Oh boy, what are you waiting for?

outfit
      Ivy was zich er maar al te goed van bewust dat dit zeker niet het einde was, dat de jongen het hier zeker niet bij zou laten. Maar dat kon haar op het moment even vrij weinig schelen, hij had zijn handen thuis te houden en ze had er totaal geen moeite mee om hem dat te laten weten. Echter had ze op dit moment even een moment voor zichzelf nodig. Ivy liep daarom ook door het gebouw heen, tot ze een zo goed als leeg binnenplein zag waar ze naartoe besloot te lopen. Ze wilde even alleen zijn, helemaal geen mensen om zich heen hebben en, zo mogelijk, even genieten van het zonnetje. Daarom liep zo ook naar het muurtje in de zon, waar ze tegenaan leunde waarna ze voor een seconde haar ogen sloot.
      Lang alleen zijn was haar echter niet gegund, het duurde namelijk niet lang voor ze voetstappen haar kant op hoorde komen en ze weer haar ogen opende, waardoor ze zag hoe een best wel knappe man in haar gezichtsveld kwam en naast haar plaats nam.
      'Grote entree' hoorde ze hem zeggen, waarbij ze even gevoelloos haar schouders op haalde. Hoewel hij daar zeker gelijk in had, was het niet haar bedoeling geweest. Maar tegelijkertijd maakte het haar ook vrij weinig uit. Iedereen wist nu in ieder geval dat ze aanwezig was, ze moesten zelf maar weten of ze haar als vriend of vijand wilden beschouwen. Het kon haar echt vrij weinig schelen, ze had toch niet zo veel meer om te verliezen.
      Haar ongevoelligheid verdween echter volledig toen ze de sigaret zag die hij haar aanbood. Ze kon er niks aan doen, de grote glimlach op haar gezicht verscheen bijna automatisch. Ze had in die week dat ze bij de eikel opgesloten zat geen enkele sigaret gekregen en had dit enorm gemist, waardoor ze er enorm blij mee was dat ze er nu eindelijk weer een op kon steken. 'Dank je' zei ze glimlachend, waarna ze genieten haar eerste hijsje sinds een week nam 'dit had ik echt nodig' vervolgde ze genieten.
      'Ik kan nu al voorspellen dat jij voor problemen gaat zorgen' Zijn woorden zorgden ervoor dat er een kleine grijns op haar gezicht kwam te staan, dit beviel haar wel. 'With pleasure' antwoordde ze dan ook, lichtelijk uitdagend. Als ze hier de komende jaren door moest brengen kon ze er namelijk het best zo goed mogelijk van genieten.
      'Maar je weet dat je dat beter niet had kunnen doen, toch?' Waar zijn vorige woorden zeer positief op haar over kwamen, zorgden deze woorden ervoor dat ze hem vol walging aan keek.
'Sorry?' antwoordde ze kil, alsof ze niet goed wist of ze hem goed verstaan had 'Die klootzak had zijn handen thuis te houden, het maakt me niks uit wie hij wel of niet is of wat voor macht hij hier wel of niet heeft. Hij mag doen wat hij wil, maar niet met mij.' Even keek ze de jongen kwaad aan, maar al snel verscheen er weer een kleine grijns op haar gezicht. 'En weet je, hij kan me sowieso niks doen.' vervolgde ze, terwijl ze haar hand op zijn borst legde. 'Weet je hoezo niet?' vroeg ze, waarna ze met haar gezicht naar het zijne ging, maar vlak voor haar lippen de zijne raakte dwaalde ze af naar zijn oor 'hij kan me niks maken, omdat ik niks meer te verliezen heb' fluisterde ze terwijl ze haar lippen over zijn oor liet.
      'Bedankt voor de sigaret' zei ze, terwijl ze nog een hijs nam, de rook in zijn gezicht blaasde en een kus op zijn lippen drukte. 'Ik zie je nog wel, zo groot is het hier niet' was het laatste wat ze zei, waarna ze zich om draaide en weg liep.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen