Er klonk een gilletje en al snel werd de deur weer dicht getrokken. Harry deed zijn best om het nog af te ronden, maar de opwinding was wel verdwenen inmiddels. Hij kwam van me af en ging naast me liggen, me ietwat ongemakkelijk aan starende. Dat was een abrupt einde aan een plezierige avond. Een nogal abrupt einde. Ik zuchtte en wachtte totdat hij me verloste, gezien ik eerder geen kant uit zou kunnen. Harry leek de hint gelukkig vrij snel te begrijpen toen hij eenmaal door had dat ik naar hem staarde.
Mijn polsen deden ietwat pijn door de greep van de handboeien en hoe ik zo had bewogen tijdens de seks. Er waren striemen te zien. Gelukkig hadden ze de al bestaande striemen niet open gehaald. Dan waren we nog verder van huis geweest.
Harry keek naar mijn polsen "sorry, heb ik je pijn gedaan?"
Ik schudde mijn hoofd. Hij drukte zachtjes een kusje op mijn polsen en trok me even in een omhelzing. Ik bleef tegen hem aan liggen, me langzaam realiserende wat er zojuist nu gebeurd was.
We hadden seks gehad maar voordat we het af konden maken was er iemand binnen komen lopen en dat had de hele sfeer verpest. Behoorlijk fucked up. Ik had enorme zin gehad. Nu had ik die natuurlijk niet meer, maar het was er heet aan toe gegaan toen we seks hadden.
Harry was nog steeds ietwat buiten adem, wat me weinig verbaasde. Wie kwam er binnen? Het was vrij duidelijk Gemma. Lottie was dan ook niet per se logisch geweest, gezien ze hier nog nooit eerder geweest was.
Ja, dat kon er ook nog wel bij. Gemma had nog niet genoeg te voortduren gehad vandaag. Ik kwam nu overeind en trok mijn kleding weer fatsoenlijk aan.
Harry keek me aan vanuit het bed "weet je zeker dat je je goed genoeg voelt voor vanavond uit te gaan?"
Ik knikte "ja hoor. Ik ben niet misselijk". Er was niets aan gelogen. Maar ik moest alsnog opletten wanneer het op alcohol aan kwam.
Mijn telefoon begon te zoemen. Jamie belde me.
Ik knikte naar Harry, die nu op stond om zich ook om te kleden voor vanavond, en nam toen op.
"Met Louis" zei ik met een zo neutraal mogelijke stem.
"Hey, wat is precies het plan vanavond?"
"We gaan naar een bar net buiten de stad. We nemen een taxi en er is een live optreden, dat is alles wat ik weet eigenlijk" legde ik uit.
"Oh oké, waar wil je afspreken? Ik heb Dave zo ver gekregen met de mededeling dat er meiden zouden zijn en Liam gaat ook mee, als dat oké is?"
Ik maakte een bevestigend geluid "ja natuurlijk. Ik vraag zometeen even het adres aan Gemma en dan kunnen we daar afspreken rond een uur of 9?"
"Ja dat is goed, dan hoor ik het wel. Zie je straks, Louis".
"Zie je straks Jamie" zei ik terug, waarna ik het gesprek weer beëindigde. Harry stond nog steeds voor zijn kast, nog steeds naakt. Geen verkeerd beeld.
Ik liep naar hem toe en ging bij hem staan "kom je er niet uit?"
Hij haalde zijn schouders op "het is lastig".
Ik haalde een ruim vallende blouse met bloemen tevoorschijn en een paar zwarte skinny jeans. "Give me some signature Harry Styles looks".
Harry grijnsde en nam de kleding aan. Ik glimlachte en ging op het bed zitten, toekijkende. Hij zag er altijd goed uit in deze kleding, laat staan dat ik de blouse geweldig vond. Harry had zich al vrij snel aangekleed en keek mij toen aan, voor mijn laatste oordeel. Ik knikte tevreden en liep naar hem toe voor een kusje "you look handsome".
Harry glimlachte tegen mijn lippen "jij ook, zoals altijd". Ik liet een zachte giechel horen voordat ik een ander kusje drukte op zijn lippen en vervolgens los liet, weer afstand nemende van hem.
"Klaar voor?" vroeg hij nu. Ik knikte. Hij nam mijn hand vast en nam me mee naar de woonkamer, waar de twee meiden op de bank zaten. Gemma keek ons met een verafschuwde blik aan. Alsof we nog meer bevestiging nodig hadden wanneer het aan kwam op wie nu binnen was komen lopen.

Reacties (1)

  • EvaSalvatore

    Moet lou niet een keer met jamie en liam pratenxD

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen