Foto bij 11 Monaco – saturday 1

Hallo lieverds!
De reacties en kudo's zijn echt zo fijn om te lezen/ontvangen. Dankjulliewel daarvoor. Ze motiveren echt.
Dit is voorlopige het laatste hoofdstuk op Zaterdag, want volgende week begint de F1 weer! Ik kan waarschijnlijk niet kijken, omdat ik morgen op vakantie ga met m'n vriend (wie niet zoveel(helemaal niks) met F1 heeft). Ik heb er onwijs veel zin in, dus dat maakt een hoop goed. Tevens heb ik twee F1 boeken en een Red Bull Racing magazine kocht speciaal voor de vakantie.
Ik zal proberen om woensdag gewoon te update (: mochten jullie woensdagmiddag niks hebben, mag je mij gewoon helpen herinneren.

Heel veel lees plezier. Spanning en sensatie komt er aan... Hihi
Xxx

Jade's point of view
Het is zaterdagochtend als de jongens een briefing hebben over de race. Deze is gesloten en daarom lopen Luna en ik een rondje over het terrein heen. Luna bloost terwijl ze vertelt over het hardlopen van gisteren. Aangezien we gister de hele dag omringd zijn geweest door andere mensen hebben we geen tijd gehad om lekker te kletsen over dit soort onderwerpen. Lachend verteld ze vervolgens dat ze het logeerbed niet heeft gezien vannacht. Geschrokken kijk ik haar aan. Die gaan snel. Maar ze schut resoluut haar hoofd om te zeggen dat ze nog niet zover zijn gegaan. Ik moet zachtjes lachen, ik heb vannacht netjes in de logeerkamper geslapen. Al kan ik Luna nu wel vertellen dat Max goed kan zoenen. Meteen denk ik terug aan het moment dat ik aankwam bij zijn appartement.

Ik stap de lift uit, zeg nog even gedag tegen Luna en Daniel voor ik doorloop naar het juiste appartement. Ik sta voor de deur en til mijn hand op om op de bel te drukken. Vlak voor ik deze aanraak laat ik mijn hand weer zakken. Wat moet ik tegen hem zeggen. De afgelopen week hebben we veel contact gehad via de app en over de telefoon, ik heb nu alleen geen idee wat ik moet zeggen.
Zonder dat ik er nog langer over na kan denken druk ik snel op de bel. Ik hoor wat gestommel achter de deur gevolgd door een “Auw, godver” voor de deur opengaat.
‘Alles oké?
‘Ja, mijn controler zat aan een draadje en daar bleef ik achter hangen toen ik naar de deur wilde lopen.’ Hij staat beschamend met zijn hand in zijn nek en kijkt me ongemakkelijk aan.
‘Kom binnen.’ Snel verandert hij van onderwerp en stapt opzij om mij erdoor heen te laten. Hij laat me meteen het hele huis zien inclusief de logeerkamer waar ik het weekend zal doorbrengen. Als we beide op de bank zitten met wat drinken voor onze neus, valt mij de game op die op de tv staat gepauzeerd.
‘Als je wilt mag je het potje wel afmaken.’
‘Vind je dat niet erg?’
‘Nee hoor, laat mijn aanwezigheid je niet van je eigen ding afleiden. Ik ga wel even mijn tas uitpakken.’
Als een kind in de snoepwinkel zo blij, pakt hij zijn controler weer op en drukt op play. Ik loop richting de deur, maar kan het niet laten om mij om te draaien en te kijken hoe Max helemaal opgaat in zijn spelletje. Zachtjes hoor ik hem vloeken als hij naast schiet en bijna meteen een tegen doelpunt voor zijn oren krijgt.
‘Ik ben beter als ik niet stiekem word begluurd.’
‘Ik hou ervan je te begluren, dus wen er mar aan,’ lach ik voordat ik mij omdraai om daadwerkelijk mijn tas uit te pakken.

Als ik terugkom in de woonkamer heeft Max de tv afgesloten en zit onderuitgezakt op zijn mobiel te tikken. Ik plof mezelf, per ongeluk, veel te dicht naast hem en kijk hem afwachtend aan.
‘Wat is de planning nu?’
‘We hebben nog ongeveer twee uur voor we weg moeten voor een interview. We kunnen een film kijken?’ Stelt Max voor. We besluiten uiteindelijke voor “Zoolander” te gaan. Een slappe lachfilm waar we allebei wel zin in hebben. Blijkbaar is Max vooral van de simpele lachfilms. Weten we dat ook weer.

Halverwege de film ben ik tegen Max aan gaan hangen met mijn hoofd op zijn schouder waarop hij zijn arm rond mijn schouder heeft geslagen.
‘Moe?’ fluistert hij zachtjes.
‘Beetje gaar van het vroege opstaan.’ Ik kijk even op recht in zijn ogen, waarnaar hij een kus op mijn voorhoofd drukt en zich weer op de film richt.

Als de aftiteling van de film begint lig ik nog steeds tegen Max aan. Hij streelt zachtjes over mijn boven arm.
‘Weetje?’
‘Nou?’ Ik haal mijn hoofd van zijn schouder af en kijk hem vragend aan.
‘Die kus van vorige week hé.’ Ik voel al het bloed meteen naar mijn wangen schieten. ‘Die wil ik nog wel eens overdoen, maar dan terwijl ik je wel terug mag kussen,’ zegt hij voor hij zijn lippen op de mijne drukt. Zijn handen vinden mijn haren waar hij ze inhaakt terwijl ik de mijne op zijn borst leg. Tussendoor moet ik naar adem happen, maar al snel vinden onze lippen elkaar weer.


‘Hi Jade, dagdromer! Wakker worden. Ik wil niet weten waar je nu aan denkt, maar ik wil wel weten of je hier wilt blijven om de formule 2 race te zien of om naar binnen te gaan?’
‘De jongens zouden bijna klaar moeten zijn, laten we teruggaan.’
Luna knikt goedkeurend en we maken rechtsomkeert. Ik voel mijn wangen nog steeds branden als ik aan de zoen denk.

‘Heb je al op social media durven kijken?’
‘Jawel, het valt reuze mee. Het schijnt dat er ook beelden van het raceweekend zijn en dat ze ons vooral grappig vinden samen. Hele slechte reacties hebben we nog niet gehad. Moet eerlijk zeggen dat ik mij er ook niet zo mee bezig hou. Al let ik wel heel erg op wat ik bij een online post reageer ofzo. Straks maak ik Daniel zijn fan base boos. Moet je voorstellen.’
‘Ik ben blij voor jullie,’ reageer ik voor we samen het Red Bull gebouw binnen lopen.

‘Luna, Jade over here. We were just looking for you.’ Max, Daniel en hun bodyguards komen naar ons toe.
‘Shall we go upstairs to see the formule 2 race?’ Luna en ik knikken instemmend.
‘But I need to go to the toilet. Do you have a sec?’
‘Ofcourse, we will wait here,’ zegt Daniel voor hij een kus op haar haren drukt en haar loslaat.

Vampiremouse®Reacties (5)

 • GossipGirl21

  goed

  1 jaar geleden
 • 33girlx96

  Wat een romatisch stuk! Heel lief,ongemakkelijk en teder tegelijkertijd. Ik ben benieuwd wat er met die 2 gaat gebeuren in de toekomst!

  Alvast een fijne vakantie, ik kan niet wachten tot woensdag en de romantiek weer verder gaat!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel!! Gaat helemaal goed komen. Blij dat je het zo leuk vind! Nu al benieuwd wat je van het hoofdstuk van woensdag gaat vinden hihi.
   X

   1 jaar geleden
 • Luckey

  Max is echt een schatje!!
  Mag ik ook ze vriend!!
  DaniëlxD
  Jammer dat niet kan kijken!! Maar je app tegenwoordig en overal WiFi. Kan je soms wel kijken

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Hahahah, ja ik heb de ziggo go app. Dus ik kan gewoon kijken. Maar dat moet m'n vriend dan wel leuk vinden. We zijn tenslotte samen op vakantie hihi.

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Ja oké True, moeten jullie samen maar uitvechten xP

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Komt helemaal goed hahaha anders vraag ik wel om een samenvatting

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Die kan je krijgen als je dat wilt
   Fijne vakantie alvast

   1 jaar geleden
 • Sucrose

  Dan doe je toch woensdag twee stukjes plaatsen om die van zaterdag goed te maken Hahaha;)
  Ik ben heel benieuwd naar het tweede deel van het seizoen!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Haha jij bent een leukexDals ik twee delen ga plaatsen dan ben ik te snel door m'n voorraad heen. Wie weet als ik veel schrijf in m'n vakantie:)
   Ik ben ook onwijs benieuwd ^^

   1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Cute! Super leuk!
  Fijne vakantie!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel! Komt helemaal goed xx

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen