Foto bij Taylor Hardwell - Post 3

Als ik hoor hoe Levi ermee instemt en om mijn toestemming vraagt glimlach ik even. Het is fijn om te horen dat hij er geen problemen mee zou hebben en het is erg lief dat hij eerst wilt weten wat ik er van zou vinden. Ik kijk achterom en kijk hem vriendelijk aan. 'Ik vind het ook geen probleem hoor!' zeg ik met een kleine glimlach.

Meneer Saltzman vraagt gelijk weer om aandacht en vertelt ons dat we eerst de tenten kunnen opzetten en dat we daarna met het avond programma beginnen. Voor vanavond is dat een speurtocht in het bos en daarna sterren kijken bij een kampvuur. Tussendoor zullen we wat eten.

Ik loop samen met Levi naar de plek van onze tent toe en de rest volgt ons. We besluiten om met z'n allen aan het werk te gaan. Ik wil het liefst alles zo snel mogelijk af hebben en pak gehaast wat buizen waardoor ik mezelf snijdt aan 1 van de scherpe punten van de buizen. 'Shit..' mompel ik even zachtjes en bekijk mijn vinger. Die is aan het bloeden.. Fijn.. Het is niet een enorme wond maar het doet evengoed wel veel pijn.

Niemand lijkt het te merken en ik begin een beetje in paniek te raken. Ik wil niet om hulp vragen maar ik houd niet echt van bloed en kijk er het liefst ook niet naar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen