Foto bij 6 The Netherlands - Saturday 3

Hi lieverds,
Dankjulliewel voor de onwijs leuke en lieve reacties! Ik stond gewoon alweer de hele week in de top. Om jullie te bedanken heb ik het volgende bedacht:
Helaas zullen we het een paar weekjes zonder de Formule 1 moeten doen...
Om het gemis en de pijn een beetje te verzachten wil ik wel twee keer in de week uploaden. Woensdag en zaterdag.
Zodat er toch een beetje formule 1 in het weekend is!

Xxx

Jade's point of view
De PR van Max komt gestrest de ruimte in gelopen. Ze begin het een en ander te mompelen over het feit dat Max eerst dingen moet overleggen voor hij uitspraken doet of dingen belooft. De gedachte aan Max die het zijn communicatie crew onbedoeld zo moeilijk mogelijk maakt laat mij lachen. Luna kijkt mij even vragend aan, maar ik schut mijn hoofd. Beter niet dat ik dit nu hard op zeg.
Raymond en de pr-dame beginnen druk te overleggen en werpen ons af en toe een snelle blik toe.
‘Wedden dat ze nu een verhaal proberen te bedenken om het goed te praten dat Max en Daniel een plus een meenemen?’ Ik knik. Ik weet het wel zeker. Ergens begint er iets aan mij te knagen. We staan straks in de spotlights met Max en Daniel. Mensen gaan geheid een mening over mij hebben. Ik zucht diep en schut mijn hoofd. Niet over nadenken. Ik ga de avond van mijn leven hebben met mijn beste vriendin en een hele boel formule 1 helden. De meningen van andere moet ik loslaten.
‘Fine, I'll discuss this with Cloë en Daniel. You'll dicuss this with Max and the girls?’ Volgens mij is Cloë dan de PR van Daniel.

‘Jade, blauw is zo jouw kleur!’ Inmiddels staan we in een veel te dure kledingwinkel. Raymond heeft ons het een en ander verteld over de situatie vanavond. Aangezien Max en Daniel ons hebben uitgenodigd als hun plus een gaan we ook mee over de rode loper. Wij zijn gewoon vrienden van Max en hij vond het leuk om ons mee te nemen. Het maakt Luna helemaal niks uit wat ze verzinnen. Al hadden ze gezegd dat ze moest doen alsof ze de verloofde zou zijn van Daniel had ze het nog goed gevonden. Zelf sta ik nu voor de spiegel en kan ik alleen maar denken wat andere van mij in deze jurk zullen vinden. Ik draai nog een rondje.
‘Max zal het geweldig vinden. Laat je niet zo leiden door wat er misschien op internet kan komen te staan. Het gaat er om wat jij leuk vindt en als Max dat dan ook mooi vindt is dat mooi meegenomen.’ Ik kijk nogmaals naar de donkerblauwe jurk. Het heeft een A-line figuur en accentueert mijn borsten en laat me langer lijken dan ik werkelijk ben. Al kan dat ook aan de hakken liggen die ik er onder draag. Het zijn onwijs gave Louboutin hakken. De donkerblauwe jurk de rode hakken en rode tas geven een subtiele Red Bull hint af. In combinatie met de jurk van Luna zijn we het perfecte Aston Martin Red Bull Racing team.
Luna heeft een onwijs mooie lange groene jurk aan. Ze lijkt nu een beetje op het meisje uit Brave. De strakke groene jurk zorgt ervoor dat haar groene ogen nog beter uitkomen en dat haar rode haren nog mooier rood worden. Ik draai een laatste rondje knik goedkeurend en kijk dan terug naar Luna.
‘We nemen ze,’ lachen we in koor naar de ontwerpster. Meteen worden de jurken ingepakt samen met de handtasjes en de schoenen. Raymond heeft geregeld dat we de jurken kunnen lenen voor de avond als we bij de rode loper vertellen wie de ontwerpster is. Zo schijnt het altijd te gaan. Als ik de jurk nu maar niet vies maak.

Het jureren van de Caravan Race was het laatste onderdeel, dus de jongens zijn inmiddels al lang klaar. Wij worden naar het hotel gebracht. Hier worden we onderhanden genomen door de stylisten van het Red Bullteam.
‘Finally, some girls to style. Love it,’ lacht een van de vrouwen als ze mijn haren begint op te steken.
We lachen met z’n vieren wat af tot dat er op de deur wordt geklopt.
‘Binnen,’ roepen we in koor.
De deur wordt opengedaan en het hoofd van Max komt door de deur.
‘Uhm, dit is mijn kamer en ik moet mij omkleden. Kan ik mij gewoon in de slaapkamer omkleden?’ Hij kijkt een beetje zoekend om zich heen.
‘Ja, natuurlijk. Het is jouw hotelkamer.’
Max komt naar binnen gelopen en blijft een beetje onwennig staan.
‘Oja, pak.’ Hoor ik hem in zichzelf mompelen. Hij loopt vervolgens naar zijn kledingkast. Ik wil omkijken om te zien wat hij doet, maar wordt door de styliste teruggedrukt zodat ze verder kan met mijn haar.
‘Ik kleed me wel om bij Daniel. Acht uur komen de auto’s. We wachten in de lobby.’ Nog voor wij goed en wel kunnen zeggen dat dat prima is, heeft Max zich uit de voeten gemaakt. Juist, mannen en make-up.


Het is tien voor acht als de laatste hand aan ons uiterlijk wordt gelegd. We hebben de jurken inmiddels aan, haren en make-up zitten perfect en de glimlach die op ons gezicht staat maakt het helemaal af.
‘Dit is zo bizar. Heb het idee alsof ik droom,’ lach ik naar Luna terwijl ik ons bekijk in de spiegel van de lift.
‘Ik ken dat gevoel,’ zegt ze terwijl ze op de knop naar de eerste verdieping indrukt.
‘We moeten naar de begaande grond hoor.’
‘Ja, dat weet ik ook wel. Maar heb je die mooie trap gezien. Ik voel me nu al een prinses dus ik ga nu ook als een prinses binnen komen. Het wordt net de scene uit “The Princes Diaries” alleen dan zonder het aankondigen.’
‘Ik neem de lift helemaal naar beneden, als ik nu met de trap ga donder ik ervan af. Ik ken mezelf.’
Zoals verwacht stopt de lift op de eerste verdieping en stapt Luna uit. Ze loopt naar voren en blijft even bij de reling staan. Ik hoor gefluit van beneden komen. Kan niet anders dan dat Daniel dat is. Als ze richting de trap loopt schuiven de deuren van de lift weer dicht en neem ik de veilige weg naar beneden. Beneden zie ik nog net hoe Daniel zijn hand uitsteekt en een buiging maakt voordat hij Luna de laatste paar treden naar beneden begeleid. Ik ga naast Max staan en bekijk het rollenspel dat zich voor mij afspeelt.
‘I would love to be your guid tonight my queen.’
‘Drama Queen ja,’ mompel ik, maar blijkbaar heeft Max het gehoord, want die begint te lachen. Ik krijg een blos op mijn gezicht als ik hem aankijk. Hij heeft een onwijs mooi zwart pak aan wat zijn lichaam complementeert.
‘Ik ben niet zo overdreven als Daniel, maar mag ik zeggen dat je er mooi uit ziet vanavond?’
‘Dankjewel. Jij ziet er ook goed uit in je pak.’ Waarom voelt dit zo vreselijk ongemakkelijk?
Daniel en Luna lopen arm in arm richting de uitgang van het hotel.
Ik kijk even naar Max welke ook mij een arm aanbiedt. Ik lach naar hem en steek mijn arm door de zijne voor we richting de auto’s lopen.

Vampiremouse®

Reacties (7)

 • GossipGirl21

  leuk ze.

  1 jaar geleden
 • MoonLove

  Nice!!!! Doe me ook maar zo een jurk!!

  1 jaar geleden
 • RiverWild

  Leuk hoofdstuk!!

  1 jaar geleden
 • F1theone

  Jaaaa twee keer in de week:)) dan zijn die drie weken zo om:))) super leuk deeltje!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel! Die reacties doen me echt goed (:
   Ja, dat is wel de bedoeling. Anders is drie weken ook zo lang haha.

   1 jaar geleden
  • MoonLove

   Jeeeeej extra lang!! Ik gaat ff verder!!

   1 jaar geleden
 • Luckey

  Yeah!! Blijf F1 lezen!! #happy

  Echte heren zijn ze wel
  Hahaha en Daniël evht een prinsxD

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ja mooi hea! Zie het em echt doen hoorxD

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen