Mett een laatste zucht en kreun trek ik mijn koffer van de laatste traptrede af. Eindelijk is dat ding beneden gekomen. Buiten hoor ik getoeter en glimlach even, het avontuur gaat nu echt beginnen. Ik pak mijn handtas, check nog even snel of ik alles erin heb zitten en zet dan mijn zonnebril op mijn neus waarna ik de deur open. 'heeeeey hallooo' hoor ik meteen, met een glimlach kijk ik naar Quinty die met een grote lach op haar gezicht naar me zwaait. Ik zwaai even terug en draai me dan om om de deur op slot te draaien.

'oh god, ik heb er zoveel zin in' zegt Quinty en geeft me een knuffel. 'anders ik wel' antwoord ik met een brede glimlach en leg mijn koffer in de achterbak. Ik open de deur aan de passagierskant en stap dan in. 'off to the airport' zeg ik en draai het knopje van de radio nog even verder.

Nadat we eindelijk een parkeerplekje hebben gevonden lopen we richting de incheckbalies. 'Quint, Aiv, hier!' horen we. We draaien tegelijk om en zien Liza en Stefje naar ons zwaaien, we zwaaien even terug en begroeten de meiden. 'zin in?' vraagt Stefje en meteen knik ik uitbundig. De andere twee meiden reageren ook enthousiast. 'nu nog wachten op de andere vier' zeg ik en ga op mijn koffer zitten. Als de andere meiden ook zijn gearriveerd lopen we naar de incheckbalie..

'en een fijne vakantie' zegt de jongen achter de balie, 'ow je moet eens weten' zeg ik en knipoog even naar hem waarna ik wegloop, als we allemaal ook door de security zijn gekomen kijken we elkaar even aan. 'tax-free shopping' hoor ik Lexie roepen. 'ow yeay' antwoord ik en steek mijn arm door die van haar en Quinty. 'victoria's secret?' vraag ik en haal mijn wenkbrauwen even heen en weer. 'ow zeker wel' antwoorden de twee in koor en we lopen richting de winkel. 'ja ja ja, die moet je echt nemen Aiv, hij staat je prachtig. Echt die jongens weten niet met wat voor verleidster ze te maken hebben hoor zo' zegt Lexie en klapt even in haar handen, ik schudt lachend mijn hoofd en bekijk mezelf nog een keer in de spiegel. 'ik neem hem' knik ik dan en sluit de gordijnen weer om mijn kleding aan te doen.

Met mijn victoria's secret tas loop ik de winkel weer uit. 'even een bakkie doen ergens?' hoor ik achter me, ik steek mijn duim op en wandel samen met Lexie de eerst volgende koffie zaak in. 'dus, hoe gaan we het aanpakken meiden?' vraagt Leila en kijkt ons één voor één aan. Ik denk even na 'ik denk dat we de eerste twee, drie dagen een beetje rustig moeten blijven, en niet meteen als leeuwen onze prooi bestormen. Die jongens weten anders ook niet wat hun overkomt' antwoord ik en daar is iedereen het eigenlijk wel mee eens.

'en wat als meerdere meiden op één jongen zitten?' vraagt Benthe zich af. 'dan moeten we kijken met wie die jongen het meest omgaat of naartoe trekt. Vanaf daar kunnen we dan verder kijken denk?' zegt Leila. 'dat is het beste denk ik' antwoord ik en neem de laatste slok van mijn latte macchiato.

'Aiv, wakker worden' 'huh wat' ik open mijn ogen en knipper er even mee. 'we zijn er' zegt Quinty en kijkt me met grote blije ogen aan. Meteen ben ik klaar wakker, we zijn in Thailand, voor 15 dagen. Dit gaat heerlijk worden. Ik klik mijn riem los en kijk Quinty hierna met een brede glimlach aan. Nadat we onze handbagage hebben lopen we het vliegtuig uit naar de bagageband. Als uiteindelijk iedereen zijn koffer heeft lopen we richting de douane, we komen er allemaal doorheen en als we de aankomsthal inkomen kijk ik even rond. 'en nu?' hoor ik Benthe naast me vragen. Ik haal mijn schouders even op en kijk dan nog even rond.

'ik denk dat die voor ons is meiden' zegt Zola en knik naar een man met een bordje in zijn handen. 'Temptation Island' staat erop. 'nou dat moet haast wel he' zeg ik en grinnik even. We lopen met zijn achten richting de ietwat oudere man, hij kijkt ons even aan en glimlacht dan even, hij stelt zich voor als Juan en leidt ons naar een mooi luxe busje. 'het gaat nu echt beginnen dames' zeg ik en klik mijn gordel vast.

Na een rit van ander halfuur stopt het busje eindelijk en stappen we uit, ik kijk meteen mijn ogen uit. Het is een super grote villa en ik glimlach even. Wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd. Ik pak mijn koffer over van Juan en bedank hem hierna even. Als iedereen haar koffer heeft lopen we naar binnen. Quinty opent de deur en ik kijk meteen rond. Het is hier serieus echt super mooi. 'brief' wordt er geroepen. Ik laat mijn koffer los en loop richting Benthe die met een brief staat te zwaaien. 'voorlezen' roepen we meteen. Ze scheurt de envelop open en begint dan te lezen.

Beste verleidsters,

Welkom in Thailand. Hopelijk hebben jullie zin in het eerste seizoen van Temptation Island! De mannen komen overmorgen aan waardoor jullie de tijd hebben om even bij de komen en jullie kamers in te delen. Jullie slapen met vier meiden op één kamer. Alle mannen hebben hun eigen kamer. De kamerindeling mogen jullie zelf bepalen!

Op de kamers liggen geluidskastjes, deze mogen jullie overmorgen omdoen, en zo vaak mogelijk omhouden zodat we alles kunnen horen wat jullie bespreken. Overal rondom de villa hangen camera's, ook op plekken waar jullie het niet verwachten.

Vanavond komen de twee presentators zich aan jullie voorstellen. Bij deze willen we jullie alvast heel veel plezier wensen, geniet ervan, maar denk erom; jullie zijn hier om de mannen te verleiden!

With kind regards, Temptation Island crew.


'dus, kamers uitzoeken?' vraag ik meteen en hierna rent iedereen naar boven. 'jij gaat wel bij mij' hoor ik Quinty tegen me zeggen en meteen knik ik overdreven. 'yooo, Aiv, Quint hier' hoor ik Liza roepen, loop de kamer binnen en kijk meteen mijn ogen uit. Wat een ruimte, vier twee persoonsbedden staan verspreid over de kamer, aangrenzend zit een prachtige badkamer met ligbad en aparte douche. Ik laat me op het bed het dichtst bij de badkamer vallen en zucht even gelukzalig. 'ik ga het hier echt wel twaalf dagen volhouden' zeg ik en sluit mijn ogen even.

Met een wijntje in onze handen zitten we heerlijk van de laatste zonnestralen te genieten. 'goedenavond dames' hoor ik achter ons en meteen draai ik mijn hoofd. Ik zie een bekend gezicht onze kant opkomen. 'hooi' antwoorden we in koor. 'hoi, ik ben Rachel Stevens' zegt de vrouw en schudt ons allemaal de hand. 'en ik ben Olly Murs' zegt de man en doet hetzelfde. Na ons voorstelrondje komen ze bij ons zitten. 'en, al helemaal gesetteld?' vraagt Rachel. 'zo echt wel, dit is heerlijk' zegt Benthe. 'dat is mooi, we zijn hier natuurlijk om ons even voor te stellen. Maar ook om te vertellen wat er allemaal gaat gebeuren' zegt Olly.

'aan het begin van de middag komt de filmploeg, dan gaan we een aantal shots van jullie maken, aan het eind van de middag worden er op het strand foto's gemaakt. van jullie alleen en een paar groepsfoto's en dan worden er 's avonds nog een paar shots in het donker gemaakt van jullie, en daarna zijn jullie een avond vrij om nog even van de rust te genieten voordat de mannen komen, alles duidelijk?' we knikken allemaal. 'dan gaan we weer, welterusten en tot morgen' zegt Rachel en hierna staan ze beide op waarna ze weglopen. 'zo, die Olly zou ik ook best kunnen doen' zegt Zola opeens waarna we allemaal hard beginnen te lachen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen