Ik kreunde zachtjes en kwam ietwat overeind, terwijl ik mijn handen nog steeds op zijn schouders liet liggen. Lottie keek naar me "eten is klaar. Wil je Harry ook even wekken?"
Ik keek naar Harry en knikte toen, waarna Lottie weer overeind kwam en terug naar de keuken liep. Ik liet mijn vinger over zijn zachte, roze lippen glijden, het geluid van gesnurk mijn oren binnen dringende. Ik drukte mijn lippen in zijn nek, zijn adem in regelmatige posen voelende in mijn haar. Ik drukte een kusje op zijn warme huid onder mijn lippen en zei zijn naam nu. Een zachte kreun was hoorbaar in mijn haar. Het klonk nog aantrekkelijk ook.
Ik drukte nog een kusje en noemde zijn naam. Hij kwam nogal langzaam in beweging onder mijn lichaam en greep. Ik kwam nu ietwat overeind en keek in zijn bijna gesloten ogen, die overduidelijk lieten zien hoe moe hij was. Hij glimlachte ietwat "hey".
Verderop klonk een opgeluchte zucht. Ik keek even op naar Gemma. Ze grinnikte "het was een irritant geluid". Lottie grinnikte ook even. Harry kwam langzaam overeind en sloeg zijn armen om me heen. Ik wreef met mijn hand door mijn oog ondertussen en geeuwde zachtjes.
"Kom op, ik heb honger" klonk Gemma nu. Ik grinnikte en kwam langzaam overeind, waarna ik me uit rekte en maar langzaam richting de eettafel liep. Harry kwam al vrij snel achter me aan.
Het was duidelijk dat Gemma en Lottie zich uitgeleefd hadden op het avondeten. Het zag er dan ook echt goed uit en rook heerlijk.
Ik schoof netjes aan op mijn zitplaats en wachtte totdat iedereen zat. Gemma legde uit wat de ovenschotel precies in hield en het klonk allemaal wel best naar mijn mening. Ik moest voorzichtig zijn met wat ik at. En dus besloot ik voor een kleine portie te gaan. Want ik wist ook wel dat ik iets moest eten, maar niet veel. Ik wou het niet weer allemaal er uit hebben in een half uurtje.
Lottie stond er op dat ik meer zou eten, maar ik wist me er met heel veel verschillende excuses wel uit te redden. Het had dan ook echt geen zin om met me te gaan discussiëren wanneer ik zeker was over iets. Ik kon behoorlijk koppig zijn. En nu moest ik ook wel.
"Ik wist niet dat je nog steeds zo van koken hield" zei Harry nu tegen Gemma.
Ze knikte enthousiast "ik ben nooit van de hobby afgeweken. Het is ontspannend en mooi als mensen er achteraf van genieten".
Ik grinnikte "ik wou dat meer mensen zo dachten".
Gemma haalde een wenkbrauw op "zoals wie?"
"Mijn kamergenoot Jamie zou er goed aan doen" zei ik lachend.
Harry lachte ook "ik heb zijn kookkunsten nooit geproefd maar ik kan me dan ook niet erg veel voorstellen".
"Die kerel weet niet eens hoe je een pizza opwarmt" gaf ik toe, nog steeds grinnikend.
"Zal Liam waarderen, als romantisch gebaar wanneer ze een dinner date zouden hebben".
"Hè Liam.. Die naam herken ik. Was hij niet eens hier?" vroeg Gemma nu. We knikte beide, waarna Harry heel zachtjes het woord 'mam' zuchtte. Meer wou hij er overduidelijk niet op in gaan. Niet alsof Gemma dat wel wou, overigens.
"Jullie verwarren me. Laat me op zijn minst een paar foto's zien zodat ik een beeld kan vormen" mengde Lottie zich nu in het gesprek.
Ik knikte gehoorzaam en zocht foto's op van Jamie en Liam. Het duurde even voordat ze begreep dat deze jongens aan het daten waren. Nou ja, als dat nog steeds zo was. Ze glimlachte "cute. Waarom nodig je ze vanavond niet uit?"
Harry begon te grinniken, waarschijnlijk hetzelfde denkende als wat ik dacht.
"Weet je wel waar je aan begint? Er is nog een derde die mee komt in dat geval, en ik betwijfel of je daar zin in hebt".
Ze haalde een wenkbrauw op "zo erg kan het toch niet zijn?"
Ik hield mijn handen op "oké, ik zal ze vragen. Maar bereid je voor, is alles wat ik zeg". Ik keek eerst even vragend naar Harry, gezien hij het daar natuurlijk ook mee eens moest zijn. Hij haalde zijn schouders op. Nou ja, ik was toch niet constant bezig met Jamie, Dave en Liam. Dus zo veel kon het niet kwaad, toch?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen