Freddie staarde naar het witte plafond boven haar hoofd terwijl ze zachtjes met Shinedown meezong. De liedjes waren net zo somber als zij zich voelde. Het moest al haast tegen het middaguur zijn. Wanneer had ze voor het laatst rond dit uur nog op bed gelegen? Thuis was ze juist altijd vroeg uit de veren, sleutelde ze aan haar motor, was ze bezig met clubzaken of was ze aan het werk in het café dat aan het casino vastzat. Het was niet waarvoor ze gestudeerd had, maar ze was allang blij dat ze iets omhanden had. Wanneer dat niet zo was, bereikte ze al snel een mineurstemming als nu. Dan voelde het huis zo leeg en miste ze haar moeder en de aanwezigheid van een partner in haar leven. Het was zes jaar geleden dat ze voor het laatst een serieuze relatie had gehad en de eenzaamheid drukte soms zwaar op haar. Het was iets wat de club nooit helemaal had kunnen wegnemen. Ze waren een familie voor haar, dat zeker, maar ze had ook behoefte aan een partner, aan iemand die aan het einde van de dag op haar wachtte en bij wie ze in de armen kon kruipen als ze zo’n bui had als nu. Aan wie ze altijd kwijt kon wat haar dwarszat, ook als dat clubzaken waren die ze moeilijk vond om met Rebel of Echo te delen. Ze was nu achtentwintig, zo vreemd was het niet dat ze naar wat vastigheid hunkerde, toch?
      En nu lag ze hier, in een kamer in Charming, wachtend totdat ze zich nuttig kon gaan maken. Rebel had haar geappt dat er morgen een clubetentje was waar Rebel haar ondanks Gemma’s protesten naartoe zou slepen. Eindelijk kreeg ze weer een kans om haar opdracht uit te voeren. Ze moest maar gelijk een flitsende indruk bij die Kip zien te maken. Hopelijk trok hij zich niet te veel van Gemma’s mening aan, maar aangezien hij zijn volledige patch nog moest behalen, was die kans niet zo heel groot.
      Ze streek met haar vingers door haar haren en maakte er een vuist van. Het was allemaal zo frustrerend! Ze wilde gewoon terug naar huis, weg bij al deze mensen voor wie ze niets betekende. Ze voelde zich zo onrustig, zo lusteloos, en ze kreeg helemaal niets voor elkaar. Een paar dagen terug had ze op het punt gestaan om naar Kozik toe te gaan, om Rebels surpriseparty te organiseren. Ze was al de deur uit geweest toen ze zich realiseerde dat ze geen flauw idee had waar hij woonde. Natuurlijk had ze Echo kunnen vragen om het op te zoeken, maar ze was bang dat dat vragen zou opleveren als ze daar eenmaal voor de deur stond.
      En dus had ze dat idee ook maar in de ijskast geschoven.
      Al stond die deur nog op een kiertje. Misschien kon ze het morgen aan Chibs vragen. Die had nog wel vriendelijk tegen haar gedaan.
      Ze ging rechtop zitten toen ze de voordeur open hoorde gaan. Eindelijk, Echo liet haar gezicht weer eens zien! Ze voelde zich gelijk wat energieker, sprong op van het bed en liep naar de woonkamer toe. Echo had haar tas net op de tafel gezet en keek haar aan.
      ‘Wat zie jij eruit,’ stelde ze verbijsterd vast toen ze Echo’s afgepeigerde gezicht zag.
      ‘Wat kan die vent snurken. Ongelofelijk,’ mopperde Echo. ‘De rest van de dag ga ik bijslapen.’
      ‘Waarom zorg je dan niet voor oordopjes?’
      Echo haalde haar schouders op. ‘Dat is niet sexy.’
      Freddie trok haar wenkbrauwen op. ‘En dat zombiehoofd van je wel?’
      Echo snoof. ‘Kijk naar je eigen chagrijnige hoofd. Als jij dat prospectje nog om je vinger wil winden mag je ergens wel een hele grote glimlach vandaan toveren.’
      Met een diepe zucht gaf Freddie haar zus gelijk. Ze hees zich op het aanrecht terwijl ze toekeek hoe Echo een pak yoghurt uit de koelkast pakte en een bakje volschonk.
      ‘Maak je al vorderingen?’
      Echo schoof een stoel naar achteren en zakte er op neer. ‘Nee,’ zuchtte ze. ‘Ik weet ook niet hoe ik zijn aandacht moet blijven vasthouden. Hij vroeg al naar jou.’
      Freddie sperde haar ogen open. ‘Hij vroeg naar mij?’
      Haar halfzusje roerde door haar bakje. ‘Uhu.’
      Freddie merkte dat haar wangen warm werden. Natuurlijk sloeg dat nergens op, maar het deed gewoon iets met haar dat er iemand in Charming was die wél naar haar uitkeek. Ook al was het alleen maar voor de seks. Niet iets waar ze aan toe ging geven, onenightstands waren helemaal niets voor haar. Ze had gezien wat voor effect dat op haar moeder had gehad en ze had liever maandenlang geen seks dan dat ze zich net zo goedkoop zou voelen als zij.
      Echo trok haar wenkbrauwen op. ‘Zit je nou te blozen?’
      ‘Nee,’ zei ze snel. ‘Ik heb het gewoon warm.’
      ‘Tuurlijk,’ grinnikte Echo. ‘Ik heb gezegd dat je te preuts bent voor een trio. Maar misschien neemt ie wel genoegen met alleen jou. Kan ik ook een nacht normaal slapen.’
      Het idee dat Echo over haar had lopen kletsen, stond haar allerminst aan. Niet dat het iets zou moeten uitmaken, de instructies waren duidelijk geweest. Echo moest zich op de hacker storten, zij op de prospect.
      ‘Laten we dat maar niet doen,’ mompelde ze. ‘Ik hoop dat ik die Half-Sack morgen eindelijk eens ontmoet. Ik voel me zo nutteloos.’
      ‘Behalve een paar goeie orgasmes heb ik anders ook niet veel bereikt, hoor.’
      Freddie trok een gezicht. Het idee dat ze hun lichaam moesten gebruiken om dingen gedaan te krijgen, stond haar helemaal niet aan, al leken Rebel en Echo daar niet zo veel problemen mee te hebben. Wellicht omdat de eerste al met Jax naar bed wilde sinds ze elkaar voor het eerst zagen en Echo een dag zonder seks nu eenmaal een verspilde dag vond. Maar zij… zij vond het behoorlijk gênant en dacht liever nog niet aan het moment dat zij zich voor een man moest uitkleden voor een clubopdracht.
      ‘Misschien moet je morgenavond eens wat tijd met hem doorbrengen.’
      Echo’s stem haalde haar weer uit haar gedachten en het kostte haar wat moeite om haar opmerking te plaatsen. ‘Met Juice?’
      ‘Uhu. Je bent ‘m in elk geval opgevallen. Praat gewoon eens, ofzo. Je moet wat meer lijntjes uitzetten, hoe meer mensen je mogen, hoe minder moeilijk die Gemma hopelijk gaat doen.’
      ‘Haar kennende werkt dat waarschijnlijk alleen maar averechts,’ verzuchtte Freddie.
      ‘Je hebt geen keuze. Je moet je daar naar binnen werken, zus. En als Juice een stijve van je blijft krijgen, moeten we maar gewoon omwisselen. Mij krijgt ie niet aan het blozen.’ Ze grijnsde baldadig. ‘Maar jou moeiteloos, als je hier al een knalrooie kop van krijgt. Vindt ie vast schattig.’
      Freddie wendde haar blik af. ‘We kunnen niet zomaar switchen.’
      Echo haalde haar schouders op. ‘Wel als dit niet blijkt te werken. Maar goed, misschien heb je morgen succes bij de prospect. Die zal vast niet zo overdreven tevreden met zijn sex skills zijn als Juicy. Het feit dat ie zichzelf zo noemt is eigenlijk al om te gruwen. Denk dat de prospect een betere match voor je is, sis. Als ik meneer al begin te vervelen…’ Ze grijnsde uitdagend, stond op en zette haar bakje in de gootsteen neer.
      Freddie antwoordde niet, al stonden haar woorden haar niet echt aan. Was ze echt zo saai doordat ze niet zo experimenteel was als de andere twee? Zou dat er straks voor zorgen dat ze haar opdracht niet goed kon uitvoeren? Waarom had Kelly uitgerekend haar deze opdracht gegeven? Ze moest toch hebben geweten dat zij helemaal niet zo getalenteerd was in het bespelen van anderen?

Reacties (1)

  • AmeranthaGaia

    Dit is zonder twijfel een van de ergste opdrachten die ze ooit gekregen hebben.

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen