Foto bij 35.Ik liep samen met angel rond. En we kwamen langs een etalage en ik zag een mooi SchoenPaar. wat vind je van die schoenen ? zei ik zacht, Angel lachte en keek naar de schoenen en knikte, ja die wil ik wel eens passen, zei ze. Ik lachte en knikte en liep samen naar binnen toe. Een Meisje liep onze kant op en keek ons aan, kan ik jullie helpen ? zei ze. Ik keek naar der en knikte, mijn vriendin wil die schoenen passen van in de etalage zei ik. Het meisje lachte en knikte en liep erheen en pakte de schoenen en liep terug naar ons. deze toch ? zei ze en ze liet de schoenen zien, ja die ja zei ik zacht en ik lachte lief, ik pakte de schoenen van het meisje aan, en Angel deed der schoenen uit, ik hielp der en deed de schoenen aan. WoW ze staan goed bij je zei het meisje. Ik lachte en keek naar Angel, ik pak ze zei ze. Ik lachte en deed de schoenen weer in de doos en gaf ze aan Angel, Angel deed der eigen schoenen weer aan en betaalde de schoenen, we liepen erna de winkel weer uit.

nu nog sieraden en een tas en dan zijn we voor jou klaar zei ik, Angel lachte en knikte en we liepen rustig rond toen ik een winkel met sieraden en tassen zag, hier kijken ? zei ik zacht, Angel knikte en we liepen de winkel in, we liepen rond en Angel vond een Mooie Ketting en mooie Oorbellen. Ik keek naar der en lachte en gaf der een Tas aan, ja deze staan inderdaad goed zei ze lachend. Ik keek der aan en knikte en lachte. We liepen hier ook naar de kassa en betaalde der dingetjes. nu kunnen we voor jou kijken zei ze, ik keek naar Angel en knikte en lachte, eerst effe eten, het is al middag zei ik, Angel keek naar me en knikte en lachte, we liepen samen door naar buiten en gingen naar een resterant toe.

We gingen aan de tafel zitten en er kwam meteen een Ober aan, kan ik jullie helpen zei hij. Ik keek naar hem en knikte. doe mij maar een uiensoepje en een cola zei ik. voor mij een broodje gezond en een cola zei Angel, de Ober schreef het op en liep toen weg, ik lachte en keek naar Angel en we prate rustig nog over wat er tussen mij en Jay was gebeurt toen Angel ineens op keek, Bill zei ze ineens. Ik keek op en zag dat Tom erbij liep. nou Melanie dit is mijn date Bill zei ze, ik lachte en schudde mijn hoofd en gaf hem een hand. we kennen elkaar al, dit is een vriend van mijn vriend Gustav, van de band Tokio Hotel, zei ik, OW je wist het al zei Angel. Ik lacht en knikte, mogen we erbij zitten zei Bill lief, ik keek naar hem en knikte. Tom kwam naast mij zitten en Bill ging naast Angel zitten, ik voelde me niet echt op mijn gemak maar dat liet ik niet merken. Bill en Tom bestelde ook wat en we kregen niet veel later ook ons eten, en we begonnen toen rustig aan ons eten te eten,

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze moet Tom gewoon mee nemen
    Al is het om jay jaloers te maken

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen