Oh boy, what are you waiting for?

outfit
            'Betrapt' hoorde Ivy de jongen lachend zeggen nadat ze hem had gewezen op zijn jongens die haar in de gaten hielden, iets wat voor een lichte grijns op haar gezicht zorgde. Blijkbaar had ze het bij het juiste eind gehad.
      Terwijl ze hem over Ryan vertelde, zag ze hoe de glimlach van het gezicht van de jongen verdween, waarna hij zich iets leek te beseffen en de glimlach weer op zijn gezicht tevoorschijn kwam. Natuurlijk kon Ivy geen gedachten lezen en was ze niet zeker van haar zaak, maar ze had zo'n vermoeden dat hij de onderliggende boodschap van haar woorden begrepen had.
      'Niet erg slim om je game plan dan met mij te delen, hm?' De manier waarom de jongen haar ineens behandelde verbaasde haar, maar tegelijkertijd zorgde het ook voor een lichte grijns op haar gezicht. Dit beviel haar zeker wel. 'Ik zal toch iemand in vertrouwen moeten nemen' antwoordde ze terwijl ze de jongen uitdagend aan keek. Ze had toch een goede partner nodig. Ryan zou dat in ieder geval niet worden, die zou ze alleen gebruiken zolang ze hem nodig had.
      'Dus Ivy' Ze had er geen idee van wat deze verandering in het gedrag van de jongen teweeg had gebracht, maar erg vond ze het niet. In tegendeel, Ivy vond het geweldig hoe hij nu zo voor haar stond. 'Wat is het dat je van me wilt?' De manier waarop hij op zijn lip beet zorgde ervoor dat Ivy voor even geen woord uit kon brengen, want god wat zag hij er lekker uit zo.
      'Ik zou graag willen geloven dat ik de aandacht te danken heb aan dit prachtige gezicht. Maar iets zegt me dat een meid zoals jij zich daar niet zo snel door laat verleiden.' De lachende woorden van de jongen zorgden er voor dat Ivy zich weer normaal kon concentreren. Hij had gelijk, haar plannen hier waren te belangrijk om zich door lust af te laten leiden.
      Voor ze echter antwoord kon geven, werd ze afgeleid door verschillende stemmen die de binnenplaats vulden en hun privacy weg namen. 'Ik hoor wel wat je met me van plan bent' Blijkbaar was ook Trevor van mening dat ze dit beter prive konden bespreken. []'Ik praat alleen met jou. Geen Ryan.'[/] Heel even keek Ivy de jongen verbaasd aan, ze was helemaal niet van plan Ryan erbij te halen, maar bij het horen van zijn daarop volgende woorden verscheen er opnieuw een grijns op haar gezicht. Dit ging nog beter dan dat ze gehoopt had.
      Heel even wachtte Ivy, maar toen de jongen volledig uit het zicht was, besloot ook zij naar de kantine te lopen. 'Waar was je nou?!' hoorde ze Ryan gelijk na haar aankomst geirriteerd zeggen. 'Ach, schatje toch' antwoordde ze plagend, terwijl ze haar armen om zijn nek heen legde en bij hem op schoot plaats nam 'je hoeft je nergens zorgen om te maken. Voor wie zou ik jou in hemelsnaam in moeten ruilen' Aan Ryan's rood wordende hoofd zag ze dat ze het bij het juiste eind had, natuurlijk was de sukkel jaloers 'Alles wat ik doe, doe ik om onze bende sterker en groter te maken' vervolgde ze, waarna ze haar lippen voor een seconde op de zijne drukte. Hij moest eens weten...

      Een, naar Ivy's mening, veel te lange tijd was Ivy bezig geweest met Ryan voor hij eindelijk besloot dat het tijd voor hem was om te vertrekken. 'Ik heb nog helemaal niet gegeten' zei ze zo verbaasd mogelijk 'ga jij maar alvast.' Natuurlijk had ze Ryan zo ver gekregen dat hij haar weer volledig vertrouwde, iets wat ervoor zorgde dat hij helemaal geen argwaan kreeg en haar zonder ook maar na te denken alleen achter liet.
      Snel nam Ivy wat te eten, maar toen ze zag dat ze alleen in de kantine over was met Trevor en wat leek op zijn trouwste volgelingen, verscheen er opnieuw een grijns op haar gezicht. Langzaam stond ze op, waarna ze naar de tafel van Trevor's bende liep.
      'Hee' zei ze, terwijl ze voor hem bovenop de tafel plaats nam, iets wat ervoor zorgde dat ze lichtelijk naar beneden moest kijken om hem aan te kunnen kijken. Zijn mannen gunde ze een lichte glimlach, waarna ze zich volledig op Trevor richtte. 'Hee' zei ze glimlachend, op een toon alsof er helemaal niks aan de hand was en ze Ryan helemaal niet aan het bedriegen was 'kan ik jou even spreken?'


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen