Foto bij * Chapter Thirteen *

Ik liep door de gangen backstage en pakte mijn mobiel, ik zocht het nummer van Gemma en belde haar op "Hey Queen waar ben je nou? Niall liep net woedend langs de kantine" "Ja het is uit, ik ga naar huis en leg het later nog wel uit, wil je Ma laten weten dat ik naar huis ben, en zeg de jongens dat ik van ze houd vooral Harry" "Oh Q wat erg, ja ik zal het zeggen maar wacht buiten alsjeblieft ik ga met je mee" ze hing gelijk op en ik stond buiten te wachten, het was nog een afgesloten gedeelte maar er stonden veel fans buiten van de jongens, zodra ze mij zagen begonnen er heel veel meisjes weer nare dingen te roepen, hier zou ik nu vanaf zijn. Ik hoor de deur open gaan achter me waardoor ik me gelijk omdraai, Gemma, Anne en Harry stonden opeens buiten waarna Harry me gelijk in een knuffel nam "Lou vertelde me waar je het over gingen hebben toen je Niall apart nam, hij heeft het idee dus niet goed opgevat? weet je zeker dat het klaar is?" verdrietig kijk ik hem aan "Hazz, het gaat om mijn veiligheid, en hij neemt het niet serieus, ik houd nog steeds van hem natuurlijk, maar dit is mijn veiligheid, je gaan voor een jaar weg, dan moet ik toch veilig zijn?" Harry knikt begrijpend en pakt me weer stevig in zijn vertrouwde knuffel "nou deze avond is snel verpest" zeg ik half grappend "Sorry Hazz dat ik jullie avond heb verpest, zeg de jongens dat ik ze zal missen, bel me als jullie in de buurt zijn dan kunnen we afspreken, maar ik hoop dat je begrijpt dat voor nu ik niet van plan ben nog langs te komen bij een concert" "Ik zal het doorgeven Queenie, ze zullen het jammer vinden maar ik denk dat ze het allemaal wel zullen begrijpen, hoop ik" Harry drukt nog een paar kusjes over mijn hele gezicht en neemt dan afscheid van ons 3 "Tot morgen Schat" zegt Anne nog tegen Harry waarna we naar de auto lopen om naar huis te gaan.

Na een slechte nacht besloot ik een dagje thuis te blijven van school, het concert was een doordeweekse dag dus ik had eigenlijk naar school gemoeten, ik besloot wel gewoon aan schoolwerk te werken zodat ik niet te ver achter zou lopen, gelukkig hadden we geen praktijk lessen vandaag want dat waren echt mijn lievelings lessen. Ik liep in mijn pyjama naar beneden waar ik alleen zou zijn, ik had geen berichtjes gehad van Niall, alleen heel veel berichtjes en gemiste oproepen van Liam, Zayn en Harry of alles wel goed met me ging. Ik schonk een glaasje verse sinaasappelsap in en pakte een boterham om deze in de broodrooster te doen.
Op het moment dat ik aan de tafel ga zitten gaat mijn telefoon weer af "Hazza" verschijnd op mijn beeldscherm, ik druk op accepteren "Harry wat is er? alles gaat goed, ik sliep" "Jezus Queen, je maakte ons ongerust door niet te reageren" hij klonk opgelucht waardoor een giechel mijn mond verliet, Niall had al bekend gemaakt dat we uit elkaar waren, het deed me wel pijn dat hij het er zo makkelijk van had weggelopen, maar ik had geen bedreigingen meer gehad, dat was het enige positieve "Gaat het een beetje met je Q? Niall doet vreemd, alsof hij er niet echt mee zit, hij zegt dat ie nu kan doen wat ie wilt" ik schud m'n hoofd "Hij heeft wel gelijk, maar bij mij heeft hij het echt verpest Hazz, hij hoeft niet meer bij me terug te komen met een zielig verhaal, hij heeft me te makkelijk laten gaan"
Het deed me natuurlijk veel pijn dat hij zo dacht, maar het was niet anders, ik kon hem niet anders laten denken. "Het komt wel goed Hazz, zorg dat jullie er voor hem zijn en laat hem niet te domme dingen doen" "We letten op hem Q dat beloven we" ik knik tevreden "Hazz ik moet hangen m'n boterham is klaar en die eet ik graag warm" Harry lacht weer "Jij altijd met je eten" "Veel plezier straks met je moeder Harry, ik houd van je" "Ik ook van jou Q, heel veel" Ik hang op en begin mijn geroosterde boterham naar binnen te werken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen