Foto bij Proloog

Anna van den Baucke. Geboren en getogen in Korea maar volbloed Nederlands met mijn blonde haar en lichtblauwe ogen. Geen idee waarom mijn ouders Nederland hebben ingeruild voor Korea of waarom ze na 25 jaar toch weer terug zijn gegaan naar hun geboorteland, maar ik ben hier in Seoul gebleven. Ik heb wel geprobeerd om in Nederland te wonen maar de cultuur verschilde zo erg met waar ik mee was opgegroeid dat ik er niet kon wennen.
Als kind deed ik goed mijn best op school en was ik al mijn vrije tijd kwijt aan de verschillende sporten die ik beoefende, zo had ik 4 uur in de week taekwando, 3 uur karate, 4 uur turnen en speelde ik de tijd die ik overhad voetbal. Mijn ouders werden er gek van dat ik zo weinig thuis was, maar ik werd gek om veel thuis te zitten. Vooral nu ben ik blij met de sporten die ik heb gedaan, het kwam goed van pas bij mijn baan als personal security. Ik werkte voor een groot computerbedrijf totdat ik gewond raakte tijdens een overval en ik het werk niet op dat niveau kon blijven doen. Nu werk ik als managersassistent bij een evenementenhal, hier kan ik soms ook securitywerk doen maar vaak ben ik dingen aan het regelen voor de managar.
Misschien is het maar beter ook dat ik dit werk nu doe aangezien ik ook kleine Kenzie heb om voor te zorgen. Haar ouders (mijn beste vriendin) verongelukten toen ze 4 was. Ze is nu 7 en fanatiek bezig met dansen. Haar grote voorbeeld is Jimin van BTS. Ze kent alle nummers en danst ze moeiteloos mee. Helaas is ze niet de enige BTS fan in huis, of de meest irritante, die prijs gaat naar Yuki. Yuki is 24 maar gedraagt zich als een 16 jarige wanneer het om BTS gaat, ze begint irritant hoog te gillen, te hyperfentileren en ik weet zeker dat ze ook begint te huilen. Haar kamer ontwijk ik liever, het ligt vol met fan merch en vanaf de muren wordt je aangestaard door honderden Jungkook ogen. Zelf hou ik meer van rock. Niet dat ik de muziek van BTS niet goed vind hoor, gelukkig maar aangezien ik verplicht een aantal uur per dag naar ze moet luisteren wanneer Yuki weer aan het meezingen is of Kenzie aan het dansen is. Vooral de rap van RM is niet vervelend om naar te luisteren, hij is trouwens ook niet vervelend om naar te kijken.
Binnenkort gaan Kenzie en Yuki naar een fanmeeting in de evenementenhal waar ik werk. Yuki is er van overtuigd dat wanneer Jungkook haar ziet, hij opslag verkocht is en haar ten huwelijk vraagt. Wanneer ze de bruiloft weer eens in geuren en kleuren aan het uitleggen is, kan ik niks anders doen dan lachen. Waarom zou hij zich bemoeien met één van zijn vele miljoenen fans....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen