Harry's klop-klop moppen zijn prachtig though...

Blijkbaar was het plan om vanavond naar een of andere bar te gaan met zijn allen, net buiten de stad. Harry wou dat ik me eens liet gaan en zag dat als een goede optie. Ik moest echter uit gaan kijken met alcohol, dat wisten we beide wel. Was het niet omdat ik een lichtgewicht was, dan was het wel omdat ik amper eten in mijn lichaam had zitten. Ik kon niet erg veel alcohol verduren, zoals ik eerst enigszins kon. Ik was nooit echt heel erg goed met alcohol, maar dit maakte het geheel zeker niet beter.
Ik had er echter wel zin in. Ik had wel de behoefte om me eens te laten gaan. Even geen school. Genieten van het weekend. Even geen zorgen. Gewoon samen met Harry dansen en bijpraten met Lottie en Gemma. Het kon eigenlijk niet beter uitpakken dat dit. Maar goed, dat waren de plannen voor vanavond. We hadden nog een hele middag voor ons. En die middag moest ik volgens Harry gebruiken om ietwat te herstellen, gezien we anders vanavond nog niet eens de deur uit konden. Ik beweerde dat ik me wel weer goed voelde, maar Harry geloofde er maar weinig van en zei dat ik evengoed moest rusten. Ik had er weinig tegenin te brengen en dus gehoorzaamde ik maar gewoon.
"Ik denk dat ik me vanavond maar eens iemand moet gaan versieren" zei Gemma, ietwat zuchtend.
"Hulp nodig?" vroeg Harry haar.
Ze begon te lachen "van jou? Nee bedankt. Ik probeer mijn kansen nog enigszins hoog te houden".
Harry pruilde.
"Oh kom op, niemand valt voor klop-klop moppen" zei ze grinnikend. Ze keek even naar mij en ik haalde mijn schouders bevestigend op. Ik hield wel van zijn slechte humor. De grappen waren dan ook echt enorm slecht, maar ze maakte me alsnog aan het lachen. En dat was iets positiefs gokte ik zo. Als dat geen echte liefde was, wist ik het ook niet meer.
"Ik zal je wel helpen" zei Lottie nu. Gemma knikte bevestigend "jou vertrouw ik nog wel".
Lottie stak haar tong uit naar ons. We deden beide alsof we ons aangevallen voelde, maar natuurlijk was dat niet zo. We moesten het maar gewoon bij mekaar houden, gokte we zo. Mijn versierpogingen voor Jamie of Dave werkte dan ook maar zelden. Vooral zodra ze er achter kwamen dat ik niet degene was die op zoek was. Voordat ik Harry kende wou ik nog wel eens een uitzondering maken, maar ik was nooit echt het type voor one night stands geweest. Zo nu en dan kuste ik eens iemand, maar veel verder dan dat ging het niet. Ik had eens met een meisje achter de discotheek gestaan en ietwat meer betast, maar dat was dan ook wel het meest heftige dat gebeurd was. Het ging goed, totdat de 50 jarige medewerker ons betrapte en ietwat lomp aanstaarde, voordat hij schreeuwde dat we op moesten hoepelen. Ja, erg romantisch. Het moment was erg snel verpest. Ik had de meid nog een paar keer gezien met uitgaan, maar ze leek me ietwat te ontlopen. Tot dusver voor die 'fling', als ik het al zo mocht noemen.
Mannen had ik nooit iets mee geprobeerd voordat ik Harry leerde kennen. Ik denk dat het concept gay nog niet eens echt in mijn hoofd was gekomen voordat Harry zo overduidelijk begon te flirten en ik het eigenlijk ook wel aantrekkelijk vond.
Het enige aan "echt daten" dat ik gedaan had voordat ik Harry kende, was Chrissy. En ik kon niet zeggen dat ik daar trots op was. Het verschil was dan ook wel groot. Het was niet alsof ik destijds niet van Chrissy hield, maar Harry bracht een compleet ander gevoel bij me teweeg. Dit voelde niet gewoon als een verplicht iets waarbij je samen dingen ondernam. Nee, dit voelde als een plezante situatie waarin we beide deden wat we wouden en elkaar waardeerde. Ik kon gerust toegeven dat dit mijn eerste volwassen relatie was.
"Dus, wat is ons plan voor het avondeten?" vroeg Harry nu.
Gemma glimlachte "ik wil best iets koken. Ik zag laatst een interessant recept".
Lottie keek haar aan "ik help je wel, ik vind koken wel leuk".
Harry keek naar mij en haalde zijn schouders op "ik klaag niet. Tenzij ze mijn hulp willen".
"Ik denk dat we ons wel redden, ontspan je maar gewoon even" reageerde Gemma. Harry haalde zijn schouders op en knikte maar gewoon. Ik vond het wel best, veel energie had ik toch al niet. Daar moest ik iets aan gaan doen voordat vanavond uit zouden gaan.

Reacties (1)

 • EvaSalvatore

  Klop klop
  Who is there?
  Cow says
  Cow says who
  NO COW SAYS MWO!

  Mister styles...

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen