Rebel was begonnen met het inpakken van haar spullen. Het viel haar best zwaar. Ze moesten onverhoopt alles bij elkaar graaien en vertrekken naar een andere stad. Daarnaast was ze tot Sergeant At Arms gepromoveerd en had ze er veel meer verantwoordelijkheden bij gekregen.
      Ze vroeg zich af hoe haar vader zou reageren. Hij zat al jarenlang bij SAMCRO en nu zou ze ineens moeten infiltreren in zijn club. Ze wist dat er nog wat gekrenkte gevoelens bij hem zaten vanwege haar goede band met Kozik. Hopelijk zou dat niet nog meer problemen opleveren. Al verwachtte ze niet anders omdat ze hem toch moest belazeren.
      Ze was zo ontzettend kwaad op Vicente dat hij hun dit had geflikt. Eerst was hij zelfs aardig tegen haar geweest, maar dat was zeer blijkelijk een toneelspel. Net zoals zijn verdriet om Legacy. Ze wist bijna zeker dat hij achter haar dood zat. Ze zou er hoe dan ook achter komen.
      Ze tilde een doos met troep op haar oude bed en stuitte op een stapeltje foto’s. De meeste waren van haar en Freddie waar ze een gekke bek trokken. Haar mondhoeken krulden omhoog. Ze hadden meer lol gehad op school dan dat ze echt hun schoolwerk hadden gedaan.
      Toen ze nog een foto zag liggen tussen wat kleding, haalde ze deze tevoorschijn. Het was een oude foto van haar en Hale. Nu ze aan hem dacht miste ze hem eigenlijk wel. Misschien kwam ze hem nog wel tegen.
      Ze greep haar reistas tevoorschijn en stopte haar meest favoriete kleding erin. Als ze tekort had zou ze in Charming wel nieuwe bij kopen. Ze had geen zin om te veel rotzooi mee te zeulen.
      Rebel stopte de foto’s nog bij de kleding in haar tas en verliet daarna haar appartement. Ze stak nog een sigaret tussen haar lippen voor ze naar het clubhuis reed.
      Ze zag een aantal andere clubleden al bij hun motor staan. Ze parkeerde haar motor naast die van Kelly en stapte af. Daarna gaf ze de nieuwe president met enige tegenzin een knuffel.
      ’Bedankt voor deze leuke klus,’ zei ze sarcastisch. ‘Ik heb echt zin om weer naar huis te gaan.’
      Kelly pakte haar bij haar arm voordat ze door kon lopen. ‘Ik heb het volste vertrouwen in je. Pas goed op jezelf.’
      ’Het zal wel.’
      ’Wees voorzichtig,’ hoorde ze Nacho zeggen. ‘Je weet als geen ander hoe het eraan toe gaat in Charming.’
      Rebel perste een glimlach om haar lippen. ‘Precies daarom weet ik me vast prima te redden.’
      Ergens viel het haar best zwaar dat ze weer terug moest naar Charming. Alles daar zou haar weer herinneren aan haar jeugd en dat ging haar vast geen goed doen. Ze had de laatste tijd al zoveel last van haar woedeaanvallen en soms leken ze nog erger te worden. Ze hoopte dat het haar niet in de weg zou gaan staan. Al wist ze zelf als geen ander hoe ze kon zijn als ze kwaad was.
      ’Gaat het?’ Freddie keek haar ietwat bezorgd aan. ‘Ik weet dat dit een rotopdracht is, maar hoe sneller we klaar zijn, hoe eerder we weer terug kunnen.’
      Rebel haalde haar schouders op en bromde wat onverstaanbaars, voordat ze haar motor startte en het teken gaf dat ze gingen vertrekken. Ze had geen zin om nog langer naar bedroefde gezichten te kijken. Het leverde haar alleen maar meer kwade gevoelens op.
      Als ze weer aan Vicente dacht, voelde ze moordneigingen opkomen. Ze kon er echt niet bij met haar hoofd dat hij hen dit flikte, een maand na Legacy was vermoord. Als ze erachter kwam dat hij echt achter haar dood zat, dan zou ze er persoonlijk voor zorgen dat hij de pijp uit ging en zijn achterlijke sloofje ervoor laten opdraaien.

Reacties (1)

  • AmeranthaGaia

    Veel succes in Charming. Altijd leuk, zo’n reünie van boze, gewapende, motorrijdende bekenden.

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen