Foto bij 7 The Netherlands - Saturday 4

Zoo.. Ik ben even uit mijn hoekje gekropen om dit te activeren. Nu ga ik er weer inzitten en verder met huilen omdat Daniel Red Bull gaat verlaten... Ik ben opgegroeid met F1 en was daarom al fan van Daniel z'n rijstijl en z'n persoonlijkheid voor Max in het zich kwam. Van beide ben ik nu onwijs fan en samen zijn ze geweldig.
Ik snap Daniel z'n keus om weg te gaan. Ik snap alleen niet waarom naar Renault... Ben benieuwd welke verschuivingen dit voor 2019 gaat geven. Wie denk jij dat Max z'n nieuwe buddy gaat worden?

Thanks @LokiofAsgard voor het nalezen van de Engelse stukjes!

Luna's point of view
Samen met Daniel zit ik in de auto. Max en Jade zitten in de auto achter ons. Ik ben in mijn clutch aan het zoeken naar mijn lippenstift. Het vierentwintig uur houdende rood zit er al op, ik moet alleen nog even de balsem aanbrengen.
‘Are you going to do that the entire night?’
‘No, this last 24 hours. See for yourself.’ Ik duw de lippenstift onder zijn ogen.
‘Does not stick, even while kissing.’ Het moment dat Daniel de tekst op de lippenstift voorleest voel ik mijn wangen warm worden.
‘Yeah, haven’t triedit yet, though.’
‘I wouldn’t mind trying it.’ Even kijk ik Daniel niet begrijpend aan, maar als het kwartje valt moet ik zachtjes lachen.
‘You wouldn’t?’ De bekende grijns van Daniel verschijnt op zijn gezicht en voor ik het weet voel ik zijn hand in mijn nek en komt zijn hoofd dichterbij. Ik sluit mijn ogen en voel mijn lippen op de zijne. Ondanks de hobbelige autorit blijf ik zijn lippen op de mijne voelen. Ik voel me licht worden in mijn hoofd en mijn benen voelen aan als pudding. Thank god dat ik zit. Langzaam haalt hij zijn lippen van de mijne af. Ik druk mijn lippen nog een keer kort op de zijne voor ik mijn ogen weer open.
‘So, do I have lipstick on me?’ Ik werp een blik op zijn lippen en zie geen lippenstift op zijn lippen zitten.
‘Nope, nothing.’ ‘Hmm.. It wasn’t a real pash right.’
‘We are here.’ Meld de chauffeur dwars door ons gesprek heen.
‘Well, the night is not over yet,’ lach ik met een knipoog voor Daniel de auto uitstapt. Nu Daniel is uitgestapt komt de realiteit weer boven. Ik heb Daniel gezoend. Ow god. Ik zou het zo weer doen.
‘Are you coming?’ Daniel steekt zijn hand naar mij uit en ik word mij spontaan bewust van de herrie en de flitsen buiten. Ik pak Daniel zijn hand aan en begin te glimlachen. Als ik pech heb zien we die jongens na vanavond nooit meer, dus dan kan ik er beter maar honderd procent van genieten.

Jade's point of view
‘Hoezo zitten we eigenlijk niet samen in een auto?’ vraag ik aan Max als onze auto begint te rijden. Hij haalt onverschillig z'n schouders op.
‘Geen idee. Niet gevraagd,' luid zijn simpele antwoord.
‘Ow oké.’ Het is even stil tussen ons en ik kan het niet laten om met mijn armbandje te spelen, zenuwtrekje.
‘Ik ken Luna niet zo goed, maar wat denk dat je die twee nu aan het doen zijn?’
‘Ik vraag me af of we dat willen weten,’ lach Ik.
'Luna is zoveel makkelijker rond jongens dan dat ik ben. Als zij iemand leuk vindt en ze heeft het idee dat het wederzijds is dan zoent ze diegene gewoon. Ik kijk liever de kat uit de boom en wacht tot hij de eerste stap zet.’ Max knikt.
‘Dat ken ik.’
‘Ja, jij wacht ook tot hij de eerste stap zet.’ Samen schieten we in de lach. Meteen smelt ik van binnen van zijn mooie lach en glimmende blauwe ogen.
‘Ik bedoelde dat ik het meestal ook wat langer afwacht. Je weet nu ook niet of ze het doen voor Max de f1-racer of gewoon Max.’ Ik slik even en weet niet zo goed hoe ik hierop moet reageren. Inmiddels is onze auto aangesloten bij de rij met auto's voor de rode loper. Daniel en Luna stappen net uit.
‘Luna ziet eruit als of ze dit wekelijks doet. Ik ga mezelf straks echt voor schut zetten. Of ik val en scheur uit deze veel te mooie jurk of ik zeg iets heel stoms,’ begin ik te ratelen. Maar Max onderbreekt me door zijn handen op mijn hand te leggen, die nog steeds met het armbandje speelt.
‘Maak je niet zo gek. Je doet het vast geweldig. En als je valt vang ik je op en mocht je iets raars zeggen dan heeft het pr-team van Red Bull wat te doen. En buiten dat, ik heb je meegenomen omdat ik je leuk vind zoals je bent en niet zoals je zou moeten zijn. Kom we gaan samen genieten.’ Geheel onverwachts verlaat deze woordenstroom Max zijn mond, plaats hij een kus op mijn wang, pakt mijn hand en kijkt me met een lieve glimlach aan.
‘Ja, laten we dit doen. We gaan lekker genieten.’ Max knikt goedkeurend voor hij de auto uit stapt. Hij draait zich meteen om, om mijn hand te pakken en me mee te nemen over de rode lopen.
My God waar ben ik aan begonnen... Overal wordt Max zijn naam geroepen en flitsen de camera’s.
‘Geen zorgen, dit komt helemaal goed,’ fluistert Max geruststellend terwijl hij zijn arm om mijn heen slaan en zijn hand op mijn heup laat rusten. Hij duwt me zachtjes om met hem mee te lopen.
‘Hoi Max, leuk dat je hier ook bent zo tussen de drukte van de racedagen. Is dit je vriendin?’
‘Ha, mocht ik willen.’ Naar mijn idee zei ik dit heel zachtjes, maar de blikken van zowel Max als de interviewer zeggen wat anders. Ik voel hoe mijn wangen net zo rood worden als het haar van Luna. Lekker bezig.
Max begint te lachen en trek zich dichter tegen me aan. Gelukkig hij vindt het vooral grappig. Max vertelt aan de interviewer dat Luna en ik goede vriendinnen van hem zijn. Ze gaan nog verder in over de racedagen en hoe leuk Max het vindt om op Nederlandse bodem te racen. Ik beantwoord ook wat vragen, vooral over het racen maar ook over mijn mooie jurk, en word al wat losser. Wij nemen samen plaats voor het fotobord en poseren. Max knijpt af en toe in mijn zijde waardoor ik harder begin te lachen. Op dit moment maakt het mij niks meer uit wat voor mening ze over mij hebben. Ik heb het naar mijn zin.
Bij de volgende interviewster ben ik mij heel bewust van haar vraag of ik Max zijn vriendin ben.
Max kijkt met een schuin oog naar mij waarop ik lachend antwoord ‘Nee, zijn zus nou goed.’ Beide schieten we weer in de lach voordat Max hetzelfde verhaal als aan het begin van de rode loper uitlegt.
Waarschijnlijk was alles wat ik zei niet “volgens het boekje”, maar daar kunnen we nu niets meer aan veranderen. Wie weet zie ik Max helemaal niet meer na deze avond.

Vampiremouse®


Reacties (9)

 • GossipGirl21

  leuk:)

  1 jaar geleden
 • MoonLove

  Ja, jij wacht ook tot hij de eerste stap zet.’
  Hahaha GOUD😂😂😂

  1 jaar geleden
 • 33girlx96

  Heel leuk stukje! Vooral hoe de 2 meiden van elkaar verschillen maar toch het ondeugende delen. Ik ben benieuwd naar het volgende hoofdstuk! Gelukkig is het bijna weer woensdag 😍

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Thanks voor je reactie!
   Ja, morgenochtend komt er weer een hoofdstuk online (:
   X

   1 jaar geleden
 • Sucrose

  Leuk stukje.
  Ja ik was ook verbaasd dat ik las dat hij vertrok, vooral na de goede band met Max en wat hij laatst zei in een interview dat hij wilde blijven. Heel apart om naar Renault over te stappen, na alle commentaren op de nieuwe motors van Renault. Ik denk dat Sainz of Gasley de plek gaan innemen.

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ja, precies dat. Ga die band tussen. Max en Daniel echt missen!
   Ben benieuwd wat Renault met hun motoren gaan doen, want er moet iets zijn dat Daniel over heeft gehaald. Of het moet echt alleen het salaris zijn...

   1 jaar geleden
 • Jeongguk

  Ja ik vind het ook echt jammer dat Daniel weggaat, ik snap ook nog niet helemaal waarom hij naar Renault gaat... Ik denk Carlos Sainz Jr of Pierre Gasly! Maar ik ben benieuwd!! Leuk stukje hoor!!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ik snap er nu ook nog steeds niet.. Ben ook heel benieuwd wat de rest van het seizoen gaat brengen..
   Ik hoop ook Gasly!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen