Foto bij Chapter 8.

Even later liepen we langs de Thames. " dus die club is van jou?" vroeg ik hem toen. "Nou van mij?, hij is van mijn broer en ik help hem soms", " ah duidelijk" het was al later die nacht. Er waren allemaal lampjes die het water verlichtte en het was bijna uitgestorven. Maar ik voelde me niet onveilig. " ben ik nu niet meer goed genoeg voor je" grijnsde hij toen. " Het is inderdaad wel een tegenvaller" plaagde ik hem. " shut it" zei hij toen en keek even mijn kant op. Ik dook iets dieper in mijn jas het was wel frisjes. " heb je het koud?" vroeg hij toen. " eigenlijk wel" " mijn huis is niet ver hier vandaan" zei hij toen, en we liepen verder. " we kunnen daar nog wel even een drankje doen" vertelde hij me. Ik vond het allemaal prima de nacht was in mijn beleving nog jong. "Maar dus vertel is wat over jou, je hebt mij al heel veel gevraagd" zei Emilio toen. "Er valt niet veel te vertellen" mompelde ik toen. Ik liet mensen nooit al te veel van mezelf weten. "Oh dat geloof ik niet, je bent de dochter van één van de grootste advocaten van Engeland, je studeert rechten en je doet niet aan relaties" zei hij toen. " Je hebt je huiswerk gedaan dus" merkte ik op.

" Thjaa, niet alle meiden laten zo'n indruk achter als jij" vertelde hij me en ik moest lachen. " sukkel" mompelde ik toen en gaf hem een speelse duw. En toen liepen we verder. Niet veel later stond ik in een trappen gat en werd ik naar een huis begeleid die ik nog kon herkennen van de vorige keer dat ik er was geweest. Het was klein maar vet. Ik liep richting het balkon wat hij had en ging het balkon op, om dan een sigaret op te steken. Emilio had muziek opgezet. Ik hoorde voetstappen ook naar het balkon komen en ik kreeg een glas wijn aangereikt. " alsjeblieft" zei hij toen. " Zo je hebt manieren" vertelde ik hem. " Had je dat niet verwacht dan", " nou niet na onze eerste ontmoeting " " Thjaa zo hebben we elkaar dus verrast" grijnsde hij toen, en ik glimlachte.

" maar ik kan ook mijn manieren uit de deur gooien" grijnsde hij toen en pakte het glas uit mijn hand en zette hem op de kleine tafel die er stond, het gebeurde in een paar seconde en ik kon nog net mijn sigaret uitdrukken voor hij me bij mijn heupen had gegrepen en me tegen de deur drukte en zijn lippen op de mijne drukte. Ik schrok er niet eens van. Het was ruig, en ik greep met mijn handen in zijn haar. Hij sleurde me half mee naar binnen wat me alleen maar meer opwond hij gooide alles van zijn tafel en drukte me erop, en een hevige kreun verliet mijn lippen.

Niet snel daarna lagen mijn kleding stukken overal door de kamer, ik droeg alleen nog maar mijn lingerie en ondertussen had ik zijn shirt ook al over zijn hoofd getrokken, hij kuste me in mijn nek en beet in mijn nekvel, ik kreunde nogmaals en zocht met mijn handen naar de riem van zijn broek om hem dan in een vlotte beweging los te maken. Emilio liet me voor enkele secondes los om zijn broek uit te trekken en kroop toen over me heen, ik pakte zijn oorlel in mijn mond en begon er zacht aan te zuigen terwijl hij verder mijn nek kuste. Ik hoorde een grom uit zijn mond komen. .....

Hijgend lag ik niet veel later nog op de tafel na een heerlijk orgasme. Ook hoorde ik Emilio zuchten van genot en ging ik recht op zitten. " Dus mag ik nu genieten van mijn glas wijn" grijnsde ik toen. Emilio grijnsde en knikte. Ik trok mijn beha en string weer aan en pakte een trui die over de bank lag om dan terug naar het balkon te lopen. " zo jij voelt je al thuis" hoorde ik niet lang daarna een stem in mijn oor zeggen, hij was achter me komen staan en zijn stem was wat hees wat hem nog meer sexy maakte. " Ik pas me snel aan" was mijn antwoord en nam toen een slok uit mijn glas. Jij hij mocht me wel vaker meenemen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen