Foto bij * Chapter Eighteen *

Gelukkig was de rest van het etentje normaal gegaan en was er niet meer over de adoptie en Harry en ik gepraat. Harry had zich even geëxcuseerd om van tafel te mogen toen hij een telefoontje kreeg van management "Wat gaan we eigenlijk met kerst en oud en nieuw doen?" Vroeg Robin uit het niets, ja het was al bijna kerst en we hadden nog niks besproken, al vond ik op dit moment alles best en maakte het me niet meer zoveel uit wat ik zou doen. "Gem? jij zit zeker bij je vriend?" Anne keek op van der bord richting Gemma, aan de manier hoe ze hierop reageerde merkte ik dat er iets niets klopte "Uhm, dat weet ik nog niet" reageerde ze snel toen ze merkte dat we allemaal met een opgetrokken wenkbrauw haar kant opkeken "Misschien kunnen we gewoon met z'n 5en thuis blijven? en secret santa doen of iets in die richting?" probeerde ik er snel overheen te praten "Dat zal niet gaan" We kijken allemaal om richting Harry die weer bij de tafel stond "Ze hebben interviews en shows geboekt met de feestdagen, we zijn het er allemaal niet mee eens omdat we bij onze familie zouden zijn maar het kan niet meer terug gedraaid worden" Harry pakt m'n hand en kijkt me sipjes aan "Ik ben allang blij dat we je even hebben gezien jongen, wanneer moet je weg?" Robin keek Harry vragend aan, met hoop in zijn ogen dat het niet te snel zou zijn. "Morgen" komt er alleen kort uit Harry zijn mond.
Het was duidelijk dat we allemaal niet op dit antwoord hadden gerekend, er kwamen zelfs tranen in de ogen van Anne en mij.
"Sorry ik moet heel even naar het toilet" ik excuseer mezelf en loop bij de tafel weg, niet in huilen willen uitbarsten voor de familie.
Ik loop de trap af richting de wc's als een hand mijn pols vast grijpt "Queenie, het spijt me zo, ik weet dat je me nu eigenlijk nodig hebt" Hij draait me om waardoor hij me in zijn armen sluit "Ik wil niet dat je gaat Harry, het kan gewoon niet, ik wil dit niet" De tranen stromen ondertussen over mijn wangen "Ssst meisje het is goed, je kan me altijd bellen dat weet je toch, en zodra ik in de buurt ben kom ik je ophalen om samen iets te doen" Harry wrijft liefkozend over m'n rug, maar er rustig van worden doe ik niet, ik was in paniek, ik kon dit gewoon echt niet zonder hem verwerken "Weet je wat, morgen hebben we een interview en optreden in Londen, en jij gaat met me mee, dan zie je de jongens ook nog"
Ik knik tegen z'n borst aan maar een geluid maken lukt niet. Dat zou iniedergeval 1 dag extra met Harry zijn.
"Wil je vanavond bij mij slapen Harry? Ik wil niet alleen zijn" We stonden al minimaal 10 minuten in elkaars armen "Natuurlijk Q" Hij geeft een kus op m'n hoofd waardoor er toch een lachje vanaf kan bij mij.
"Zullen we maar terug gaan?" Harry duwt me iets van zich af zodat ik hem aankijk, aan de blik in zijn ogen te zien weet ik dat ik er niet meer het aller charmantste uitzag, ik had vandaag al zoveel gehuild. "Ja is goed" ik wil al langs Harry lopen als hij me tegenhoud, ik kijk hem vragend aan waarna hij mijn gezicht vastpakt en me kort zoent.

"Gaat heen Queen?" Gemma kijkt me bezorgd aan "Ja, het is gewoon veel wat ik vandaag moet verwerken" Ze knikt begrijpelijk.
"Dus willen we nog een toetje of gaan we al richting de bioscoop?" Robin kijkt mij aan, hij weet dat toetjes mijn lievelingsdeel zijn van uit eten gaan, maar nog voordat ik iets kan zeggen roept Gemma al bijna dat ze een toetje wilt en niet eerder weggaat voordat ze een toetje opheeft.
Dankzij dit gezin kon ik weer lachen, en door een wijntje die Anne voor me had besteld, ik dronk niet graag alcohol maar op een dag als deze vond ik dat het zeker wel mocht.
"Ik neem Queenie morgen mee naar Londen voor een interview en optreden, ik breng der over 3 dagen terug" Anne kijkt Harry dankbaar en liefdevol aan "Dat lijkt me een heel goed plan, er even tussenuit Queen" Ze pakt m'n hand vast en geeft een kus op m'n slaap waarna ze in m'n oor fluisterd "Je bent me echt heel dierbaar Queenie, ik hoop dat je dat weet en nooit zal vergeten" Door die woorden draai ik me om richting Anne en sla m'n armen om der nek en verstop ook mijn gezicht daar "Dat weet ik, jullie ook voor mij, altijd"

Nadat we een toetje ophadden en Robin had afgerekend liep ik hand in hand met Gemma richting de bioscoop die niet veel verder van het restaurant was. Harry, Anne en Robin liepen voor ons, Harry in het midden met een arm om zowel Robin als Anne.
"Geniet van die paar dagen Q, je verdient het om er even tussenuit te gaan" Ik kijk weer op naar Gemma "Dankje, ik heb zin om de jongens even te zien"
Ze knijpt zachtjes in m'n hand waarna ik der met een lach aankijk.

"5 kaartjes voor the hobbit alsjeblieft" Anne betaalde de kaartjes en Harry, Gemma en ik liepen al naar de snacks om iets uit te kiezen. Honger had ik niet echt meer dus ik koos een kinderpopcorn met cola, Harry nam een middel popcorn en cola, Gemma deelde met Anne een middel popcorn en namen ook allebei cola en Robin nam een flesje water. met onze snacks en kaartjes lopen we richting de zaal waar de film zou draaien. Het was gelukkig niet druk dus konden een goed plekje uitkiezen om te zitten.
Ik ging weer tussen Harry en Anne zitten, bijna gelijk gaan de lichten uit en begint de film.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen