Hé hallo,

Ik wil jullie alvast bedanken dat jullie mijn verhaal lezen.
Reactie's houden mij aan het schrijven en geven mij ook een gigantische energie boost.
Vanwaar, dit korte berichtje boven het hoofdstuk?
Nou, ik heb zoals sommige misschien al is opgevallen nog een ander verhaal actief gezet.
Dat verhaal gaat deels over de Cullens en de Volturi, voor de gene die erin geïnteresseerd zijn, het verhaal heet: Subject V2. En is nog maar net gestart, de eerste hoofdstukken worden eerdaags actief geplaatst. Achter de schermen heb ik het hele verhaal al uitgeschreven, dus het enige wat ik daar nog mee moet doen is activeren.
Ook dit verhaal Babyboom heeft al aardig wat hoofdstukken, zo ook aardig wat hoofdstukken op voorraad.
Als ik jullie zeg dat ik op het moment met hoofdstuk 96 bezig ben, zal je je verbazen. Af en toe kan er een fout in het verhaal zitten, maar niet getreurd want ik probeer alles aan foutjes eruit te filteren. Helaas lukt dat niet altijd.. Nou, voor nu heb ik wel genoeg gerateld naar jullie.

Enjoy this Chapter........

Twee zussen had ik bij me in de wagen zitten, en beide waren ze in een diepe slaap gesukkeld. Een grinnik kon ik niet onderdrukken, mijn zus Sterre had ruim anderhalf uur zitten vechten tegen haar slaap, terwijl kleine Fay al na een klein half uur vertrokken was. Ik hoopte maar, nu het nog maar een klein stukje was.
Dat Lachlan nog wakker was, ik zou Sterre nooit kunnen dragen nu ze in zo'n diepe slaap was, ze was twee keer zo zwaar. Kleine Fay dat kon ik nog wel, vooral nu ik zelf ook niet al te energiek waande. Een gaap verliet mijn mond en vermoeid knipperde ik een aantal keer met mijn ogen.
Nog een klein stukje, het bord gepasseerd voelde ik een vreemd soort waas van mij schouders glijden.
Vermoeid maar toch opgelucht reed ik door, sloeg ik af richting de juiste straat en parkeerde de wagen op de oprit. Het licht in de keuken brandde nog, dat betekende dat Lachlan nog wakker was. Ik klikte mijn gordel los, drukte de portier open en liet vervolgens op de voordeur af.
Drie klopjes, en na even werd de deur geopend.
"Help me is met Sterre ze slaapt" mompelde ik nadat ik Lachlan zag grijnzen. Mijn broer liep me achterna waarna hij de portier van de bijrijders stoel opentrok en zonder gemak Sterre van haar stoel trok. "Maak je geen zorgen leg haar wel te bed" knipoogde de jongen, zijn zusje naar binnen dragend.
Trok ik kleine Fay uit haar kinderzitje en liep vervolgens naar binnen, mijn schoenen uitschoppend de trap op naar boven waar ik mijn zusje van vijf begon in te stoppen. Vader had besloten dat het meisje bij Kelsey op de kamer zal slapen, het meisje kwam enkelt in de weekenden of vakanties.
"Heb je honger" was de broederlijke stem van Lachlan, ik schudde mijn hoofd maar mijn maag vertelde anders.
"Ruim de wagen uit, in de tussentijd maak ik wat lekkers" grijnsde mijn broer de trap af wandelend.

Genietend van een warme maaltijd dat Lachlan ondanks het late uur voor me gemaakt had, liet ik alles van mij afvallen. Een grijnzende broer die me zat aan te gapen negerend. "Zo hoe beviel je eerste lange rit" grijnsde mijn broer vermakelijk verder, "prima" knikte ik gapend. "Smaakte vol treffelijk" wijzend naar mijn lege bord.
"Mooi, laat pa maar niet merken dat je zo vermoeid heb gereden" Lachlan greep mijn lege bord beet en drukte het servies in de vaatwasser. Schonk een kop koffie voor me in, plaatste hem vervolgens voor mijn neus op tafel. "Zal het proberen" knikte ik, een hand door mijn warrige haren halend.
"School was dus geregeld" mijn wenkbrauwen gefronst, begon mijn broer te knikken.
"Peuterspeelzaal en de naschoolse opvang, idem, ze wordt van de peuterspeelzaal gehaald door medewerkers van de naschoolse," ratelde Lachlan. "En waar zit die peuterspeelzaal en naschoolse?" mijn wenkbrauwen gerezen, ik was hier veel te vermoeid voor, maar toch leek mijn broer het belangrijk te vinden het nu te bespreken.
"Peuterspeelzaal La-Push en Naschoolse opvang in Forks" mompelde Lachlan na zijn slok koffie te hebben doorgeslikt. "Dus ik neem Fay mee en Sterre haalt Fay weer op" knikte ik, bedachtzaam. "Juist, voorlopig dan toch" knikte Lachlan, "zodra Fay de leeftijd van zes jaar passeert zal ze toch echt naar een Elementary school moeten" Lachlan plaatste zijn mok terug op het tafelblad.
Daar had de jongen een punt.
Het zou nu niet lang meer duren eer ons kleine zusje naar een school moest.
"Ik zal het snel met Sterre bespreken als ik jouw was Caden, ze ziet er behoorlijk afgepeigerd uit, misschien is het haar toch allemaal te veel" mompelde Lachlan, ik schudde mijn hoofd, "nee ze is al een aantal dagen niet geheel lekker, hoofdpijn" verklaarde ik, bedenkelijk.

Reacties (2)

 • Luckey

  Iets zegt me dat ee meer met steree aan de hand os

  Vooral door laatste stukje

  1 jaar geleden
 • LarryNiam

  leuk hoofdstukje weer:)
  wanneer leren ze de wolfpack kennen?
  kan niet wachten <3

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here