Foto bij * Chapter Twelve *

Terwijl de jongens de sterren van de hemel zongen gingen Anne, Gemma en ondertussen ook Lou helemaal uit ons dak, ik had al wel een aantal nare opmerkingen naar m'n hoofd gekregen en ook vuile blikken genoeg gehad, maar dat kon de pret niet meer bederven.
Niall had m'n naam een paar keer genoemd en een aantal keer gezegd dat hij bepaalde nummers voor mij zong, ook de andere jongens namen het op voor me, omdat ik de enige vriendin was op dit moment, waarvan de fans wisten iniedergeval.
Na het laatste nummer liepen we terug backstage om de jongens weer te zien, ik liep achteraan samen met Lou en we waren gewoon wat aan het praten, wat moeilijk ging want ik had geen stem meer over van al het zingen "Niall is echt gek op je Q, hij heeft het altijd over je en laat altijd je foto's zien, hij is zo trots dat jij bij hem bent" gelukkig had ik het warm waardoor m'n wangen al rood waren, want ik weet zeker dat ze anders net zo rood als nu zouden zijn geworden "Hij is zo lief Lou, hij betekent ook echt alles voor me" Sommige fans maken me wel bang, de bedreigingen die ik krijg, ik vrees soms echt voor mijn leven, maar iets aan Niall vertellen hierover zal ik nooit doen. "Lou zou ik straks even met je kunnen praten? met z'n tweeën? ik zit ergens mee, het moet ook echt tussen ons blijven" Lou knikt en daarna lopen we de kleedkamer in.
"Jullie waren weer geweldig boys" zegt Lou trots terwijl ze de kleedkamer inloopt, alle jongens staan shirtles en zijn zich net aan het klaarmaken om te gaan douche "Ga je mee douche" Niall fluisterd verleidelijk in m'n oor "Dat kan niet sukkel er zijn nog meer mensen aanwezig" "Dus, dan kan je nog wel mee douche" Ik schiet in de lach "ga jij maar douche schat, ik moet heel even met Lou praten" hij kijkt me teleurgesteld aan maar loopt dan toch naar de douche toe.

Samen met Lou ga ik in de kantine zitten die op dit moment nog helemaal leeg was "Dus wat is er aan de hand meis?" we hadden thee gepakt en ik begin het met zakje te spelen, Lou pakt geruststellend m'n hand vast "vertel het me maar, het blijft tussen ons dat heb ik beloofd" Ik zucht even en kijk dan op "Goed" ik ga verzitten en blijf Lou aankijken "Ik ben gewoon bang Lou, ik krijg zoveel bedreigingen van fans van Niall, dat als ik het niet uitmaak ze ervoor zorgen dat ik niet meer wakker word, of dat ze roddels de wereld in gaan helpen waardoor Niall denkt dat ik vreemdga" de eerste traan liep over mijn wang "Och meisje toch, daar moet je je toch niks van aantrekken, dat zijn allemaal jaloerse meisjes die denken dat ze een kans maken bij Niall "Lou trekt me in een knuffel "Ik weet het, maar wat nou als er echt 1 gek kind tussen zit en het nog echt doet ook, ik word gestalkt op social media, op school ben ik ook al bijna niet meer veilig, daar volgen ze me naartoe" de tranen stroomde ondertussen over m'n wangen "Hij gaat straks een jaar op tour, ik zal hem in dat jaar maar een paar keer zien, wat moet ie dan wel niet denken als er roddels worden verspreid dat ik vreemd ben gegaan? wat ik nooit zou doen, ik zit al de hele tijd in tweestrijd, ik wil bij hem blijven, maar misschien moeten we ook een pauze nemen van de relatie, zodat ik geen bedreigingen meer krijg" "Ooh nee meisje, je zou zijn hart breken, om je eigen hart maar niet te vergeten" Lou pakt m'n gezicht vast waardoor ik haar wel aan moet kijken "Queen echt, praat met hem, hij zal er alles aandoen, misschien kunnen je afspreken dat je online zetten dat je uit elkaar zijn en dan nog stiekem een relatie hebben?" Daar had ik zelf ook al aan gedacht maar mij leek het een raar idee, dat Lou met hetzelfde idee kwam liet me denken dat het misschien wel een optie is.

De kantine liep langzaam vol en ik liep even naar de wc's om m'n make up te fatsoeneren "Q wat is er?" Ik schrik op uit mijn gedachte en kijk in de spiegel "Niall wat doe jij nou in de dames wc's?" ik schiet in de lach omdat hij zo onschuldig kijkt maar het is ook duidelijk te zien dat hij zich heel ongemakkelijk voelt "Kunnen we misschien even ergens privé praten Ni?" hij knikt en pakt m'n hand waarna we naar een lege kleedkamer lopen, ik draai de deur op slot en ga samen met Niall op de bank zitten.
"Niall, je weet dat jij alles voor mij betekent toch?" een ongeruste blik komt in zijn ogen "Niall? Dat weet je toch? ik zou m'n leven geven voor je" hij knikt sipjes "hey, schat, ik wil het niet uitmaken" ik zie dat hij al minder gespannen is na die woorden. "Ik krijg veel bedreigingen, ik word met de dood bedreigd en ze volgens me naar school, ik word gestalkt op social media en ik voel me niet meer veilig" z'n ogen worden groot "Wat? waarom zeg je dit nu pas Queenie? elke keer als ik vroeg of je werd bedreigt of lastig werd gevallen loog je dus tegen me door te zeggen dat je nergens last van had? waarom?" "Voor jou, ik wilde je niet ongerust maken Niall, jij hebt andere dingen aan je hoofd, ik weet dat ik eerlijk had moeten zijn en het veel eerder had moeten zeggen, maar ik krijg nu berichtjes dat ze willen zorgen dat je denkt dat ik vreemdga" ik neem even pauze en ga dichterbij hem zitten en sla m'n benen over de zijne heen "Misschien moeten we op social media zetten dat we een pauze nemen? tot na je tour, als je dan weer thuis bent voel ik me veiliger en kunnen we samen wonen" het onbegrip was van z'n gezicht af te lezen "Geen denken aan" hij was vast besloten "het gaat om mijn veiligheid Niall!" ik begin boos te worden omdat hij het niet snapt "Dan komen er body guards, maar ik ga niet op het internet zetten dat we uit elkaar zijn om een paar psycho fans" "Ik wil geen body guards die mij dagelijks moeten begeleiden Niall, dat is jouw deel van ons leven maar ik wil dat niet als ik alleen ben" ik sla m'n benen weer van hem af en ga op een andere stoel zitten. Waarom snapt hij niet dat dit voor mijn veiligheid het beste is "We hebben toch nog gewoon een relatie? alleen voor je fans niet meer, voor maximaal een jaar" "Nee het gebeurt gewoon niet, ik ga niet stiekem doen" hij staat boos op "Als je nu die deur uitloopt Niall, dan ben ik klaar, dan ga ik naar huis en hoef ik je niet meer te zien ook" de woorden waren sneller mijn mond uit dan ik wilde en hij keek me geschrokken aan. Hij liep naar de deur en pakte de deurklink vast. Hell no, hij heeft daar de ballen niet voor.
Een klap van de deur haalde me terug naar de realiteit, hij had het gedaan, het is klaar. uit boosheid trok ik het shirt uit en gooide deze op de grond, ik pakte mijn tas en deed het blousje aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen