We zaten een uurtje later in de taxi. Ik kon Jamie nog steeds niet vertellen wat we precies gingen doen, en dus had ik Lottie de telefoon overhandigd en voerde zij een telefoongesprek met de andere jongens over de locatie. Ongeacht hoe veel ze zei er over, het liet geen belletje rinkelen. Maar ik kon het op deze manier ook niet opzoeken, natuurlijk.
Gemma boog zich naar ons toe "dus, wie van jullie sukkels dacht dat dat daar straks een goed idee was?"
".. Ik denk beide, lijkt me logisch? Seks is iets wat je beide moet waarderen" zei Harry zeer nonchalant. Ik proestte het uit en grinnikte even. Hij had een punt.
"Goede timing" zei Gemma vervolgens.
"Hé ik wist niet dat jij ineens de slaapkamer binnen zou lopen zonder te kloppen" zei Harry nu.
"Hoe groot is dan ook de kans dat jij daar naakt zou staan? Ik had niet verwacht dat het nodig was".
"Ehm.. Groot? Ik ben vaker naakt dan gekleed, for your information" zei Harry nu, onderhand trots.
Gemma trok een vies gezicht "te veel informatie".
Ik staarde grinnikend naar buiten. Harry was zeer goed in oversharing, laat staan andere mensen oncomfortabel laten voelen.
"En anders is Louis wel naakt. Dus ik stel voor dat je extra voorzichtig doet". Ik keek weer naar Harry en Gemma met een frons en grinnikte "sure".
Gemma knikte maar "ik denk niet dat ik nog durf te bewegen daar in huis. Morgen ochtend zul je me niet zien voordat je zelf de woonkamer binnen stapt".
"Het zou onderhand raar zijn als het niet zo was" zei Harry nu, plagend. Het zou dan ook niet per se logisch zijn wanneer ze ineens de slaapkamer binnen zou lopen 's nachts. Maar goed, je wist het maar nooit.
Lottie beëindigde inmiddels het telefoon gesprek en gaf me de telefoon terug, waarna ze ons allemaal fronsend aan keek "waar gaat de discussie over?"
Gemma trok een vies gezicht "wat denk je?"
Lottie begon te lachen "laat maar zitten".
"Louis ik geloof dat je vrienden al goed aangeschoten zijn, overigens. Er kwam niet veel fatsoenlijks uit" deelde ze mede.
Ik rolde met mijn ogen "oh great, dat word gezellig".
Harry begon te lachen "dat word zeker een interessante avond". We waren zelf nog nuchter, gezien we niet aan indrinken gedaan hadden. Maar natuurlijk wilden Jamie en Dave dat wel doen, dat had ik ook niet anders verwacht. Dave was een watje zonder alcohol, nog amper durvende te kijken naar meiden. Hij dacht graag over zichzelf als een player, maar eigenlijk stelde het weinig voor zonder de alcohol. Er was een reden waarom niemand hem terug belde na een one night stand: hij was echt een ongemakkelijke kluns in de ochtend.
"Ze leken er in ieder geval zin in te hebben, dus dat is goed" zei Lottie. Net op dat moment stopte de taxi voor een of andere -druk uitziende- bar.
De man vertelde ons dat we er waren en Harry betaalde hem, voordat we allemaal uitstapte. Waarom zowel Lottie als Gemma het nodig vond om hoge hakken te dragen vanavond, bleef voor mij een groot mysterie. Ja, het was vrouwelijk. Nee, het was niet gemakkelijk.
Jamie stuurde dat ze er over een kwartiertje zouden zijn. We besloten alvast een drankje te halen en dan gewoon naar buiten te lopen wanneer ze gearriveerd zouden zijn. En dus haalde we onze eerste cocktail en proostte we op een leuke avond. Ik nam een slok en keek naar de jongen op het podium die een of ander nummer over zweet en vieze was aan het zingen was. Het klonk vies, hoewel het nummer overduidelijk een sexy nummer moest zijn. Hij had wel degelijk talent, dat was enorm duidelijk.
"W-wie is het? De artiest?" vroeg ik nu.
Gemma glimlachte "ken je hem niet? Hij is een opkomende artiest. Regelmatig op de radio. Volgens mij is zijn naam Niall Horan, of zoiets".
Ik kende de naam niet, maar hij leek van onze leeftijd.
Ik keek naar Harry.
"Hij ziet er wel goed uit" merkte Harry op.
Ik gaf hem een stomp "hé, ogen hier". Harry drukte een kusje op mijn voorhoofd "ik heb nooit gezegd dat hij er zo goed uit ziet als jou".
Gemma maakte kokhals geluiden. Waarom hadden we haar ook al weer meegenomen?
Harry legde een hand op haar mond en suste haar. "Jaloezie staat je niet goed".
Ze begon te lachen "jaloezie? Wedden dat ik vanavond wel iemand vind?"
"Oké is goed" zei Harry, waarna hij zijn hand uit stak voor een handdruk. Gemma schudde zijn hand. Dit ging nog eens wat worden.

Reacties (1)

 • EvaSalvatore

  NIAAAAAAAL NIAAAAAK NIAAAAAAL
  (Ben benieuwd hoe die verder in het verhaal komt hihi)

  2 jaar geleden
  • Qualantinos

   Pff ja nou daar moet ik nog iets op verzinnen om eerlijk te zijn hahaha

   2 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   *ze beginnen een boyband*😂😂😂😂

   2 jaar geleden
  • Qualantinos

   hahaha woooow dat vind ik nog eens een strak plan

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen