Te laat komen bij een clubvergadering was niet iets wat hij dagelijks deed. Niemand deed dat. Alleen bij een hele goede reden werd dat gedoogd – en bij Dana in bed liggen was dat niet. Hij haastte zich naar de vergaderruimte en voelde de geërgerde blikken op zich branden toen hij door de deur naar binnen glipte en op zijn plaats neerzakte.
      ‘Waar kom jij vandaan?’ klonk Clays humeurige stem.
      Juice voelde een trilling in zijn borstkas. Hij had er een hekel aan om zijn maten teleur te stellen, maar de voorzitter teleurstellen was nog erger. ‘Ik had me verslapen,’ mompelde hij. ‘Sorry. Zal niet meer gebeuren.’
      ‘Beter van niet, nee.’ Clay nam een stevige trek van zijn sigaar. ‘Nou, vertel wat je hebt ontdekt.’
      Juice boog zich naar voren, zijn onderarmen leunend op de tafel. Ontdekt? Wat zou hij ontdekt moeten hebben? Hij keek Clay fronsend aan en voelde zweetdruppels in zijn nek prikken. ‘Huh?’
      ‘Je bent toch niet doof, Ortiz?’
      Juice voelde dat iedereen naar hem keek. Hij snakte naar een sigaret.
      Jax slaakte een zucht. ‘Die Danny, Juice. Die klootzak die Opie uit zijn lijden heb verlost. Heb je hem nagetrokken?’
      ‘Eh nee, nog niet,’ mompelde hij. Nerveus draaide hij aan de ring om zijn duim. Hij had er geen moment aan gedacht om dat te doen.
      ‘Dat leek je geen relevante informatie?’ spotte Clay.
      Juice streek over zijn hoofd. Shit man. Wat moest hij nou zeggen? ‘Ik was bij Da- Chloe. Ze had me nodig.’
      ‘Inderdaad ja, om uit te vinden wie die hufter precies is die haar jarenlang heeft vastgehouden! Als ze wil dat haar poesje gelikt wordt dan roept ze Sack of een van de andere prospects maar. Jij bent onze intelligence officer, niet een willekeurige hoerenloper. Zorg dat je verdomme je taken uitvoert!’
      Juice boog zijn hoofd.
      ‘Je hebt het wel over mijn zusje. Iets meer respect graag,’ bromde Happy.
      Clay snoof. ‘Dat zeg je tegen mij? Ik ben niet degene die haar neukt.’
      Juice gluurde opzij. Opeens was hij heel blij dat Happy gisteren langs haar kamer was gekomen, dit had hij niet graag over de tafel uitgevochten. Hij kreeg een starre blik terug, die hem het gevoel gaf dat hij gisteren alleen zo mild was geweest omdat Dana erbij was.
      ‘Oké, zo kan ie wel weer,’ kwam Jax tussenbeide. Hij richtte zich tot Juice. ‘Trek die dooie na, we weten nog steeds geen flikker over die zak. En zoek meteen uit of de smeris aanwijzingen heeft die naar Opie leiden.’
      Jax’ intense blik maakte duidelijk dat hij dat meteen moest doen. Juice kwam overeind.
      ‘En ik wil je lelijke kop niet zien voordat je wat gevonden hebt,’ waarschuwde Clay.
      Opgelaten draaide Juice zich van de anderen weg. Hoewel het zijn eigen schuld was, vond hij het maar niets dat hij van de tafel was weggestuurd. Als er nu besluiten werden genomen, had hij daar helemaal niets over te zeggen. Voor hij op weg ging naar het kantoor ging hij eerst langs zijn kamer om schoenen aan te trekken, en bij het clubhuis droeg hij een van de rondhangende Croweaters op om hem een ontbijt te brengen.
      In het kantoor zette hij direct zijn laptop aan. De werkplek van Dana was nog leeg. Aangezien ze haar moeder gisteren had begraven zou er niemand zijn die daar iets op tegen had. Voor hem was het ook beter, dan hield hij zijn aandacht tenminste bij zijn werk. Hopelijk zou een backgroundcheck van die Danny wat opleveren. Over Maddox had hij niet veel kunnen vinden en hij had het vermoeden dat hij iemand in dienst had die dat afschermde. Wel had hij ontdekt dat hij enkele huizen bezat in San Francisco, waar Dana ook vandaan was gevlucht, maar hoe hij in vredesnaam aan zoveel aanzien en geld kwam was hem een raadsel. In het wapen- en drugscircuit had hij weinig kunnen vinden, het was alsof er tien handen boven zijn hoofd werden gehouden. Misschien vond hij via die Danny wel een link.
      Na een paar telefoontjes ontdekte hij dat Danny eigenlijk Owan Gregor heette. De eerste hit leverde alleen een gevangenisstraf van een paar maanden op vanwege betrokkenheid bij een steekpartij. Hij slaakte een gefrustreerde zucht en gleed met zijn handpalm over zijn hanenkam. Kon het nu niet gewoon één keer meezitten? Pas als ze wisten wie die Maddox precies was en welke connecties hij had, konden ze echt iets ondernemen. Blind op zijn huis afstormen terwijl ze niet wisten in wat voor shit hij zat, was gewoonweg dom.
      Hij keek op toen de deur openging en een donkerharig meisje binnenkwam met een paar sneeën brood en een kop koffie.
      ‘Thanks,’ verzuchtte hij.
      ‘Wil je nog iets anders?’ vroeg ze. ‘Je ziet er gespannen uit.’ Ze legde haar handen op zijn schouders en kneedde zijn spieren.
      ‘Hoeft niet.’
      ‘Zeker?’ Haar hand gleed langs zijn gezicht en ze draaide de bureaustoel naar zich toe. Ze boog zich naar hem over en fluisterde: ‘Je weet dat ik je graag help ontspannen.’ Ze plaatste haar vinger tegen zijn borst en liet die naar beneden glijden, langs zijn buik, tot aan zijn kruis. Hij voelde hoe zijn broek zich daar strak trok en aarzelde.

Reacties (5)

 • FireBrick6

  Je kan best wachten tot later Juice(A)En zeker omdat je erg geeft om Dana...

  2 jaar geleden
 • Trager

  Als je dat doet Juice, dan hak ik je hele zaakje eraf.

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Juiceyboy, als je haar dat flikt, maak ik je af. Het gaat me waarschijnlijk niet lukken, want ik ben ongeveer even sterk als een pakje boter, maar ik vind wel een manier.
  Om even Hamlet van Shakespeare te kunnen quoten.
  Act 3, scene 3, line 92: “no”

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Neee je moet werken!!! Hahaha vanavond weerxD

  2 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  En dan komt Dana binnen..

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen