Foto bij 17 Monaco – raceday 1

Niemand die mij ff een pb stuurt met hea het is woensdag... Ik dacht dat het dinsdag was vandaag, tot dat m'n vriend zei dat we dansen hebben vanavond (stijldansen al 9 jaar ^^ dus zit nu in de auto daar naar toe haha. )
Ik heb afgelopen weekend het hele verhaal opnieuw gelezen en hier en daar wat spellingfouten er uit gehaald. Mochten jullie fouten in mijn stukken zien hoor ik het graag. Feedback is altijd welkom.
Veel plezier met lezen <3

Jade's point of view
Wonderbaarlijk genoeg word ik vijf minuten voor mijn wekker wakker. Ik zet meteen de wekker op mijn telefoon uit om te voorkomen dat hij alsnog af gaat en Max wakker wordt. Ik probeer zo zacht mogelijk mezelf klaar te maken. Als ik helemaal klaar ben en richting de keuken loop hoor ik geluid vanaf het balkon komen. Tot mijn verbazing is Max al wakker en bezig aan zijn trainingsronde. Ik loop door de keuken in en kan nergens sporen van ontbijt vinden. Er staat geen vaat op het aanrecht en de vaatwasser is ook leeg.
Ik moet eerlijk toekennen dat ik geen idee heb van Max zijn dieet en dus ook niet weet wat hij wel en niet mag eten. Ik ga er maar vanuit dat alles wat in zijn koelkast staat ook het gene is wat hij mag eten en lekker vindt. Ik trek zijn koelkast open en besluit een ontbijt te maken, die ik ook lekker vind. Mocht hij het dan niet openen is het in ieder geval niet verspilt.
Ik zet het ontbijt op een dienblad samen met het drinken en loop richting het balkon. De balkondeuren staan al open, dat scheelt al.
Max lijkt mij niet op te merken. Hij is zichzelf aan het optrekken in alleen een korte broek. Ik bijt even kort op mijn lip als ik met mijn ogen langs zijn lichaam ga en elk detail kan zien.
‘Goeiemorgen.’ Komt er afwachtend uit mijn mond. Geschrokken schiet zijn blik mijn kant op waardoor hij zijn grip op de stang verliest en zijn voeten net op tijd op de grond kan zetten om niet om te vallen.
‘Sorry sorry. Ik wilde je niet laten schrikken.’ Ik zet snel het dienblad op de buiten tafel en snel op hem af.
‘Ben je geblesseerd?’
‘Nee, alles gaat goed. Had alleen niet verwacht dat je al op zou zijn.’ Hij pakt zijn handdoek en begint het zweet van zijn gezicht af te vegen.
‘Ik had mijn wekker gezet, ik wilde je verrassen met een ontbijtje.’ Komt er inmiddels allesbehalve zeker uit mijn mond. Ik speel met mijn armbandje, omdat ik mijzelf geen houding weet te geven.
Max draait zich om naar de tafel met het dienblad.
‘Heerlijk! Dankjewel.’ Hij drukt een kus op mijn lippen en loopt richting de tafel waar hij aan plaats neemt.
‘Wil jij ook wat? Je hebt genoeg gemaakt. Ik heb voor het trainen al een ontbijt reep gehad.’ Ik knik en schuif aan tafel tegen over hem. Pas dan komt het besef dat ik geen kus op mijn wang kreeg, maar op mijn lippen. Ik staar Max even verbaasd aan die blijkbaar aan hetzelfde dacht als ik. Beiden wenden we ons blik af en richten ons op het ontbijt.

Na het ontbijt heeft Max zich klaar gemaakt om naar de het circuit te gaan. Beneden worden we opgewacht door Jake en nog iemand van Red bull Racing. Blijkbaar extra beveiliging. Ik vind het allemaal prima. Zolang we maar naar de paddock kunnen. Als we onze passen laten zien en richting het Red Bull Energy Station lopen, zie ik Luna net naar buiten lopen.
‘Succes met je voorbereiding. Ik ga even naar Luna.’
‘Is goed, zie ik je voor de race nog?’
‘Natuurlijk! Tot straks.’ Ik druk een kus op zijn wang, durf niet op zijn lippen in het openbaar, al had ik dat graag gewild. Hij kijkt mij glimlachend aan voor ik mij omdraai en richting Luna loop.

‘Luna!’ Roep ik als ze mij blijkbaar niet heeft gezien en in een rap tempo doorloopt. Ze kijkt om en als ze ziet dat ik het ben houd ze halt.
‘Jeetje, heb je haast of zo?’
‘Nee, ik loop altijd zo hard.’ Lacht ze zowaar niet sarcastisch, waarnaar ze mij een knuffel geeft.
‘Goed geslapen?’ Luna haalt haar schouders op.
‘Gisteren heb ik even een jank momentje gehad, even de spanning eruit en daarna ging het wel. Duurde alleen even voor ik in slaap viel. Zelfde geldt voor Daniel. Bij jou?’
‘Prima, niks boeiends.’ Wel vertel ik haar over het voorval van vanochtend. Het is even stil tussen ons en dan bedenk ik mij ineens iets.
‘Hoezo was je eigenlijk als zo vroeg hier?’
‘Ik kon niet slapen, dus ik ben eerder heen gegaan in de hoop dat ik Christian tegen zou komen. Ik moest nog een soort van sorry zeggen voor gisteren.’ Luna die haar trots opzij zet om sorry te zeggen. Daar had ik bij willen zijn.
‘Hij snapte het wel. Ik heb daarna nog een even met hem gepraat over wat er allemaal is gebeurd en over de brieven en zo. Hij gaat zorgen dat ik die morgenochtend heb, samen met de beveiligingsbeelden die zijn genomen door Red Bull Racing en hopelijk ook de algemene camera’s. Ik heb met Christian afgesproken dat ik dit samen met het hoofd van beveiliging ga doornemen en ga bekijken of wij aanwijzingen kunnen vinden. Morgen de politie bellen om te vragen wat de uitkomst is van het politierapport, als dat er al is. Verder heb ik afgesproken dat ik dit met mijn baas mag bespreken zodat we ook iemand van buitenaf hebben die mee kijkt. Dinsdag ga ik mijn bevindingen bespreken van maandag.’ Luna is vastberaden om erachter te komen wat er is gebeurd.
‘Ga je dinsdagmiddag dan niet terug naar huis?’ vraag ik als ze het hele plan heeft uitgelegd.
‘Zal wel moeten. Ik heb dinsdagavond een dinerafspraak met een financiële klant.’ Ik knik goedkeurend wetende dat ik dus niet alleen naar huis hoef. Is toch gezelliger dan alleen.
Luna en ik besluiten een stukje langs het circuit en de haven te lopen voor we teruggaan naar het Red Bull Energy Station om te lunchen.

Vampiremouse®


Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Mooi geschreven

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Wauw wat lees je snel haha ❤️❤️

   1 jaar geleden
 • MoonLove

  Leuk leuk leuk ikke ga eerst ff de kattenbak doen Midna heeft de boel lopen vergassen hier in de woonkamer😂😂😂 dan ga k verder lezen!!!

  1 jaar geleden
 • VETTEL_5

  Heerlijk die onzekerheid bij allebei ❤
  Leuk hoofdstuk weer!

  1 jaar geleden
 • F1theone

  Awh Jade en Max zijn té cute haha! Super leuk stukje weer, ben benieuwd hoe dit afloopt!!

  1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Leuk stukje weer! Snel verder hoor! (:
  Ik ben ook een beetje benul van dagen kwijt hoor!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen