Foto bij 10 Monaco – friday

Wauw! Zooveel kudos en reacties!! Jullie zijn Echt geweldig!! Jullie weten waarschijnlijk half niet hoe goed mij dit doet en hoe het mij motiveert.

Ik heb vannacht zo slecht geslapen... Hopelijk kunnen jullie mij opvrolijken (:

Veel plezier met lezen. Het hoofdstuk is weer lekker lang.

X

Luna's point of view
Nog half in slaap hang ik tegen Jade aan in de gate. Als ik vier uur geslagen heb vannacht was het veel. Er was een spoedklus bijgekomen op mijn werk daardoor ik pas om twee uur vannacht thuis was. Het is nu bijna acht uur, dat betekend dat we zo gaan boarden en ik dan in het vliegtuig nog even kan slapen voor we in Nice aankomen. Jade en ik hebben gelukkig alleen handbagage mee. Jade heeft haar koffertje helemaal volgepropt met kledingsetjes die ze misschien, maar waarschijnlijk niet, aan gaat doen. Ik moet zeggen dat mijn koffer ook vol zit, alleen dan met mijn sportkleding en sportschoenen. Het lijkt mij heerlijk om in Monaco te kunnen hardlopen. De jongens hebben geen training op vrijdag, maar wel een aantal pr-activiteiten die ze moeten bijwonen. Sowieso is een van de twee thuis, zodat wij onze spullen even weg kunnen zetten. De exacte planning wisten ze nog niet.
---
‘Psst. Slaapkop we zijn er.’ Jade duwt tegen mijn schouder aan, waardoor ik opschrik van mijn stoel. Even ben ik gedesoriënteerd. Oja, Taxi, Monaco. We staan alweer voor het appartementencomplex. De reis ging sneller dan verwacht.
Als we de auto uitstappen loopt Daniel, in sportkleding, net het appartementencomplex uit.
‘Hey stranger, may I join you for a run?’ roep ik vanaf de achterkant van de auto.
‘Bloody Hell, I hadn’t seen you there. If you can keep up, love.’
‘Absolutely, got my shoes in my suitcase,’ antwoord ik direct.
Daniel komt onze kant uitgelopen en geeft Jade een knuffel terwijl ik om de auto heen loop. Vervolgens krijg ik een knuffel en een kus op mijn wang. De Taxichauffeur heeft inmiddels onze koffers uit de auto gehaald en geeft deze aan ons.

‘Is Max home?’ vraagt Jade als we op de lift staan te wachten.
‘Yeah, you can go to his apartment.’
We zeggen Jade gedag als die de lift uit stapt. Als de deuren sluiten blijft het ongemakkelijk stil. We hebben elkaar de hele week over de app gesproken, maar ik weet nu niet zo goed wat ik moet doen.
Mijn hand glijdt langs de zijne, waarnaar hij hem vastpakt. Ik kijk op, als mijn ogen de zijne vinden kijk ik hem met een uitdagende glimlach aan. Ik voel de spanning langzaam wegglijden voor hij mij de lift uittrekt naar zijn appartement.
Hij geeft mij een snelle rondleiding door zijn huis voor hij mij vragend aan kijkt.
‘Do you still want to run? I have to be back at two.’
Ik kijk even op mijn horloge voor ik antwoord geeft. tien kilometer, anderhalf uur. Eitje.
‘Ofcourse, give me a second to change,’ zeg ik om vervolgens met mijn koffer naar de badkamer te lopen.

Ik werp nog even een blik in de spiegel, doe mijn haar in een staart en loop dan goedkeurend de badkamer uit. Daniel staat al bij de deur op mij te wachten.
‘First on the streets wins,’ roep ik terwijl ik langs Daniel probeer te rennen. Echter is zijn reactievermogen net zo snel als dat je zou verwachten van een formule 1 coureur, dus voor ik het weet heeft hij zijn armen om mijn middel geslagen, mij naar achter getrokken en is er zelf vandoor gerend. Ik trek de voordeur van zijn appartement in het slot en ren achter hem aan de trappen af. Onder aan de trap staat hij stil. Ik loop de trap af. De laatste trede sla ik over en ik spring in zijn armen. Lachend vangt hij me op. Hij zet mij langzaam terug op de grond. Door de spanning die er tussen ons in hangt krijg ik het niet voor elkaar om weg te kijken. Ik zie hoe zijn hoofd dichter de mijne komt. Voor hij zijn lippen op de mijne kan drukken duik ik onder zijn armen door en ren de straat op.
‘First on the streets, I win.’ Triomfantelijk gooi ik mijn handen in de lucht.
‘That’s not fair. You distracted me, love.’
‘No, you waited for me at the stairs.’ Sip kijkt Daniel mij aan. Ik loop naar hem toe en druk een kus op zijn wang.
‘Come on, lets run. Bet you will be way faster than I am.’
We hebben er al snel een lekker temp in zitten die voor ons beide goed te doen is. Als we langs het water lopen kan Daniel het niet laten om even live te gaan op Instagram. Ik blijf bewust buiten het beeld. Waarschijnlijk zie je wel een arm of iets van mij, maar ik hoef er niet helemaal op.
Als we na een kilometer of zes aankomen bij een parkje besluiten we om even pauze te nemen. Ik sta tegen een van de vele bomen aangeleund en geniet van de mooi omgeving als Daniel ineens vlak voor me komt staan. Hij zet een hand nonchalant tegen de boom aan en wiebelt met zijn wenkbrauwen.
‘You won, so what price do I need to pay milady.’ Het gewiebel met zijn wenkbrauwen wordt alleen maar erger waardoor ik in de lach schiet.
‘I think you know exactly what I want,’ Lach ik zachtjes terwijl ik hem iets naar mij toe trek. Hij overbrugt de laatste paar centimeter en drukt zijn lippen op de mijne.

Als we terugkomen bij zijn appartement mag ik als eerste douche, omdat vrouwen meer tijd nodig hebben volgens Daniel. Met tien minuten sta ik echter alweer gedoucht en aangekleed in de woonkamer. Ik moet mijn haar en make-up nog wel doen, maar ik geloof niet dat de spiegel in de badkamer de enige is hier.
Ik vind Daniel in de woonkamer aan zijn telefoon geplakt.
‘Dan, you can shower.’
‘Thanks, but I think you need to see this.’ Hij wijst naar zijn telefoon. Ik leg mijn spullen op tafel en kom naast hem op de bank zitten. Als ik een blik op zijn telefoon werp, weet ik al hoe laat het is. We zijn gespot, in het park, zoenend.
‘Didn’t really tink about that when I kissed you,’ mompel ik terwijl ik hem afwachtend aan kijk.
‘Neither did I. I’ve got this pr-meeting this afternoon and I think they will know what it is between us, so they can bring out a statement or whatever.’ Stom, stom, stom hier hadden we over na moeten denken voor we elkaar zoende in het openbaar.
‘Well, I kinda like you?’ komt er vragend uit mijn mond, omdat ik geen idee heb wat ik moet zeggen.
‘Sounds confident.’
‘No, I don’t mean it like that. I do really like you. I just don’t know what to do with this situation.’
‘I do like you very much.’ Daniel schuift dichter naar me toe op de bank en pakt mijn handen vast. ‘And I hope we can make this, us, work.’
Ik voel hoe ik langzaam een blos op mijn gezicht krijg.
‘Do you want to be my girlfriend then? We don’t have to make it public, we can see we have a nice time together or something or-‘
Ik onderbreek Daniel zijn woorden door mijn lippen op de zijne te drukken.
‘I would love to,’ fluister ik tussen de kussen door. We zien wel hoe dit loopt, maar voor nu ben ik de gelukkigste vrouw op aarde.

‘What about the press and stuff?’ vraagt Daniel als gedoucht en wel de badkamer uit komt lopen.
‘If you win the race Sunday you can tell the world.’
‘Deal, because I am pretty confident that this year I am gonna win Monaco!’

Vampiremouse®

Reacties (7)

 • GossipGirl21

  het is schattig

  1 jaar geleden
 • MoonLove

  Nice nice nice!!!

  1 jaar geleden
 • Sucrose

  En of hij die wint(nerd)
  Heb nu al zin in het volgende hoofdstuk

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Hahaha ik probeer inderdaad de huidige uitslagen aan te houden. Maakt het race misschien ieder minder spannend, maar wel geloofwaardig.
   Morgen komt er weer eentje:)

   1 jaar geleden
 • Luckey

  Super leuk deeltje, mij benieuwen wat de rest doet

  1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Leuk! En super cute!(H)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen