Foto bij Chapter 7

Het was vrijdag middag en ik liep de grote school uit, eindelijk vrij. Vanavond zou ik naar een concert gaan met Nate in Londen.
“ hoe laat spreken we af?” Vroeg ik Nate die druk bezig was op zijn telefoon een grijns sierde zijn gezicht. Hij hoorde me niet omdat ik geen antwoord kreeg dus pakte ik zijn telefoon uit zijn handen. Geschrokken keek hij omhoog. “ Ana “ zei hij geïrriteerd en wilde de telefoon terug pakken. “ Niet zo snel meneertje” zei ik grijnzend. “ Met wie ben jij aan het appen? “ vroeg ik hem met een geamuseerde toon. “ Gaat je niks aan” kaatste hij terug. “ Zo zo, sinds wanneer hebben we geheimen voor elkaar, ik kan ook zo je telefoon openen en het zelf bekijken “ grijnsde ik. “ Je weet mijn code niet eens. “ zei hij. “ Weet je dat zeker want volgens mij is het 6721 “ vertelde ik hem nog steeds met een grijns. Ik had ooit perongeluk meegekeken, en de vet vlekken stonden als vingerafdrukken op de cijfers dus in de zon kon je dat nog net zien. “ hoe weet jij dat nou weer?” “ omdat jij te opvallend bent, dus vertel op” “ Julie” antwoordde hij en ondertussen gaf ik zijn telefoon terug. “ Aaah Julie “ grijnsde ik en wiebelde met mijn wenkbrauwen. “ heeft ze onze vrouwenverslinder getemd” zei ik toen lachend. Nate gaf me een plagende duw. “ Shut up, Ana” zei hij toen lachend.

“ Oke nevermind, mijn vraag was dus hoe laat zien we elkaar vanavond?” Vroeg ik nogmaals. “ Ehm half 10, Julie gaat trouwens ook mee als je dat niet erg vind” “Natuurlijk niet love bird “ zei ik toen nogmaals lachend. “ oh shut it “ zei hij toen ook lachend en toen maakte we onze weg verder naar de bus.

Ik stond in de avond voor mijn spiegel in een geweldige outfit. En niet veel later stapte ik de deur uit om dan in de auto van Nate te stappen en richting het centrum te gaan. Het concert was van een lokale band, het was een mix van rock en pop. We gingen vaker naar hun concerten. " Je ziet er geweldig uit, babe" zei Nate en drukte een kus op mijn wang. Ik glimlachte en bedankte hem. Julie liep naast hem, en ze keek me glimlachend aan en ik knoopte een gesprek met haar aan.

We liepen naar binnen en gingen direct door naar de bar het concert kon elk moment beginnen. Ik hield van concerten het had iets magisch, je kon helemaal in de muziek op gaan en voor 1,5 uur was dat het enige waar je mee bezig was. Ik haalde een drankje en mengde me samen met Nate en julie in de menigte. We vonden een plekje redelijk vooraan, en de band kwam op. Niet veel later stond ik meezingend met de liedjes in een menigte en danste erop los. Na het concert stond ik bij de bar kletsend met Nate en Julie toen er een jongen onze kant op kwamen. Ëen daarvan was Mike de zanger van de band, hij was door de jaren dat ze actief waren als band een bekende van me geworden. " Stasia" zei hij grijnzend en omhelsde me. " Jullie waren geweldig zoals altijd" glimlachte ik, toen hij me had los gelaten. " Fijn dat jullie het leuk vonden, hey we moeten nu verder maar zien we elkaar snel weer" grijnsde hij toen, en ik knikte. Hij drukte een kus op mijn wang en verdween toen weer in de menigte. " Hij was onder de indruk van je" zei Julie toen en keek me grijnzend aan. "Oh we gaan way back" legde ik haar uit, we hebben ooit een paar nachtelijke avontuurtjes gehad maar nu was het gewoon een goeie vriend van me.

Niet veel later stonden we buiten het gebouw. " Kom we gaan wat eten" Stelde Nate voor en we liepen naar een foodtruck waar ze patat verkochten. Nate en Julie stonden in de rij en deden hun best deden om van elkaar af te blijven, ze hadden sowieso al de nodige drankjes op dus het werd al lastiger voor hun. Ik stond tegen de muur en nam een hijs van de sigaret die ik net had opgestoken. " Goeie avond, little girl" hoorde ik opeens een hele bekende stem zeggen en hij leunde naast mij tegen de muur. " heb je een vuurtje?" ik keek verbaasd naar de jongen want dat was Emilio de jongen die ik in de club had ontmoet, ik knikte en pakte de aansteker uit mijn tasje en reek hem aan. " Je was snel weg laatst, ik had nog wel samen een ontbijtje willen eten" grijnsde hij naar me. " Ik doe niet aan blijven slapen en zeker niet aan ontbijtjes" zei ik scherp en nam nog een trekje van de sigaret.

" hmm, ben je hier alleen?" vroeg hij toen om van onderwerp te veranderen. " Nee, mijn vrienden staan in de rij ze hadden honger" legde ik uit en keek naar de twee die net het eten in hun hand kregen en nu onze kant op kwamen. Nate kreeg al snel Emilio in het zicht en keek me even nieuwsgierig aan. " Yo, ik ben Nate" stelde hij zich netjes voor en gaf de jongen een boks, ook Julie stelde zich netjes voor. " Emilio " stelde hij zich voor. " Leuk je te ontmoeten man, maar wij waren van plan om te gaan, ga je mee?" vroeg Nate toen richting mee. " Ze gaat met mij mee" zei Emilio toen gedurfd en Nate trok zijn wenkbrauw wantrouwend omhoog en keek toen weer naar mij. " Ja gaan jullie maar, hij brengt me wel thuis" zei ik toen en Nate knikte en keek me nog even bezorgd aan. " Ik hou je in de gaten man, je brengt haar netjes thuis" zei hij toen richting Emilio, hij was zo beschermend. " Maak je geen zorgen " antwoordde hij toen en Nate knikte. Ik drukte bij Nate en Julie een kus op hun wang en toen gingen de twee terug naar de auto. " Dus wat was het plan?" vroeg ik toen aan de jongen die me nu grijnzend aankeek.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen