Foto bij O26 Olivia May Carpenter

Waarschuwing! Sex!

'Hey! Voordat je gaat, heb je zin om vanavond te komen eten bij mij? Samen? Eva is niet thuis en ik wil niet alleen zijn.' Ik schiet Luke snel aan voordat hij naar huis gaat en pruil een beetje als ik het met grote ogen aan hem vraag. Hij glimlacht en knikt. 'Natuurlijk! Gezellig! Wij samen echt of wil je dat ik de jongens mee vraag?' Sterk blijven nu, Olivia. 'Ik had eigenlijk in gedachte dat uhm.. jij alleen zou komen?' Ik voel dat ik rood aanloop en als ik opkijk naar Luke, zie ik dat ook hij een blos op zijn wangen heeft staan. 'Oké. Zullen we rond een uur of zes afspreken?' Ik knik op zijn voorstel en lach naar hem voor ik snel wegloop. Ongemakkelijker dan dit kon het niet worden! Hoe moet dat vanavond zijn?

De dag kruipt voorbij maar rond zessen staat hij dan eindelijk voor de deur. 'Wat had je in gedachten om te eten?' Vraagt hij me en ik open de Taco Bell app op mijn telefoon. 'Yes!' Hij springt een paar keer op en neer voor hij me volgt naar de kamer. We maken onszelf comfortabel op de bank met wat drinken en praten wat terwijl we onze bestelling plaatsen.

'Hoe is het eigenlijk met Joey gegaan vandaag?' Ik kijk naar hem op en frons diep. 'Ongemakkelijk om eerlijk te bekennen. En ik heb het gevoel dat hij het bloed onder mijn nagels wilt halen elke keer dat we samen moeten spelen. Er komt een dag dat ik op set boos word.' Hij begrijpt me en slaat een arm om me heen om me vervolgens tegen zijn lichaam aan te trekken. 'Het komt wel goed, Oliv. Nog een paar maanden en dan is het klaar.' Een paar? 'We hebben nog een halfjaar te gaan. Het is niet bijna klaar. Helaas.' Ik hoor een zachte 'Oh.' Uit zijn mond komen wat me zacht laat lachen. 'Maar dat maakt niet uit. De vlag gaat uit als we klaar zijn. Plus ik geef een feest waar hij niet mag komen.' Ik verander mijn positie iets zodat ik beter tegen hem aan lig. 'Daar houd ik je aan.' Ik kijk omhoog naar hem en ontmoet zijn fel blauwe ogen. 'Wie zegt dat jij ook mag komen?' Hij blaast wat lucht in mijn gezicht voor hij zijn blik op iets anders werpt. 'Ik kom gewoon. Het maakt me niets uit wat je zegt.' Juist. 'Oké dan.'

Een halfuur gaat voorbij voordat eindelijk de Taco Bell bezorger er is. 'Dankjewel! Hier is een fooi.' De jongen kijkt blij verrast en bedankt me vriendelijk voor hij terug loopt naar zijn scooter. 'It's Taco Time!' Roep ik door de gang en maak een dansje wanneer ik de woonkamer in loop. 'Ik heb honger!' Ik plof naast hem neer nadat ik borden en bestek voor het geval we dat nodig hebben al heb ik daar twijfels bij. 'Eetsmakelijk.'

Tijdens het eten kijken we een paar afleveringen van de serie Orange Is The New Black die we samen volgen. Het is een leuke serie alhoewel een beetje grof en heel veel naaktheid. Het laat me altijd blozen vanwege de persoon waarmee ik het kijk maar vooralsnog gaat het helemaal prima.

Na het eten neem ik alle vaat mee en zet ik ze in de vaatwasser na ze eerst afgespoeld te hebben. 'Hei Luke, kan ik je wat sterkers aanbieden?' Hij knikt en loopt met me mee naar de drank kast waar ik voor mezelf de Bailey's pak en hij uiteindelijk hetzelfde wilt. Als ik de glazen op de tafel heb gezet, loop ik terug voor ijsklontjes maar wanneer ik terug kom is Luke nergens te bekennen.

'Luke?' Hij komt gelijk terug en glimlacht. Hij vertelt me dat hij in de gang een paar foto's zag staan van mij en Eva. 'Oh, die! Dat was op vakantie!' Voor een moment valt het stil, niemand heeft wat te zeggen. Het is geen ongemakkelijke stilte. Nee, juist het tegenovergestelde.

'Oliv, ik-' Maar hij maakt zijn zin niet af. In plaats daarvan, stapt hij met nieuw gevormde zelfverzekerdheid op me af en kuipt hij mijn gezicht in zijn handen om vervolgens zijn lippen tegen die van mij te duwen. Ik schrik maar pak hem dan gelijk beet en zoen hem terug. De vonken vliegen eraf als ik hem naar de bank toe duw en hem erop laat vallen om daarna gelijk op zijn schoot te gaan zitten met aan iedere kant een been. De kus wordt ruiger en gretig trek ik de knoopjes van zijn shirt los, zacht lachend als er eentje van de stof springt. 'Maakt niet uit.' Zegt hij haastig en trekt aan de rits van mijn jurkje zodat het kledingstuk haast van mijn lichaam valt. Hij trekt het van mijn lichaam af en kijkt er lustig naar.

'Het moet uit.' Zegt hij dan, wijzend naar mijn bh. 'Ik wil je zien. Alles van je.' Ik glimlach naar hem en breng mijn handen naar mijn rug om de sluiting los te maken en voorzichtig mijn bh uit te doen. Een smalle grijns siert zijn gezicht als hij me ziet. 'Je bent zo mooi.' Fluistert hij en brengt dan zijn gezicht naar mijn borst en omsluit zijn lippen over mijn tepel. Hij likt en bijt zachtjes over de gevoelige huid terwijl zijn andere hand mijn andere borst aandacht geeft. Ik laat een zucht van genot los en sluit mijn ogen terwijl ik zachtjes mijn heupen beweeg over die van hem.

'Dat is genoeg.' Gromt hij als hij me van zijn schoot trekt en me op de bank duwt zodat ik op mijn rug val. Ik leg het kussen onder mijn hoofd zodat ik wat beter lig en kijk toe hoe hij zich uitkleedt totdat hij compleet naakt is en zich dan weer op mij richt. Hij trekt mijn string naar beneden en ik help hem een beetje door mijn heupen op te tillen. 'Ik kan niet begrijpen waarom ik me zo lang heb ingehouden.' Hoor ik hem mompelen voor ik voel hoe hij zijn hand langzaam mijn been op laat glijden en naar mijn clit gaat. Hij brengt zijn gezicht dichterbij en blaast zachtjes tegen mijn gevoeligste plekje aan wat me zacht laat kreunen. Ik voel mezelf natter worden met de seconde en laat merken dat ik hem wil door mijn heupen naar hem toe te bewegen. Hij grijnst in zichzelf en brengt dan een vinger binnen. Hij beweegt hem zachtjes voor hij een tweede bijvoegt en me gek maakt met zijn langzame bewegingen. 'Fuck! Luke!' Ik wil hem, ik wil hem zo graag maar hij moet me teasen. 'Relax, babe.' Zijn grijns zegt het allemaal. Hij geniet hiervan.

Wanneer hij het gevoel heeft dat ik nat genoeg ben, haalt hij zijn vingers uit me en kust mijn lippen waar de lust vanaf druipt voor hij zijn lippen in mijn nek zet en afzakt naar mijn borst. Ik beweeg mijn lichaam onder hem, kreunend dat ik hem in me wil voelen. Hij schraapt zijn tanden zachtjes over mijn huid als hij zich eindelijk in me stoot. 'Yes!' Laat ik uit en beweeg mijn heupen naar hem op om zijn ritme tegemoet te komen. Ik hoop heel sterk dat Eva nog niet thuis komt terwijl ik Luke's naam begin te kreunen. Zijn ritmische stoten zenden me naar een andere wereld en ik voel mijn climax opbouwen als hij met zijn duim op mijn clit drukt. Ik reik voor zijn hals en trek hem naar mij toe om mijn lippen op die van hem te drukken en zijn hand op mijn borst te leggen. Ik druk mezelf omhoog en kus zijn nek om vervolgens het bloed omhoog te zuigen en een felle zuigzoen achter te laten. 'Ik kom bijna!' Mijn adem stokt in mijn keel als ik het zeg en voel hoe zich een knoop vormt in mijn onderbuik. Hij versnelt en wrijft over mijn clit waardoor het maar secondes duurt voor ik trillend klaarkom met luide kreunen. Het duurt niet lang voor hij me volgt.

'Wauw!' Ik grinnik als we later onder een deken op de bank liggen. 'Nou, proost zal ik dan maar zeggen.' Mompel ik als ik rechtop ga zitten en hem zijn glas aangeef. De ijsklontjes zijn gesmolten en door de drank heen gemixt maar dat maakt niet veel uit. We houden kort de glazen tegen mekaar voor we beide een slok nemen. 'Wil je nog een aflevering kijken ofzo?' Vraag ik hem en hij knikt. 'Waarom ook niet?' Ik start Netflix op en zet de volgende aflevering aan.

Met een grijns lig ik tegen Luke aan. Spiernaakt en met alleen een deken over onze lichamen heen.

Reacties (2)

  • Deparnieux

    Hoi, gaan jullie dit verhaal ooit nog afschrijven?

    2 dagen geleden
  • IrisThePiris

    supermooi geschreven!

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen