijn nek. Zijn huid was heerlijk warm. En mán, wat rook hij heerlijk. Ze kon geen genoeg van hem krijgen. Hoelang zaten ze al zo? Het kon haar eigenlijk ook niet schelen. Het was alsof ze iets gevonden had waar ze al haar hele leven lang naar op zoek was geweest, en ze was als de dood dat ze het weer kwijt zou raken.
      Ik wil je meisje zijn.
      De woorden gonsden door haar hoofd, ze kreeg het idee dat ze ze zelfs uitademde.
      Maar zeggen kon ze het niet. Af en toe dook dat verkrampende gevoel in haar borstkas op, dat het haar belette om hem dat te zeggen. Dan zoende ze hem nog vuriger, trok ze hem nog dichter tegen zich aan. Dan zwakte dat gevoel weer af, en was het alleen nog passie die door haar lijf stroomde.
      Uiteindelijk raakten ze beiden buiten adem en trokken ze zich ietsje terug. Juice stond op om twee grote bekers cola te halen, daarna ging hij weer bij haar zitten, vlak achter haar. Ze leunde tegen zijn borst terwijl ze door het rietje dronk. Zijn rechterhand lag op haar buik en ze keek naar de gouden ringen die om bijna iedere vinger in het zonlicht schitterden.
      Ze zwegen, het was een ontspannen stilte. Ze genoten gewoon van elkaars aanwezigheid.

Zoenend, pratend en knuffelend brachten ze de avond door. Hoewel de film aanging, kregen ze daar beiden nauwelijks iets van mee. Ze hadden alleen aandacht voor elkaar.
      Gelukkig zijn, voelde dat zo? Het was alsof er even helemaal niemand anders bestond dan Juice en zij, en toen haar trillende telefoon het tegendeel liet blijken, negeerde ze die in eerste instantie gewoon. Het was vast Cherry, die wilde weten hoe de date verliep. Na een paar stille seconden begon het getril echter opnieuw, en ze haalde met een zucht haar telefoon uit haar broekzak vandaan.
      Het was Happy.
      Hij had haar nog nooit gebeld. Vanaf de dag dat ze hier was gekomen, had hij überhaupt nauwelijks tegen haar gesproken. Het was alsof ze elkaar niets te zeggen hadden, alsof hij het alleen als een plicht beschouwde haar in leven te houden en hij niet op een verdere band zat te wachten. Ze begreep dat, en ze respecteerde dat. Maar het feit dat hij haar nu belde, maakte haar daardoor wel zenuwachtig. Ze ging iets rechterop zitten en drukte op het groene telefoontje. ‘Hé… met Dana?’
      ‘Waar de hel zit je? Ik dacht dat je op Opies kids aan het passen was.’
      ‘Ik ben bij Juice,’ antwoordde ze, licht fronsend.
      ‘Kom als de sodemieter naar het clubhuis.’
      ‘Wat? Hoezo?’
      ‘Kom, Dana.’
      Zijn stem klonk donker, en er kroop een rilling langs haar rug.
      ‘Wat is er aan de hand?’
      ‘Dat leg ik je uit als je hier bent.’ Zijn stem klonk gespannen.
      Dana kreeg het ijskoud. Wat kon hem in vredesnaam nerveus maken? ‘Oké,’ zei ze zacht. ‘We komen eraan.’
      Happy verbrak abrupt de verbinding.
      ‘Wat is er?’ vroeg Juice, toen ze als verdoofd naar haar toestel staarde.
      ‘Dat was Happy… Hij… klonk niet in orde. We moeten naar het clubhuis komen.’
      Ze kwam overeind, en Juice deed hetzelfde. Ze wreef over haar bovenarmen. Plotseling had ze het koud.
      Juice legde een hand tegen haar wang en keek haar indringend aan. Zijn ogen straalden bezorgdheid uit. Hij drukte een kus tegen haar voorhoofd, pakte haar hand en trok haar mee naar de motor.
      Hij zei niets, stelde geen vragen, stelde haar ook niet gerust. Niet met woorden althans, want er was niemand die ze nu liever aan haar zijde had gehad.

Een kwartier later parkeerden ze voor de garage. Dana’s benen zwabberden en ze was blij toen Juice haar hand vastpakte, dat gaf haar een beetje kracht. Wat kon er aan de hand zijn? Het moest iets met Maddox te maken hebben.
      Het was stil toen ze het clubhuis binnenkwamen. Er hing een benauwde sfeer. Niemand maakte grapjes over het feit dat Juice en zij hand in hand binnen kwamen wandelen. Op Jax en Opie na was iedereen er. Bobby keek haar meewarig aan, en ze voelde hoe haar keel dichtgeknepen werd.
      Stilletjes liep ze verder, het voelde alsof ze onderweg was naar haar veroordeling. Was dat het? Had de politie ondervonden dat ze zich hier verschool? Kwamen ze haar in hechtenis nemen? Dan hadden hier toch wel politievoertuigen gestaan?
      ‘Wat is er?’ vroeg Juice toen ze de anderen bereikten. Ze kneep dankbaar in zijn hand, zelf kon ze geen woord uitbrengen.
      Happy richtte zich rechtstreeks tot haar. Zijn gezicht zag grauw.
      ‘Het Memorial Hospital belde net. Mama… mama is overleden.’


Reacties (4)

 • Trager

  Nah, dit is echt zielig D:

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Oh nee. Oh nee, dat is echt heel zielig. Niet tijdens hun date. Niet nu. Ze heeft haar niet meer kunnen zien sinds ze terug was. Dir is echt veel te oneerlijk!

  2 jaar geleden
 • FireBrick6

  Ah no.. /:

  Niet met woorden althans, want er was niemand die ze nu liever aan haar zijde had gehad. awwwh. Dit is lief!

  2 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Dun dun duuuun

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen