Hoihoi!

Na ongeveer anderhalf jaar heb ik een idee gekregen voor een tweede deel van dit verhaal. In plaats van nog een Disney prequel heb ik besloten om nog even in de stemming van Belle en het Beest te blijven en ben ik begonnen aan een sequel, dat zich voornamelijk afspeelt na het verhaal dat we allemaal kennen.
Kijk vooral de film weer om lekker in de stemming te komen!


Through the mist, through the woods
Through the darkness and the shadows
It's a nightmare, but it's one exciting ride
Say a prayer, then we're there
At the drawbridge of a castle...

      ─ Mob song, Beauty and the Beast

     
Als Belle probeert te voorkomen dat Gaston het Beest doodt, kost haar dat haar leven. Door een gelukstreffer ontsnapt Gaston aan de woede van het monster en vlucht zo snel hij kan terug naar de veiligheid van het stille Villeneuve. Maar Gaston's daad blijft niet onopgemerkt, iemand heeft alles gezien en aarzelt niet om de anderen in te lichten. Ze geven hem de schuld van de mislukte invasie en de levens die het kasteel genomen heeft en jagen hem het dorp uit.
      Gaston zwerft een tijdje rond, achtervolgt door het gefluister van zijn verleden. Uiteindelijk vestigt hij zich in Caen, een klein gehucht in het westen van Frankrijk, waar hij probeert om weer een naam voor zichzelf op te bouwen als jager. Hij loopt echter een felle concurrent tegen het lijf, die hem constant te slim af is. Gaston is vastberaden om erachter te komen wie hem zo dwarszit, maar de mysterieuze jager maakt het het niet gemakkelijk, met een heel goede reden.


      Na wat hij gedaan had, sprak men van het Beest.

As the years passed, he fell into despair and lost all hope. For who could ever learn to love a beast?


>>KILL THE BEAST<<


Ik hoop je daar weer te zien!

Liefs,
Froukje

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen