Oh boy, what are you waiting for?

outfit
      Zoals Ivy al verwacht had, gingen de ogen van de jongen gelijk richting het verband op haar arm. Eerst leek hij niet te begrijpen wat het was, maar de frons die op zijn gezicht verscheen vertelde haar dat het na een tijdje toch tot hem door begon te dringen.
      De lach die over de lippen van de jongen rolde nadat ze hem verteld had wie ze was verbaasde haar voor een seconde, maar al snel had ze zich weer hersteld. 'Tuurlijk, tuurlijk ben je een Storm. Het kon ook niet anders.' De reactie van de jongen zorgde ervoor dat er een lichte grijns op Ivy's gezicht kwam te staan.
      'Een bende, he? Goed bezig.' Het feit dat hij duidelijk onder de indruk was zorgde ervoor dat de grijns op haar gezicht nog groter werd. Hij moest eens weten.
      'De Storm' antwoordde ze nadat hij haar gevraagd had welke bende het geworden was, waarna ze voorzichtig het verband van haar arm haalde en hem haar tatoeage toonde. Ze had zo het idee dat hij alle bendes wel kende en maar al te goed moest weten dat dit een nieuwe bende was 'in nagedachtenis van Billy Storm. Een bende die staat voor alles wat een storm te bieden heeft. Pure, prachtige verleiding, maar tegelijkertijd ook dreigend gevaar, angst, chaos, vernietiging en uiteindelijk vernieuwing. Het is een bende, die net als een storm zelf, zal beginnen als een dreigend onweerswolkje, maar uiteindelijk uit zal groeien tot een geweldige storm.' Ivy was er maar al te zeker van dat ze haar bende naar de top zou kunnen leiden. Het was haar eerder gelukt en dat zou opnieuw gebeuren. Iedereen die ze tegen kwam zou de keuze hebben, zich mee laten slepen door de wind, of tegenwerken en vernietigd worden. Terwijl ze naar de jongen tegenover haar keek besefte ze dat ze hem heel goed zou kunnen gebruiken, waardoor ze hoopte dat hij zich mee zou laten slepen door de nieuwe wind die door de gevangenis zou razen. Ze wou hem en zijn bende namelijk maar al te graag als partners hebben.
      Terwijl de jongen zijn ogen door de binnenplaats liet gaan, deed Ivy voorzichtig haar verband weer om. Het zou zonde zijn als de tatoeage nu al lelijk zou worden.
      'Laat me raden, die twee schoothondjes horen erbij' Doordat Ivy gefocust was op haar verband keek ze verbaasd op bij het horen van zijn woorden, maar bij het zien van de twee mannen verscheen er een lichte grijns op haar gezicht. 'Ja, helaas wel ja. Ik heb Ryan duidelijk geprobeerd te maken dat ik echt wel voor mezelf op kan komen, maar hij stond erop dat ik extra bescherming nodig had.' zei ze, terwijl ze uit haar zak een pakje sigaretten tevoorschijn haalde 'en ergens snap ik het ook wel, het zou zonde zijn als de leidster van de bende nu al iets zou overkomen, vind je niet?' vervolgde ze, waarna ze een sigaret aan stak.
      'Sigaretje?' vervolgde ze, terwijl ze tegen de muur leunde en, alsof er niks aan de hand was, het pakje naar hem uit stak.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen