Foto bij 12 Monaco – saturday 2

Veel lees plezier!
Ben benieuwd naar jullie reactie!
X

Luna's point of view
Ik liep terug naar de plek waar Max, Daniel, Jade en de bodyguards net nog stonden te praten. Echter staat er nu nog iemand bij, zodra ik zie wat hij in zijn rechterhand heeft gaan al mijn alarmbellen af. Het handgeweer in zijn hand staat gericht op het doodsbange gezicht van Daniel. De man houdt het pistool met een hand vast. Zijn vinger ligt niet op de trekker. Dus er is een speling voor hij gaat schieten. Hij staat meer op zijn rechterbeen geleund en zal dan ook rechtsomdraaien als hij wilt zien wat er achter hem gebeurd. De jongens hebben mij al gezien en hun gezichten trekken nog verder weg. Zeker als ze zien dat ik recht op de man afloop. Ik heb mijn handen al bij mijn kin als ik begin te praten om de aandacht van de man te trekken.
‘Daniel, love do you- ’ begin ik met praten, alsof ik mij totaal niet bewust ben van de situatie. Zoals verwacht draait de man, met gestrekte arm en pistool, zich geschrokken om, mijn richting op. In mijn ooghoeken zie ik het gezicht van Daniel nog banger worden. Nog voor de man het wapen op mij kan richten heeft mijn linkerhand de loop van het pistool vast en mijn rechterhand de achterkant, hamer, van het pistool. Terwijl de man zijn pistool wil terugtrekken schiet hij ook. Door mijn gestrekte arm schiet hij in de muur. De knal die er uitkomt galmt door de hele gang heen. Voor de man het wapen kan terugtrekken heb ik hem een knie in zijn ballen gegeven. Vervolgens trek ik het wapen uit zijn handen en geef hem nog een trap op zijn knie, zodat ik zeker weet dat hij ons niet nog meer tot last kan zijn. De man klant voorover waardoor ik mijn voet in mijn nek zet.
‘Don’t move or I’ll shoot.’ De man kan niet zien dat ik in een vlotte beweging de beveiliging weer terug op het wapen heb gezet en het pistool dus niet af kan gaan. Een van de bodyguards komt meteen in actie en zorgt dat de man op de grond blijft liggen. De andere bodyguard trekt Max en Daniel met een rotvaart de gang uit en schreeuwt naar Jade dat ze mee moet lopen. De jongens mogen geen moment langer in gevaar zijn. Van het moment dat ik het wapen heb gezien tot het moment dat de man op de grond ligt zal maximaal 10 seconden zijn geweest.
Jade staat te twijfel terwijl de bodyguard haar nog een keer roept.
‘Jade ga nu!’ roep ik en controleer nogmaals of de beveiliging erop zit en haal vervolgens het magazijn uit het wapen en hou hem strak naar de grond gericht, standaard veiligheidsprocedure.
Door het schot dat alsnog werd gelost rennen er al snel mensen de ruimte in. Ik zie ook Christian Horner uit de kamer komen waar de jongens net een vergadering hadden. Hij kijkt zoekend om zich heen.
“Some one call the police,” wordt er geroepen en er ontstaat instant chaos.
“Where are Daniel and Max,” vraagt Christian in het algemeen als hij van iemand hoort dat Daniel en Max hierbij betrokken waren.
“Save. Jake brought them away as soon as I overpowered the guy with the gun.” En ik gebaar naar het pistool dat ik nog steeds strak langs mijn bovenbeen heb gehouden en naar de man op de grond.
“Are they oké?”
“Physical yes, Mentally I don’t know. I think the police will have the statements of the guys. Jake took them that way.” Ik wijs naar links voor ik mij op de politie richt die net is aangekomen.

Na een half uur mag ik eindelijk weg. De politie heeft al gesproken met de ander getuigen, maar omdat ik de man in kwestie wist te overmeesteren moest ik meer uitleggen dan alleen dit voorval. Wat hoe kan iemand zomaar een geweer uit iemand zijn handen halen, terwijl deze op scherp staat. Simpel, trainen, trainen en nog eens trainen. Oké misschien niet zo simpel als het nu klinkt.
Helaas heeft de paparazzi ook lucht gekregen van wat er gebeurd is, met als gevolg dat de lijnen hier roodgloeiend staan. Ik heb mijn ouders gebeld, verteld dat alles goed gaat. Vervolgens heb ik een paar goede vriendinnen geappt en mijn telefoon uit gedaan. Ik kan mij zo voorstellen dat de rest dat ook heeft gedaan. Nu maar hopen dat er geen beelden van zijn. Niemand hoeft te weten dat ik weet hoe ik iemand neer moet halen.

Met een vermoeide zucht gooi ik de deur van de ruimte open waarvan ik weet dat het Red Bull team zich daar heeft verzameld. Zodra ik de ruimte binnen stap zijn er zeker tien paar ogen op mij gericht.

Jade vliegt al huilend op mij af.
'Ik was zo bang! Ik dacht dat hij de jongens wat zou aan doen.'
Ik sla mijn vrije arm om haar heen en sus haar. Als ze wat rustiger is geworden laat ze me los en kijkt me verontschuldigend aan.
‘Hoe is het met jou?’
Ik haal mijn schouders op. ‘Prima hoor.’
Jade haar ogen vallen op mijn linkerhand, welke is ingepakt in verband.
‘Wat is er gebeurt?’
‘Bij het wapen dat de man vast had zit aan de bovenkant van de loop een klepje dat open en dicht gaat voor het herladen van het wapen. Mijn hand zat daar ter voorkoming dat hij kon herladen. Maar dat zorgt voor wat schade. Niks ergs.’ Jade kijkt me even sceptisch aan, maar houdt verder haar mond.
‘Ik ga even bij de jongens kijken.’
Max en Daniel zitten beide aan tafel bij de crewleden en zijn lijkbleek. Als Daniel ziet dat ik op hun af kan lopen, staat hij snel op en komt op mij af. Waarnaar hij stil voor me blijft staan en me meteen in een knuffel trekt.
'Are You oké?' Vraag ik voorzichtig, omdat ik me geen houding weet te geven.
'I don't really know.' Hij haalt verloren zijn schouders op. 'Someone pointed a gun at us.'
Het is even stil.
'Could you tell me, how the hell you knew what to do with that man and his gun. I'm confused because I really thought you hadn't seen the gun.'
‘Luna, could you please tell us how the hell you turnt out to be some kind of ninja?’ Springt ook Max in het gesprek.
‘First of all, I am not a ninja, I’m not a undercoveragent or any of that kind of stuff. I’m just a girl with a hobby and a job.’

Vampiremouse®

Reacties (6)

 • GossipGirl21

  leuk

  1 jaar geleden
 • MoonLove

  Hahaha ja hoor zat er al op te wachten😂😂 staaltje Krav mensen hoppakeee(yeah)(dance)(dance)(dance)(blush)(blush)

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Daniel pas maar op met je meisje Hahahha
  Gelukkig is het goed afgelopen

  1 jaar geleden
 • F1theone

  Aah super spannend! Lag dit hoofdstukje lekker te lezen aan het zwembad op Fuerteventura! Fijne vakantie nog:)
  En uhhh PIERRE EN MAX samen woehoeeeee, ik ben zo blij!!!(yeah)(yeah)

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Jaaa zo leuk nu al zin in 2019!!,
   Hele mooie plek om te lezen! Ik blijf ook nog ff in de vakantiesfeer in Luxemburg haha.
   Thanks voor je reactie!!
   X

   1 jaar geleden
 • Sucrose

  Just a girl... Dit soort dingen gebeuren ook dagelijks natuurlijkxD

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen