Het was een lange rit, en Dana voelde zich doodmoe toen ze bij TM aankwam. Ze kon bijna niet meer overeind staan. Het was rustig in het clubhuis, maar toch liep Dana meteen door naar de slaapvertrekken. Ze had het gevoel dat ze instortte als ze nog meer meelevende knuffels moest ontvangen. Ze verontschuldigde zich tegenover Juice zonder hem aan te kijken en ging meteen haar eigen kamer in. Daar zakte ze op haar eigen bed neer. Ze schopte haar schoenen uit en bleef een tijdje voor zich uit kijken. Ze voelde zich misselijk, en had het gevoel dat ze bij het geringste zuchtje wind in tranen kon uitbarsten. Haar spullen waren er nog niet, Happy was waarschijnlijk nog niet teruggekeerd. De gedachten aan haar broer maakten haar somber. Hoewel ze de afgelopen dagen meer met elkaar waren opgetrokken dan in de vele jaren ervoor, voelde ze een bijna onoverbrugbare afstand tussen hen. Zat ze hier over een paar weken weer, treurend omdat haar broer was gestorven zonder dat ze echt nader tot elkaar waren gekomen?
      Ze keek op toen er op de deur werd geklopt, kwam met een zucht overeind en liep ernaartoe.
      ‘H酒 Juice stond een beetje verloren voor haar en gleed met zijn hand over zijn hoofd. ‘Ik dacht… vind je het erg als ik vannacht bij je blijf?’
      Ze voelde haar wangen warm worden toen ze zag dat die van hem ook kleurden.
      ‘Ik bedoel… ik wil gewoon dat je dicht bij me bent. Dat je veilig bent. Als ik vannacht droom dat…’
      Hij sloeg zijn ogen neer.
      Dana deed hetzelfde. ‘Ik… ik weet niet of dat een goed idee is, Juice.’
      Een traan rolde over haar wang. Oh, ze wilde het zo graag, in zijn armen in slaap vallen. Weten dat hij veilig was. Maar ze hoorde de woorden van Danny weer, de insinuatie dat ze haar moeder vermoord hadden.
      Ze bleef naar de grond staren en hoopte dat hij weg zou gaan. Maar hij blijf staan. Een schok trok door haar lijf toen hij opeens haar had vastpakte en met zijn duim over de rug ervan wreef.
      ‘Waarom niet?’ Zijn stem klonk gebroken.
      Ze wilde haar hand terugtrekken, maar het was alsof ze daar helemaal geen controle over had. In plaats daarvan kneep ze haar ogen dicht, en ze voelde hoe de tranen zich er gewoon doorheen drongen. 'Gewoon niet.’
      Ze kon zichzelf niet eens verstaan. Ze voelde hoe hij iets over haar heen boog, de deur wat verder opendeed en naar binnen stapte. Hij trok haar zachtjes met zich mee, verder haar kamer in, en deed de deur weer dicht.
      Dana deed haar uiterste best om haar moed bijeen te schrapen. ‘Juice… alsjeblieft…’
      ‘Ik hou van je, Dana.’
      Met een schok keek ze op. ‘W-wat?’
      Hij haalde zijn schouders op. ‘Het is gewoon zo.’
      De liefdevolle blik in zijn ogen liet haar trillen. Ze slikte moeizaam.
      Zijn lippen vormden weer een prachtige glimlach. ‘Je hoeft niets terug te zeggen. Ik wil gewoon dat je dat weet. Dat ik voor je ben. Ook… ook als je niet van mij houdt.’
      Hoewel hij had gezegd dat zij niets hoefde te zeggen, zag ze in zijn ogen dat hij toch naar bevestiging zocht. Ze slaakte een trillerige zucht.
      ‘Hé, kom hier.’
      Ze protesteerde niet toen hij zijn armen om haar heen sloeg. Eén hand gleed door haar haren terwijl hij zijn voorhoofd tegen het hare drukte. Een tijdje stonden ze zo tegen elkaar aan. Ze hief haar hoofd iets, vond zijn lippen en kuste ze. Voorzichtig, aarzelend. Het was een kus van voorzichtige overgave, een klein kiertje naar een toekomst waarin hij wel aan haar zijde zou staan.
      Verlangen borrelde op in haar lichaam, het vulde ieder hoekje van haar lichaam. Ze wilde dat zijn liefde haar helemaal vulde, dat er niets meer zou bestaan dan alleen zij twee.
      Maar dat was een illusie. Eén die vroeg of laat uit elkaar zou spatten.
      Ze draaide haar gezicht met hangende schouders van hem weg. Ze pakte zijn hand, ging op het bed zitten en trok hem naast zich.
      ‘Maddox heeft mijn moeder vermoord. Dat vertelde Danny. Dat hij haar verkeerde medicatie heeft gegeven.’
      ‘Holy fuck,’ stamelde Juice, en hij staarde haar aan.
      ‘Ja.’ Ze boog haar hoofd, tilde zijn hand op en kuste de knokkel van zijn wijsvinger. ‘De reden dat ik niets met je wil, is niet omdat ik bang ben voor nare herinneringen. Geloof me, ik wil jouw meisje zijn.’ Ze kuste nog een knokkel. ‘Ik wil dat ik van jou ben en jij van mij.’ Ze liet zijn hand weer zakken en keek weer naar hem op. ‘Maar ik weet dat jij dan Maddox’ nieuwe target wordt. En ik wil je niet verliezen, Juice.’ Haar lip begon te trillen. ‘Dat kan ik gewoon echt niet aan.’ Ze haalde diep adem. ‘Dus ja, ik wil jouw old lady worden. Maar niet nu. Pas als Maddox er niet meer is.’ Ze beet op haar lip. ‘En ik weet niet… ik weet niet of het ooit zo ver zal komen.’
      ‘Natuurlijk komt het zo ver.’ Zijn neus streek langs haar oorschelp, voordat hij haar een kusje vlak daaronder gaf. ‘Maddox heeft je moeder vermoord. Happy’s moeder. De club zal niet rusten voordat Maddox daarvoor geboet heeft.’
      Dana verstijfde. ‘W-wat bedoel je? Gaan jullie hem aanvallen?’
      Hij keek haar even zwijgend aan. Daarna knikte hij. ‘Ja. Aan familieleden komt niemand. Happy wil zijn wraak. Niet alleen voor jou, ook voor zijn moeder. En hij zal niet rusten voordat hij die krijgt.’ Een uitdrukking van spijt gleed over zijn gezicht. ‘Het spijt me. Er is niets wat jij daartegen kunt doen. Ieder van ons zal hem daarin steunen.’
      Ze schoot overeind. ‘Je mag het hem niet vertellen!’
      ‘Ik moet wel, Dana.’ Hij keek haar indringend aan. ‘Zo werkt dat bij ons.’

Reacties (4)

 • Sunnyrainbow

  Ai dat had Dana moeten zien aankomen..

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Zo spannend!!!!!

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Ik zit hier echt te grijnzen als een idioot omdat ik de cuteness niet aankan.xD
  Happy zal wel echt woedend zijn. Dat kan niet anders.
  En aan de ene kant wil ik dat ze Maddox meteen te grazen nemen, maar dat zou betekenen dat het verhaal snel af zou lopen en dat kan ik niet aan, dus je moet even iets bedenken waarin dit verhaal voor altijd doorgaat.

  2 jaar geleden
 • FireBrick6

  Aah. Ik snap dat ze niet wilt dat de rest het weet, maar het is wel logisch in verband met de bende dat hij dat verteld.

  En Dana is superlief hier(H)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen