"Geweldig idee!", roept Jake enthousiast. Natuurlijk vind hij dit fijn. Het liefst was ik nu weggelopen maar Lucia en Lola lijken het ook een goede activiteit te vinden. "ik begin...", zegt Lucia mysterieus. Iedereen kijkt haar afwachtend aan. "Tyler, waarheid of doen?", vraagt ze even later. "Doen natuurlijk.", antwoordt hij meteen met een grijns. "Okaay, je moet aan alle meisjes die meedoen een kus geven.", zegt Lucia. Ik kijk haar een beetje boos aan, ze weet dat Tyler mijn beste vriend is en ik wil het zeker niet awkward maken tussen ons... Lola lijkt zich er niet aan te ergeren. Tyler doet wat er gevraagd wordt, hij geeft een snelle kus aan Lola waarvan de wangen al snel bloedrood worden, en dan aan Lucia. Dan draait hij zich naar mij om. We kijken elkaar even aan, ik merk dat we deze situatie allebei genant vinden. "Sneller! We gaan geen jaar wachten ofzo!", roept Jake ongeduldig. Ik slik even wanneer Tyler zich naar mij buigt en zijn lippen op de mijne plaatst. Ik beantwoord al snel zijn kus door mijn mond open te maken en ik voel zijn tong mijn mond doorzoeken. We blijven enkele seconden kussen voordat onze monden elkaar weer verlaten. Ik zie dat iedereen ons verbaasd aankijkt. Zelfs Jake lijkt er niet goed van te zijn. "Wow okeey. Euhm Tyler aan wie wil jij iets vragen?", vraagt Lucia. Hij kijkt even rond en kiest Matthew. Één van de jongens die in het complot zat met Jake enkele dagen geleden om mij proberen te verkrachten. Ik kijk stil naar de grond. "Voor mij wordt het ook doen.", zegt Matthew terwijl hij zijn twee handen tegen elkaar wrijft. "Laat Lola op je schoot zitten tot het einde van het spel.", zegt Tyler lachend. "Kom dan Lola, je hoeft niet bang van me te zijn hoor.", zegt hij terwijl hij haar een knipoog geeft. Lola staat op en gaat ongemakkelijk op zijn schoot zitten. Arme Lola, ik zie dat ze dit niet fijn vindt.
"Mijn beurt nu. Jake, doe het topje van Arianna uit.", zegt hij doodnormaal. "Waarom moet ik altijd zo'n dingen doen.", klaagt Jake sarcastisch terwijl hij naar mij komt. De beelden van een paar dagen geleden komen weer in me op. Ik voel me opeens zeer slecht. Boos duw ik Jake weer weg zoals ik dat de vorige keer ook probeerde. Mijn t-shirt wordt bijna naar boven getrokken maar ik kan met veel moeite net op tijd rechtstaan en Jake in zijn gezicht slaan. Huilend loop ik uit de klas richting de WC. Ik bekijk mezelf in de spiegel, de tranen rollen nog steeds over mijn wangen. Mijn hoofd trekt op niets meer, mijn make up is uitgelopen en mijn ogen zijn opgezwollen. Ik hoor mijn telefoon biepen,

Hey, het is Cristiano. Ik kon vandaag niet naar school, ik hoop dat het goed met je gaat beauty?


Ik kijk gevoelloos naar het bericht. Waarom was hij er niet?! Door hem was ik nu voor heel de klas vernederd geweest. Als hij hier was geweest was dit nooit gebeurd. Ik voel dat hij me beschermt als hij er is. Zonder hem ben ik gewoon kwetsbaar.
---
Hey lezers
Vinden jullie het nog steeds leuk of niet?
Xx

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen