Lief dagboek,

Ik dacht dat ik alles onder controle had. Dat ik mezelf en mijn zusje kon afschermen, maar een overhaaste beslissing van mijn vader en alles dreigt verkeerd te gaan.
'Kom, ik mis mijn geboortestad,' waren de dronken worden die zijn mond verlieten die middag. 'We gaan terug naar La Push.'
Ik wil, nee, ik kan niet naar Washington. Daar heb ik niets, ken ik niemand en moet ik weer helemaal opnieuw met Ariel beginnen. Ik kan mijn vader wel vervloeken met zijn te snelle beslissingen.
La Push, is ook niet dichtbij, welgeteld 502 kilometer van de plek waar ik ben opgegroeid. Eerst had ik nog de hoop dat het één van z'n humorloze grapjes was, maar niet voor niets is mijn leven gedoemd, want toen hij ineens in het donker 's avonds begon te pakken, was het duidelijk: we zouden gaan en Ariel en ik moesten het maar gewoon accepteren. Vanbinnen voel ik me belabberd, het is alsof mijn leven in een nachtmerrie is veranderd, maar ik blijf glimlachen voor mijn zusje.
God, waar moet ik beginnen? Naar mijn vrienden mag ik gedag zwaaien, als ik daar überhaupt nog de kans voor krijg. Die zullen zich ook wel afvragen waarom ik en mijn zusje, leden van zo'n beetje alle clubs en commissies mogelijk, halsoverkop vertrekken. Nee, het is te moeilijk om je te verbergen voor de waarheid. En het is zo ontzettend klote als die je continu, waar mogelijk in je gezicht slaat.
En dan mijn arme, arme zusje. Haar slechthorendheid wordt hier in Salem geaccepteerd en ze heeft zelfs haar eigen club voor dove en slechthorende kinderen in de buurt opgericht. En zo meteen, als we in La Push zijn, zal ze zich moeten verbergen om confrontaties te vermijden, aangezien ze zichzelf niet met woor~Den verstaanbaar kan maken.
Het leven is al zo oneerlijk, maar met een vader zoals die van ons, wordt alles toch een stukje moeilijker. Toch moet ik er wat van gaan maken, al is het niet voor mezelf, is het wel voor mijn geliefde, maar o zo kwetsbare zusje.

Veel liefs,
Justina Heidi Harbours

Reacties (6)

 • Slughorn

  Leuk (:

  8 maanden geleden
 • LarryNiam

  Oehhh ik ben benieuwd:)
  Snel verder<3

  10 maanden geleden
 • Butterflygirl

  Oke, even een vraag. Je hebt toch al een Embry Call imprent? Of staat dit dan volkomen los van alle andere verhalen?

  10 maanden geleden
  • LaLoba

   Yess net zoas Sleeping At Last is dit een verhaal op zich

   10 maanden geleden
 • iceprinces14

  Toppp snel verder!!!!!

  10 maanden geleden
 • fantje

  echt geweldig ben benieuwd naar het volgende stukje:D

  10 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen