Foto bij Trevor Campbell - Post 1

Met een harde klap trek ik de voordeur achter me dicht. Ik sta even stil en haal diep adem om de dag in me op te nemen. Dit is eigenlijk iets geworden wat ik sinds ik alfa ben geworden doe. Het voelt even als een rust momentje voor de dag met al zijn verantwoordelijkheden begint. Sinds ik alfa ben geworden is het een en al chaos. Je moet altijd voor iedereen klaar staan en voor iedereen zorgen. Niet dat ik dat erg vind, absoluut niet zelfs. De dingen die je voor die moeite terug krijgt zijn onbetaalbaar. Loyaliteit, liefde, vertrouwen. Dit alles krijg ik van mijn roedel. Glimlachen loop ik naar mijn auto en stap ik in. Voor ik weg rijd gooi ik mijn tas op de achterbank en zet ik de radio lekker hard aan. Onderweg naar school stop ik eerst bij Jason en daarna bij Taylor om ze op te halen. Jason en Taylor zijn mijn beste vrienden en behoren daarnaast ook nog eens tot mijn roedel. We rijden richting school en ik doe de radio iets zachter. 'Voelen jullie je ook zo gek?' vraagt Taylor en ik kijk hem via de spiegel in de auto even fronsend aan. 'Ik heb een nieuw raar soort gevoel' 'Ik heb er de hele nacht niet door kunnen slapen' vervolgt hij zichzelf. Terwijl ik op mijn onderlip bijt knijp ik mijn ogen wat dichter op elkaar. Nu hij het zegt, ik heb ook de hele nacht niet lekker kunnen slapen. Ik voelde me niet veilig en bedreigd op een bepaalde manier maar heb er nooit echt mijn vingers op kunnen leggen. 'Heb jij daar ook last van gehad Jay?' vraag ik terwijl ik Jason aankijk via de spiegel. Hij schudt zijn hoofd en ik haal mijn schouders dan op. 'Ik zal opletten maar ik denk dat het dan niets is' zeg ik en glimlach even de spiegel in.

Voor we het weten zijn we op het schoolplein en parkeer ik de auto. De jongens stappen uit en ik zeg dat ik er straks aan kom. De jongens lopen richting de ingang van de school waar ze Jade en Thomas tegen komen. Jade is het zusje van Jason en Thomas is het broertje van Taylor, ook zij horen bij de groep. Ik pak mijn rugzak van de achterbank en stap de auto uit. Ik wil de rest naar binnen volgen maar sta even stil als ik een rare geur opvang. Een geur van een andere weerwolf maar hoe kan ik die geur dan niet herkennen? De geuren van mijn weerwolven herken ik uit duizenden en voor zover ik weet zijn er geen enkele andere weerwolven te bekennen in de omgeving. Verward besluit ik toch snel naar binnen te gaan voor ik te laat kom voor geschiedenis en bij meneer Saltzman wil je niet te laat komen geloof me...

Als ik binnen kom begroet ik de anderen en lopen we richting geschiedenis. Ik pak Taylor bij zijn arm. 'Tay, voelde het alsof je in gevaar was?' vraag ik hem serieus en hij kijkt me verbaasd aan. 'Ja' zegt hij en nog voordat hij iets anders kan zeggen ga ik verder. 'Volgens mij is er een nieuwe weerwolf in het dorp' zeg ik dan en kijk even om me heen. 'Blijf goed om je heen kijken' zeg ik en knik hem toe terwijl we het lokaal in lopen en gaan zitten. Terwijl meneer Saltzman begonnen is met zijn les en iedereen of half aan het slapen is of zich nog aan het voorbereiden is op de les horen we geklop. Meneer Saltzman is duidelijk geïrriteerd en ik grinnik even. Heerlijk als het een keer niets met jou te maken heeft. 'Binnen' snauwt meneer Saltzman en er verschijnt een jonge dame in de deur opening.

Een rare geur golft door de klas heen en ik besef me dat dit dezelfde geur is als de geur op het schoolplein. Mijn nekharen gaan overeind staan en ik kijk Taylor aan. 'Daar zul je je wolf hebben' zegt Taylor zacht en ik merk dat iedereen van de roedel erg op zijn hoede is. Ik geef een gebaar wat ervoor zorgt dat ze allemaal iets meer relaxen. er is vast een verklaring waarom deze meid ons territorium is binnen gedrongen. Het vreemde is dat we elke roedel om ons heen kennen en dat we daarmee hebben afgesproken van elkaars land af te blijven. Zou dit dan een lone wolf zijn?

Het meisje krijgt van meneer Saltzman de plaats voor me aangewezen en ik kan er niets aan doen maar staar haar aan. Ze ziet er niet enorm oud uit. Wat doet een jonge wolf in haar eentje op iemand anders zijn land? Het is bijna onvoorstelbaar. Deze meid was of erg dom of erg brutaal. Welke van de twee dat zal zijn daar zal ik hoe dan ook vandaag nog achter komen. De bel van de les gaat en iedereen staat op. Het is tijd voor gym, waar honkbal op het programma staat.

Terwijl iedereen de klas uit loopt kijk ik de rest van de roedel aan. Ze wachten op een order en ik glimlach even. 'Laten we geen overhaaste conclusies trekken, ik kijk eerst waar we mee te maken hebben!' zeg ik en loop het lokaal uit achter de dame aan. Als ze bij haar kluisje stopt ga ik naast haar staan. 'Best gewaagd om je hier in je eentje te begeven, vind je ook niet?' zeg ik terwijl ik haar gefronst aan kijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen