Foto bij * Chapter Fourteen *

Dit word een fout hoofdstukje, Queenie gaat iets stouts doen 16+

De dagen gingen voorbij en ik had steeds meer rust in m'n leven, het ging goed op school en ik had een stage plaats in een nagelsalon waar ik al snel volgeboekt was. Voor ik het wist was het 23 December, mijn verjaardag, ik moest gewoon werken, maar toen ik thuiskwam had Anne het huis versierd, stonden en bloemen, er was een taart en een cadeau, ik sloot de deur achter me en werd gelijk toegezongen door de 2 liefste vrouwen die ik kende.
"aaaahw dankjeeee" Ik ren naar Anne en Gemma en knuffel ze allebei "Je bent 18 girl, nu kan je eindelijk ook in Londen komen wonen" zegt Gemma trots, ik zag de droevige blik in Anne der ogen "zolang ik nog op school zit denk ik dat het beter is dat ik hier blijf, anders heb ik ook nog een huishouden, en dan met huiswerk, stage dagen en praktijk avonden, nee het lijkt me niet slim om nu op mezelf te gaan, iniedergeval, als jij dat goed vind Anne" ik pak Anne der hand vast en knijp er even in "Natuurlijk mag dat Queenie, dat weet je toch, je bent meer dan welkom hier, heb ik tenminste nog iemand om te verzorgen en Robin heeft je hier ook graag" Ik kijk der dankbaar aan en loop de keuken in "Gefeliciteerd jonge dame" zegt Robin die net aan komt lopen, hij geeft me een knuffel en kus op m'n kruin "Dankje Robin, maar je bent nog niet van me af ik ben hier nog even te gast tot ik klaar ben met school" "oh gelukkig, daar ben ik alleen maar blij om, het is heel gezellig met jou in huis" Anne kwam net binnen lopen en keek nep beledigd "Wat wil je daarmee zeggen Robin? Dat ik niet gezellig ben?" ze plagen elkaar nog even verder terwijl Gemma en ik de taart aansnijden, de kaarsjes had ik al uitgeblazen. "Tijd voor je cadeautje" Zegt Anne opgewonden, ik weet dat ze altijd veel moeite doet voor goeie cadeautjes, maar het feit dat ik hier woon is al genoeg voor mij "Ooooh nee, dit meen je niet, serieus?" De tranen springen in m'n ogen als ik de doos heb opengemaakt "Dankjewel, dit is geweldig, dit wilde ik zo graag" ik haalde een chanel tasje uit de doos, 1 die ik elke keer wilde hebben als ik deze zag staan, maar ik wilde mijn geld er niet aan uitgeven omdat de opleiding zo duur is. Ik geef ze alle 3 een kus en daarna eten we onze taart op.
"We hebben nog een verassing voor je hoor Q" zegt Gemma duidelijk opgewonden terwijl ze heel de tijd naar de klok kijkt.

10 minuten later gaat de deurbel en Gemma springt op van der stoel "Die kan ook niet rustig dan meer doen he" zegt Anne lachend "Kom dan, schiet op" hoor ik vanuit de gang waardoor ik in de lach schiet, ik ben wel nieuwsgierig want wie zou het kunnen zijn, als verassing voor mij?
"Oh my gosh" ook ik spring op en vlieg in de armen van de jongen met bruine krullen "Jeetje Harry ben je nou zo gegroeid, dit is niet normaal" hij houd me in z'n armen "zou kunnen Q, Gefeliciteerd sis" hij geeft me een kus op m'n voorhoofd en slaat z'n armen weer stevig om me heen "Hoe lang blijf je?"bang voor het antwoord verstop ik m'n gezicht "ik moet 3 Januari terug naar Amerika vol ongeloof kijk ik in Harry z'n ogen, is hij nou serieus "meen je dit? dit is geen grap toch? zeg alsjeblieft dat het geen grap is" hoopvol kijk ik hem aan "het is geen grap" fluistert hij waarna ik een kort kusje op z'n lippen druk "" Beste verjaardag OOOOOIT" ik dans door de woonkamer en kom daar Robin tegen die vrolijk met me meedanst.

Later die avond lig ik in bed een boek te lezen, ik word uit mijn verhaal gehaald door geklop op de deur "Binnen" roep ik en leg het boek alvast weg wetende dat het Harry is "Hey sis" "Hey" ik klop naast me op bed en hij kruipt gelijk naast me onder de dekens. "Hoe is het met Niall?" Harry kijkt me weer droevig aan "Ik wil het daar liever niet over hebben Q, ik wil het leuk hebben" "ik word niet boos, ik wil gewoon zeker weten dat het goed met hem gaat" "Het gaat goed met hem Queenie echt, hij doet alleen af en toe wat domme dingen, maar dat kan ook aan de leeftijd liggen" ik schiet in de lag door de opmerking "Naja fijn dat het goed gaat met hem" Ik kijk naar Harry en heb een raar gevoel in mijn buik, ik had ook gewoon gevoelens en behoeftes.
Alsof Harry hetzelfde dacht drukt hij zijn lippen op de mijne waarna we even zoenen, ik kom terug op de wereld en duw hem zachtjes weg "Harry we zijn familie, dit kan echt niet, het is strafbaar" hij drukt weer z'n lippen op de mijne "Alsjeblieft Q, Louis en ik zijn ook uit elkaar, we hebben allebei behoeftes, alsjeblieft" Hij heeft z'n lippen alweer op de mijn gedrukt en ik leg mijn handen in zijn nek, hij trekt me op zijn schoot en schrik als ik voel hoe opgewonden hij al is. "De deur" toen Harry binnen was gekomen had hij de deur niet op slot gedaan, en de angst dat iemand ons zou betrappen was groot, ik sprong van hem af en deed de deur op slot, ik ruste mijn hoofd tegen de deur, wetend dat wat we van plan waren zo fout is. Ik voel 2 handen op mijn heupen en er worden kusjes in mijn nek gedrukt "Harry" geschrokken van hoe hees mijn stem klonk, en hoe opgewonden ik al was draaide ik me om "Queenie, alsjeblieft, het blijft tussen ons" hij liet zijn handen over mijn benen glijden en liet al snel weten dat ik omhoog moest springen. Ik sprong op en sloeg mijn benen om zijn lichaam en zoende hem weer. Zijn tong vroeg al snel om toegang en dit liet ik toe, Harry liep naar mijn bed en legde mij voorzichtig neer waarna hij boven me kwam hangen. Hij week af van mijn lippen en begon mijn nek weer vol te planten met kusjes, hij ging nog lager, en lager, tot hij bij mijn pyjama broekje kwam en deze uittrok, het maakte me niks meer uit ik had zoveel zin dat het me echt niks meer uitmaakte. Ik trok Harry weer omhoog en begon hem weer heftig te zoenen, we waren allebei buiten adem maar wilde niet stoppen.
Allebei zoveel zin hebbende besloot Harry gelijk een condoom te pakken, ik trok zijn shirt en boxer uit, ik liet m'n handen over zijn strakke lichaam glijden, waarom zijn we familie:(Hij trok mijn shirtje en string uit, hij gaf weer kusjes in m'n nek, wang, mondhoek en sloot gelukkig snel weer zijn lippen om de mijne "We moeten wel zachtjes zijn Queen" zijn heese stem maakt me nog opgewonder, ik kijk hem beledigd aan "Ik heb jouw en Niall wel eens bezig gehoord hoor" hij schiet in de lach waarna ook ik al snel moet lachen. Ik vlecht mijn vingers in zijn krullen en druk mijn lippen op de zijne "Ik heb je nodig Hazz" ik druk mijn heupen omhoog en kom tegen zijn jongeheer aan want een kreun oplevert van Harry.
Hij haalt het condoom uit de verpakking en doet deze bij zichzelf om, hij kust me teder en glijd langszaam bij me naar binnen, hij is groter dan Niall dus het is wel even wennen en een beetje pijnlijk "Gaat het?" hij geeft een kusje op m'n slaap "Ja, het is alleen even wennen" er liep een traan over m'n wang die hij snel wegveegde met z'n duim. Al snel was ik gewend en begon hij harder te stoten, om niet te hard te kreunen verstopte ik mijn gezicht in zijn nek.
Na een tijdje voelde ik m'n lichaam aanspannen "Ik ga komen Harry" "sst kom maar het is goed" op dat moment kwam ik klaar, Harry stootte nog even door maar kwam niet heel veel later ook klaar. Dat we zo zacht moesten doen was best irritant maar we wilde niet gesnapt worden door Anne, Robin of Gemma. Niemand mocht dit weten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen