Het was fijn, dat moet ik toegeven, maar tegelijk voelde het ook zo fout. Doet meneer Greene dit vaker met zijn studenten? Hij zou zijn job kunnen verliezen als ik erover praat. Ik had hem toch duidelijk gezegd dat ik het niet wilde, maar stiekem vanbinnen had ik er ook zin in. Hij had dat misscien wel door.
Wanneer ik thuis ben voel ik me nog steeds verloren. Ik ben niet maagd meer en ik heb het gedaan met een leerkracht. Ik kan het nauwelijks geloven. Ik denk de rest van de avond nog aan Mr Greene en val dan toch eindelijk in een diepe slaap.

De volgende ochtend voel ik me vreselijk. Ik wil totaal niet naar school, maar ik heb geen keus. Dit schooljaar begint helemaal niet zoals ik het had gepland.
Met veel moeite maak ik me klaar, ik draag een rood topje met een jeanshortje. Tyler komt me weer ophalen, en ik zie in zijn ogen dat hij weet dat er iets niet klopt. Toch zegt hij niets, waarschijnlijk omdat hij denkt dat het iets met Jake te maken heeft. Met mijn ontmaagding ben ik Jake een beetje vergeten, maar nu dat ik er weer aan denk voel ik me meteen misselijk.
'Heb je tegen Jake gesproken?', vraag ik uit nieuwsgierigheid. Hij kijkt me schuldig aan. 'Ja, maar hij heeft niets gezegd over wat er is gebeurd met jou. Ik weet ook niet goed hoe ik er mee om moet gaan. Ik ken hem al sinds we 5 zijn, het is moeilijk voor mij om hem te negeren snap je?', zegt hij voorzichtig. Ik zucht, Tyler begrijpt blijkbaar niet hoe ik me voel, hoe een meisje zich voelt wanneer ze bijna verkracht is geweest. Ik verwacht dit niet van hem, hij doet gewoon alsof er niets is gebeurd. 'Humm... Ja zeker.', antwoord ik een beetje teleurgesteld. 'Luister Aria, je weet dat je heel belangrijk bent voor mij, en hij is dat ook. Ik beloof dat hij zich nooit meer zo zal gedragen, ik ben er altijd om jou te beschermen, dat weet je toch?' zegt hij terwijl we in de parking van de school parkeren.
'Je was er niet om me te beschermen wanneer Jake mijn rokje naar beneden trok, niet?', zeg ik geirriteerd. Het is even stil. Hij zucht diep en kijkt me aan. 'Aria, stop alsjeblieft, je weet dat het moeilijk is voor mij.' Ik rol met mijn ogen en loop ongelovig de auto uit, wat heeft hij toch? Wanneer ik me omdraai zie ik Jake al lachen met Tyler en zijn vrienden. De lafaard.
Na de eerste bel ga ik naar mijn klas. Ik wacht zenuwachtig op mijn bank, want ik weet dat de wiskundeles gaat beginnen, en dat betekent ook dat ik Mr Greene terug ga zien. Tot mijn verbazing is het niet Greene die naar binnen komt, maar een andere leerkracht.
'Jullie hebben een uurtje vrij, meneer Greene is er vandaag niet. Ik laat jullie jullie huiswerk doen, maar maak niet te veel lawaai want de andere klassen hebben veel werk.', zegt hij waarna hij snel de klas verlaat. Aan de ene kant ben ik opgelucht, ik hoef Mr Greene niet meer te zien, maar aan de andere kant wou ik toch graag een gesprek met hem hebben.
Lola en Lucia kijken me vrolijk aan. 'Jeeej, een uur vrij, we kunnen babbelen.', roept Lucia enthousiast. Ik hoor een paar voetstappen naar ons toekomen en al snel merk ik dat ze van Jake, Tyler en hun vrienden zijn. Ik kijk Jake even aan en voel een paar tranen opkomen, maar ik probeer ze tegen te houden. 'Aria, we hebben elkaar al even niet gesproken. En aangeraakt.', zegt hij uitdagend. Mijn vriendinnen kijken me niet begrijpend aan. 'Ja, dat gaan we ook nooit doen.', antwoord ik droog zonder hem aan te kijken. Jake neemt een stoel en komt naast mij zitten. Hij trekt een arm over mijn schouder en kijkt me grijnzend aan. 'Ben je daar wel zeker van?' Ik voel me ongemakkelijk. Waarom doet hij zo tegen me?
Tyler verbreekt de ongemakkelijke stilte: 'Zullen we een spel spelen? Waarheid, durven of doen?'. Hij heeft me waarschijnlijk willen helpen, maar dit spel is het slechtste wat hij had kunnen voorstellen...

---
Hey lezers
sorry dat ik zo lang stopte, ik voel me schuldig, maar ik ben er weer met veel inspiratie voor jullie.
Hopelijk vinden jullie het fijn, als jullie ideeen hebben of dingen willen zien in het verhaal kunnen jullie dat zeker melden.
Xxx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen