Ik werd gewekt door Louis' wekker die af ging. Louis kreunde zachtjes en kwam heel langzaam in beweging om de wekker uit te zetten. Ik keek naar hem. Hij draaide zich weer naar me toe en geeuwde toen. "Jij hebt vrij, of niet soms?" vroeg hij hees en suf nu.
Ik knikte, me uitrekkend. Hij zuchtte diep en rekte zich ook uit "ik denk dat ik me ziek ga melden, ik ben doodop".
Ik was even stil, hem nog steeds aanstarende. Het was hoog nodig dat ik hem aansprak op zijn eetgedrag. Geen wonder dat hij geen energie had.
"Oké, van mij mag je. Maar dan moeten we straks wel echt even praten" zei ik nu. Louis keek me fronsend aan "okay daddy".
Ik grinnikte suf en wreef door mijn ogen. Louis kwam overeind en liep vervolgens de ruimte uit met zijn telefoon. Hij was nog naakt. Ik kon het niet laten om te staren. Ja, hij was heel erg smal, maar dat veranderde niet het feit dat zijn achterwerk perfect gevormd was.
Louis kwam niet veel later terug en legde zijn telefoon weer op het nachtkastje, waarna hij over het bed naar me toe kroop. Hij verhulde zich onder de dekens en ging toen weer tegen mijn bovenlichaam aan liggen, zoals hij vannacht ook gedaan had. Ik voelde weer een kusje in mijn nek en hoe hij daar bleef liggen. Ik sloot mijn armen om zijn lichaam, mijn ogen sluitende.

"Daddy" klonk een stem. Ik kreunde zachtjes en wendde mijn hoofd af. "Daddy" klonk de stem nogmaals zachtjes. Ik werd er dit keer wel wakker genoeg van. Heel langzaamaan kwam ik in beweging met mijn hoofd en opende ik mijn ogen. Ik had verwacht recht in Louis' ogen te kijken, maar nee. Ik voelde zijn lippen nog steeds in mijn nek, gecombineerd met het zachte gesnurk. Wacht wat? Wie zei het dan? Ik was even verward, voor een aantal minuten.
Zo lang, totdat Louis weer zachtjes "daddy" kreunde. Ik begon te grinniken. Wacht wat? Het leek er op dat iemand hier een zeer visuele droom had.
"Daddy is right here" zei ik nu geruststellend terwijl ik mijn hand over zijn rug liet glijden. Louis nam een hap naar adem en schokte toen ietwat, voordat hij heel langzaamaan overeind kwam.
Ik keek hem met een grijns aan "dus.. Jij had een mooie droom of niet soms?"
Louis keek onder de dekens en toen weer naar mij "ik wil wel gaan ontkennen, maar ehm..".
Ik keek ook even naar de erectie en grinnikte "ik mag toch hopen dat het met mij was".
"Natuurlijk, wie anders?"
"Chrissy?"
Louis keek me verstoord aan "hè bah".
"Dus.. Koffie? Laat ontbijt?" vroeg ik nu, me realiserende dat het half 11 was.
"Lekker koffie, maar ehm-" begon hij nu.
"Geweldig, een laat ontbijt" zei ik nu, zonder hem iets te laten inbrengen. Ik stond op en sjokte naar de kledingkast voor een nieuwe boxer. Louis hield zich stil en kwam ook maar gewoon overeind, waarna hij zich langzaam aankleedde.
"Wat wil je voor ontbijt?" vroeg ik nu.
"Nou ik weet niet of-" begon hij.
"Louis je moet iets eten, ik ga niet meer ontkennen wat hier gaande is. Je moet iets eten" zei ik streng.
"Waar heb je het over? Wat moet er gaande zijn?"
"Je houd me niet voor de gek.. Waarom honger je jezelf zo uit?"
"Ik heb gewoon geen honger, Harry. Hoezo? Ik sta toch gewoon overeind?"
Ik liep naar hem toe en sloeg mijn armen om zijn middel "Lou, je staat overeind maar dat is het zo ongeveer wel. Je bent al weken lang vermoeid. Zo vermoeid dat je niet naar school gaat of weg dwaalt in lessen. Zodra je thuis komt plof je neer op de bank en ben je knock-out binnen enkele seconden. Je kunt jezelf niet eens motiveren om 's morgens op te staan voor school meer. Je hebt het koud wanneer het hartstikke warm is. Je truien lijken onderhand te groot voor je..".
Louis keek me ietwat verbaasd aan en was een tijdje stil "H-Harry wat probeer je me te zeggen?"
"Lou, heb je een probleem met je lichaam? Vind je jezelf niet smal genoeg, of zoiets? Probeer je jezelf uit te hongeren om je beter te voelen?" vroeg ik voorzichtig. Louis' gezicht betrok.

Reacties (2)

  • RiverWild

    Nee hoop ook niet op ruzie.. Harry is zo lief !

    3 jaar geleden
  • Smexy

    Ah oh. Benieuwd hoe die verder gaat. Hopelijk niet in ruzie.

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen