Foto bij * Chapter Seventeen *

"Waar hadden ze je voor nodig babe?" Ik schrik op door Harry z'n stem, hij lag nog steeds op mijn bed en keek me vragend aan, maar de blik veranderde snel toen hij de tranen over mijn wangen zag ik lopen, ik liep naar hem toe en gaf de map. "Wat is dit?" Ik ga naast hem zitten en sla een van zijn armen om mijn schouder zodat ik mijn gezicht in z'n nek kan verbergen "Ik ben geadopteerd Harry" Harry stopte even met ademen leek wel, waarna hij de map opensloeg en er doorheen begon te bladeren.
"Ik weet niet wat ik moet zeggen Q, dit is best schokkend" Ik kon alleen nog maar knikken, Harry legt de map op mijn nachtkastje en slaat zijn andere arm ook om me heen waarna hij me begint te sussen
"Ik weet niet eens meer wie ik ben Harry, m'n hele leven ging ik ervanuit dat ik bij mijn familie was, dat ik bij de familie hoorde, dat is allemaal een leugen, ik weet niet eens wie mijn ouders zijn" Harry kijkt me geschrokken aan "Ik wil ze niet zoeken Harry, als ze me hadden willen zien hadden ze me nooit moeten weggeven" ik geef een kus op Harry z'n wang "Je hoort wel bij onze familie Queen, maar mag ik heel eerlijk zijn? het is een hele opluchting om te weten dat we niks verkeerds hebben gedaan gister" "dat dacht ik ook gelijk H"
Ik heb bijna een uur in Harry zijn armen gelegen terwijl hij me aan het sussen was en zachtjes voor me zong, zijn handen gingen liefkozend over mijn rug en arm heen en weer
"Zijn jullie klaar om te gaan?" Anne staat in de deuropening en kijkt ons liefelijk aan "Alleen nog even omkleden" reageert Harry dan voor ons beide, Anne knikt lief en wilt dan al weglopen "Ohja, ook een belangrijke reden waarom ik heb verteld over de adoptie Harry en Queenie, als je iets doen moeten je toch echt zachter zijn als het een geheim moet blijven" M'n ogen worden groot en ik kijk geschrokken naar Harry "Ik ben niet boos, je zijn geen echte familie, maar toch wil ik wel dat jullie moeten weten dat het eigenlijk niet kan wat jullie hebben gedaan" Anne draait zich om en loopt nu echt weg "Fuck" zegt Harry en haalt z'n handen door z'n haren terwijl hij op de rand van mijn bed is gaan zitten, ik sta inmiddels al midden in de kamer en ben rondjes aan het lopen.
Na een paar minuten pakt Harry m'n hand en trekt me tussen z'n benen waarna hij mijn middel omhelst, ik sla mijn armen om zijn nek en geef een kus op zijn krullen. Zonder verder nog iets te zeggen staat hij op, geeft me een klein kusje op m'n lippen en loopt naar zijn eigen kamer.

"Ik ben er klaar voor!" Ik sta al in de gang met mijn jas aan. Anne en Robin komen als eerste de hal ook ingelopen en trekken ook hun jassen aan, ik ga bij Robin staan en geef hem een knuffel "We houden echt van je meisje, maar na gisteravond moesten we het wel vertellen" ik knik alleen maar en laat Robin niet los tot ook Gemma en Harry in de hal staan met hun jassen aan "Let's go" Roept Gemma dan vrolijk en loopt al richting de auto.

In het restaurant ging ik tussen Harry en Anne inzitten, helaas was het niet onopgemerkt gebleven dat Harry in dit restaurant was en er stonden al allemaal gillende meiden bij de ramen foto's te maken "We hebben het Gemma ook al verteld" zegt Anne dan, door de spanning omdat niemand goed wist wat hij/ zij moest zeggen "Ooh" kreeg ik alleen over m'n lippen "In mijn ogen blijf je altijd familie Q" ze kijkt me lief aan en knipoogt naar me.
Anne knijpt even in m'n hand waarna ze dichterbij komt om iets in m'n oor te fluisteren "en wees nou eerlijk, jullie zouden zo'n mooi stel zijn" ik schiet in de lach "hij heeft een relatie met een jongen gehad, ik denk niet eens dat dat bij hem een gedachte zou zijn" "en jij?" "tuurlijk toen ik hem zag vervloekte ik ons voor het feit dat hij m'n neefje is" Anne lacht tevreden en gaat weer goed zitten.
Harry pakt m'n hand vast waardoor ik hem aankijk "waar ging dat over? je mag niet fluisteren onder gezelschap" Ik grinnik even en kijk dan naar Anne "Nou ik zei gewoon even dat jullie een mooi stel zouden zijn, maar Q zegt dat jij dat nooit zou denken omdat je een relatie met een jongen hebt gehad" Hij lacht even kort "Dat ik en Louis een relatie hebben gehad betekent nog niet dat ik gelijk nooit meer aan een vrouw denk, geloof me, ik val niet alleen om mannen" hij knipoogt even naar me, wauw ik had me nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld als nu. Alle ogen waren op mij gericht "Anyways, wat gaan we bestellen?" ik richt me snel naar het menukaart en hoop dat de rest mijn voorbeeld volgt, wat ze ook doen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen