"Jamie vraagt waar we heen gaan" deelde ik mede. Ik wist het zelf nog niet eens. Gemma zei dat ze het wel uit zou typen en nam de telefoon over. Ik had echt geen zin om te vragen hoe het precies zat. Het leek met opzet niet gezegd te worden en dus besloot ik me te laten verrassen.
"Moet ik me op een bepaalde manier kleden?" vroeg ik nu aan Harry, die zich net achter me stond uit te rekken. Zijn blik vestigde zich nu op mij, terwijl hij zijn armen weer liet zakken.
"N-nee ik denk het niet. Gewoon wat je normaal gesproken ook zou dragen tijdens het uitgaan. Het is een bar, geen red carpet event".
Ik grinnikte "stel je eens voor. Wie weet, misschien was je wel een geweldige acteur geweest".
Harry grinnikte "geloof je het zelf? Ik ben al blij als ik een leugen overtuigend kan brengen".
Ik lachte en trok hem toen aan zijn pols mee naar de slaapkamer. "Kom op, laten we ons klaar gaan maken".
Harry volgde me gehoorzaam en sloot de slaapkamerdeur achter ons, waarna hij me even aankeek terwijl hij zijn handen op mijn heupen legde.
"Klaar maken?" vroeg hij toen.
Ik wuifde het weg en drukte mijn lippen toen op de zijne. Harry leek voorbereid te zijn daarop en ging er gepassioneerd op in. Ik voelde zijn handen naar mijn bovenbenen dwalen, over mijn kont. Hij dirigeerde me naar het bed en liet me daar vallen, waarna hij uit zijn schoenen stapte met een vluchtige beweging en boven op me kroop. Zijn vingers traceerde mijn zij, over mijn bovenlichaam, het shirt daarmee omhoog halende. Zijn vingers vormde zich om mijn heupen, terwijl hij zich dichter tegen me aan trok, onze bekken elkaar rakende nu. Gezien we beide sweatpants droegen, was het niet erg lastig om te voelen wat er gaande was in het ondergoed. De aanraking liet me naar adem happen tegen zijn lippen. Harry liet de kus ook even los en fluisterde met zijn warme adem tegen mijn lippen dat hij zin had. Het was vrij duidelijk dat ik die ook had.
En dus besloot hij er werk van de maken. Hij legde het shirt tussen mijn lippen, zeggende dat ik er op kon bijten wanneer ik de behoefte had om te schreeuwen of te kreunen. We waren per slot van rekening niet alleen. Maar juist dat maakte het opwindend. Hij reikte naar het nachtkastje en hoewel ik glijmiddel verwachtte, kwamen de handboeien tevoorschijn. Ik trok mijn wenkbrauw op. Het was lang geleden dat ik ze gezien had. Ik wist niet dat Harry daar nog steeds zo mee bezig was.
"..Tenzij je niet wil" zei hij toen terwijl hij even het shirt weg haalde zodat ik kon antwoorden.
Ik schudde mijn hoofd "lock me up. I'm ready for you".
Harry leek enorm getriggered te zijn door die zin en dus bond hij me vast aan het bed en plaatste hij het shirt weer voor mijn mond.
Ik ging er goed voor liggen. Harry nam weer mijn bovenlichaam vast en begon met het kussen van mijn nek, zachtjes zuigzoenen drukkende. Ik sloot mijn ogen, genietend van zijn tedere aanraking met zijn lippen. De vochtige lippen vormde zich vervolgens op het midden van mijn torso. Een hand schoot naar mijn sweatpants, zijn vingers naar binnen glijdende. Ik nam wederom een hap naar adem, niet per se verwachtende dat hij dat nu ging doen. De aanraking van de vingers over mijn warme huid tintelde ietwat en liet me verlangen naar zo veel meer. Harry had inmiddels mijn penis bereikt en streek er over. Ik hield een kreun tegen. Het was een heftige aanraking, maar de zachte, strelende, tintelende aanraking was zo veel meer waard dan gewoon een graai naar het geslachtsdeel. De greep werd nu ietwat steviger en nu ging hij op en neer met zijn hand, bij wijze van aftrekken. Ik kreunde met mijn tanden in het shirt gedrukt. Harry's lippen vormde zich ondertussen om mijn tepels, waarna hij er aan zoog en vervolgens zachtjes likte. Prikkels schoten door mijn lichaam vanuit verschillende gebieden. Ik krulde ietwat onder zijn aanraking, mijn rug zich ietwat bollende, onze lichamen elkaar weer rakende. Harry's lichaam was warm tegen het mijne voor een paar seconden.
"shh" zei hij zachtjes terwijl hij mijn sweatpants en boxer nu naar beneden trok zodat mijn geslachtsdeel bloot lag. Ik voelde even niets. Plotseling voelde ik zijn vochtige lippen over mijn eikel strijken. Ik wou me ergens vast grijpen, maar kon mijn handen niet bewegen. en dat wist hij, vandaar dat hij me vastgebonden had. Dat vond hij bevredigend.
Ik beet hard op het shirt. Ik ging dit niet lang volhouden. Ik voelde me zwak onder zijn aanraking. Mijn erectie groeide enorm in een korte tijd en constant bleven er tintelingen door mijn lichaam schieten. Het zweet parelde inmiddels op mijn voorhoofd terwijl ongelijke ademhalingen mijn mond verlieten.
"Ha-Harry do it" zei ik onhandig door de opwinding en natuurlijk door het shirt. Ik opende mijn ogen even voor een paar seconden. Het was een vaag beeld, gezien mijn gedachten helemaal door mekaar liepen. Ik was te seksueel getriggered om iets te kunnen denken of doen. Harry drukte een kusje naast mijn mond. "Weet je het zeker Lou?" vroeg hij terwijl zijn warme adem tegen mijn lippen voelbaar was. God, ik was zo turned on. Ik maakte een bevestigend geluid.
Harry zorgde er voor dat onze lichamen op dezelfde hoogte waren. Hij gebruikte nu het glijmiddel dat hij eerder ook nog uit het nachtkastje gehaald had. Toen dat ook klaar was en ik nog steeds gekweld op bed lag, wachtende, gaf hij me een laatste kusje op mijn neus en stootte hij naar binnen. Eerst ietwat voorzichtig, maar langzaamaan steeds ietwat dieper. Hij bereikte nu mijn genotsplek. Ik schokte ietwat en liet een hap naar adem horen. Ik kreunde, overduidelijk buiten adem rakende nu. Zijn lichaam was gloeiend boven het mijne, elkaar volledig rakende bij iedere stoot. Zodra hij door had dat we naar een hoogtepunt toe aan het werken waren, merkte ik dat hij het tempo opvoerde. Ik voelde mijn ogen ietwat naar achteren rollen en besloot ze maar gewoon te sluiten, helemaal opgegaan in het tempo. Ik voelde de aanraking van zijn lichaam nu beter, gezien ik me daar op focuste. Het hete lichaam tegen het mijne voelde zo enorm opwindend. Ik beet zo enorm hard op het shirt, mijn ogen dicht knijpend. Mijn handen hadden zich tot vuisten gevormd, mijn vingers in mijn vel drukkende. Net op het moment dat ik weer een kreun wou loslaten, hoorde ik een deur. Fuck.

Reacties (2)

  • Smexy

    Ah oh... Moest een keer gebeuren..

    1 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    Hihi lol

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen