To be trusted is a greater compliment than to be loved


Na een tijdje door de gangen te hebben gelopen komt Trevor aan in het washok, waar hij de twee aankomende uren van de dag zal door brengen. Het gevangeniswerk was absoluut niet iets waar Trevor enorm naar uit keek maar het washok was zo erg nog niet. Toen Trevor hier net nieuws was merkte hij al snel dat als je uit jezelf wilde handelen, je dat het beste in het washok kon doen. Alle agenten die daar toezicht hielden waren zo corrupt als wat en daarnaast waren de vieze outfits een handige manier om scherpe wapens, sigaretten, drugs, drank en andere waardevolle spullen mee te verplaatsen. Uiteindelijk had Trevor zijn eigen handel opgericht in het washok en had hij zoveel aanzien verworven dat hij zijn eigen bende kon oprichten, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestond.
      Nadat Trevor wat mensen begroette, liep hij naar zijn vaste plek waar hij de zakken van de outfits controleert voor ze de wasmachine in gaan. Als er niets in de zakken te vinden is willen de gevangenen niet handelen, zo wel dan zit er vaak een briefje bij wat ze ervoor terug zouden willen. Als de deal verleidelijk klinkt haalt hij het voorwerp uit de zak en stopt hij er voor de outfits weer terug worden gebracht het tegenvoorwerp in terug. Als de deal voor hem niets oplevert dan stopt hij nadat de outfit gewassen is er hetzelfde voorwerp weer in terug. Het is door de jaren heen echt big business geworden waardoor hij steeds meer handen nodig ging hebben. Hij kocht de agenten om om ervoor te zorgen dat alleen leden van zijn bende in het washok zouden komen te werken. Hierdoor kregen de zaken een enorme boost. Met trots kan hij stellen dat zijn bende de handel in de gevangenis al jaren domineert.
      Terwijl Trevor alle zakken overhoop haalde en alles zorgvuldig aan het sorteren was wordt hij door Robin op zijn schouder getikt. 'Ik moest van Jesper komen zeggen dat die blonde meid van je met Ryan staat te praten' meldde Robin. Trevor haalde zijn schouders omhoog. 'Dus? Ryan kennende zal hij haar uit de kleren proberen te praten, zoals hij met elk meisje doet hierbinnen' zegt Trevor terwijl hij zich opnieuw probeert te focussen op de zakjes drugs die hij uit een zak haalt en doorgeeft aan de andere dat ze er straks twee pakjes sigaretten voor terug moeten stoppen. 'Het lijkt alsof ze elkaar al jaren kennen' voegde Robin eraantoe waardoor Trevor zijn wenkbrauwen even omhoog gaan. Geen idee waarom maar het voelde alsof Ryan enorm op zijn tenen aan het trappen was met deze actie. Trevor begon zich te irriteren aan de opdringerigheid van Jesper wat betreft deze meid. 'Zoals ik al zei, Ryan is geen concurrentie. Hij wilt haar gewoon nemen' zei hij op een geïrriteerdere toon die Robin duidelijk meekreeg en hem daarom met rust liet. Ryan mag dan wel een bendeleider zijn maar als een concurrent zag Trevor hem niet. Zijn bende was vrij nieuw en had weinig connecties. Wel had de bende de voorkeur bij veel van de meiden hierbinnen en kwamen ze niets tekort op seksueel gebied.
      Na de kleine afleiding van het nieuws dat Robin kwam brengen over de blonde meid en Ryan wist Trevor stevig door te werken en waren de outfits van vandaag allemaal gewassen, gedroogd en terug gebracht en was er weer een goede handeldag voor de bende voorbij gegaan. Alle nieuwe opgeleverde spullen verstopte de bende veilig zodat niemand anders erbij zou kunnen en het washok werd afgesloten.
      Trevor besloot om richting het binnenplein te lopen om een van zijn nieuw verworven handelsspullen te gebruiken. Je moet er ook zelf wat plezier aan overhouden, right?! zodra hij het binnenplein opliep werd hij vastgegrepen en richting de muur getrokken. Hij oogde voor een moment verbaasd maar die verbazing veranderde in een grijns toen hij zag wie hij voor hem had staan. Het was lizz, een meid die door de bende beschermd werd en volgens hem misschien wel de knapste was van alle meiden hierbinnen. Hij voelde hoe Lizz haar handen om zijn nek geen vouwden en sloeg zijn armen om haar middel. Met een grijns sloot hij zijn ogen terwijl Lizz hem in zijn nek begon te zoenen. Ze begon laag en eindigde bij zijn oor. 'Wat heb je meegenomen, lieverd?' fluisterde ze zacht waarna Trevor een klein flesje alcohol uit zijn zak haalde. 'Je stelt me nooit teleur' grapte Lizz terwijl ze zijn nek los liet en het flesje alcohol uit zijn handen pakte om er een paar grote slokken uit te nemen. Daarna gaf ze het flesje terug en dronk Trevor de rest van het kleine flesje op. Het was dan misschien niet veel, maar de meeste mensen dronken hierbinnen geen druppel alcohol, simpelweg omdat ze er niet aan konden komen. 'Deze heb je van me tegoed' benadrukte ze terwijl ze hem een knipoog gaf en zich om draaide. 'Geef deze maar aan Jesper, die kan zeker weten een beurt gebruiken' antwoordde Trevor lachend terwijl hij Lizz nakeek. Ondanks dat hij Lizz een van de knapste meiden hier vond, heeft hij haar nog nooit gedaan. Lizz doet het alleen als ze er iets voor terug krijgt en dat zorgt ervoor dat in zijn ogen al haar charmes in een keer verdwijnen. Hij hield van seks, absoluut maar niet op die manier.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen