Foto bij Chapter 9

"Dus hoe was het met onze mystery guy?" vroeg Nate me nieuwsgierig toen we na het weekend weer in de college zaal zaten. " Het was gezellig" grijnsde ik toen. " Ik besef me nu net, dit was de tweede keer? " vroeg hij toen. Ik lachte en knikte toen. " Dan moet hij wel echt goed zijn" " Goed is een understatement, als hij zo door gaat is hij zelfs beter dan Wolfgang" "Zo, zo dus je gaat overstappen?" "Hey, ik zei bijna net zo goed he" en beide moesten we toen lachen. " Maar zeg is eerlijk, als Wolfgang je vroeg om het officieel te maken wat dan" " Hij is getrouwd Nate" Wolfgang was al bijna 8 jaar getrouwd met zijn vrouw maar ze woont in Duitsland. "Dus?" " Nee, m'n vader zou me vermoorden en ik heb daar helemaal geen behoefte aan, de seks is geweldig en daar blijft het bij" melde ik hem toen. " En Emilio?, gaat hij de ijskoningin smelten. Ik zag wel hoe je naar hem keek." hij sprak zijn stem op een zingende manier uit. " Nee, man ik ken hem wat 1 week en ik ken hem niet eens het is puur lust" melde ik hem toen. " Jaa, Jaa" zei hij toen spottend en keek toen naar voren om de les te volgen.

Vond ik hem leuk, nee toch. Nee relaties geven alleen maar drama en gezeur zo is het helemaal perfect. School ging traag voorbij. Nate zat me de hele dag op mijn huid over Emillio. Het was donker toen ik het school terrein verliet ik had nog lang in de bibliotheek gezeten. Ik maakte mijn weg naar huis. Toen ik de deur open deed, hoorde ik stemmen vanuit de studeer kamer. Eentje was duidelijk van mijn vader en de ander was een stem met een duits accent. Ze waren druk in gesprek, ik klopte voorzichtig op de deur. Het gesprek viel stil en de twee mannen keken mijn aan. " ik ben weer thuis, " zei ik voorzichtig. Mijn vader glimlachte half en Wolfgang keek chagrijnig en knikte me toe. Er waren duidelijk problemen. Ik verliet de deuropening en liep naar boven.

Ik was niet veel later op mijn kamer toen ik een berichtje kreeg. " beneden, 5 minuten." het was wolfgang ik grinnikte en kleedde me om. Of ik hield mijn normale kleding aan maar ik trok een ander lingerie setje aan. Ik wilde net weg gaan toen ik geklop op mijn deur hoorde. " kom binnen" zei ik, de deur ging langzaam open het was mijn vader. " hey, pap" glimlachte ik als een perfect nette dochter. " ik en je moeder gaan naar bed, het is al laat. Je moet morgen weer vroeg op ga je slapen, popje?" stelde hij voor. " ik wilde me net omkleden, slaap lekker pap" zei ik. Hij knikte en kwam naar me toe en drukte een kus op mijn voorhoofd. Zijn gezicht had veel rimpels hij werkte te hard. Hij verliet mijn kamer en ik kende mijn ouders die zouden niet meer komen. Ik hoorde de deur open en dicht gaan van hun slaapkamer en pakte mijn spullen snel bij elkaar en verliet het huis en probeerde zo stil mogelijk te zijn.

Voor de deur stond de dure auto van Wolfgang, ik stapte in en keek de man aan. " Problemen?" vroeg ik hem. "geen zaken nu, laat me even naar je kijken" zei hij en bekeek mijn hele lichaam en grijnsde toen. Hij reed weg en aan de weg wist ik waar we heen gingen zijn appartement, of penthouse. Hij woonde midden in het centrum van Londen. Ik stapte de auto uit en liep voor de man uit naar het gebouw. We kwamen zijn huis binnen en de lichten gingen aan het was een prachtig huis. Ik maakte mijn weg zoals altijd naar het balkon en stak een sigaret op. Wolfgang kwam niet veel later met twee glazen dure wijn en gaf mij er één. Ik nam een trek van de sigaret tussen mijn vingers en keek vooruit. " Ik moet weer terug naar Duitsland" zuchtte hij. Ik keek hem verwarrend aan. " je zou toch pas over 6 maanden terug gaan?" vroeg ik hem. Hij was eigenlijk nog maar net terug. " Problemen met mijn vrouw" zuchtte hij. Hij praatte nooit over zijn vrouw bij mij. " ze vind het niet meer leuk, dat ik zo vaak weg ben van huis en zo lang ook. Felix word ook alleen maar ouder en hij word lastiger " Felix was zijn zoon van 13. Hij was 19 toen hij vader werd dat wist ik van mijn vader. Daarom denk ik ook dat hij het zo fijn vond om bij mij te zien. Hij kon jong zijn bij mij. Hij was nog lang niet klaar voor de verantwoordelijkheid om een vader te zijn. " hmmm" zuchtte ik en nam nog een trekje.

" wil je niet terug?" vroeg ik hem. Hij zuchtte diep en pakte mijn sigaret af en ademende de rook diep in, en blies het toen weer uit. Hij gaf de sigaret terug. " De zaken zijn hier nog lang niet afgerond" zei hij formeel. " Dat kan toch ook vanuit Duitsland?" vroeg ik hem, en keek hem nu recht aan en nam een slok van de wijn. " dat is niet het enige" zei hij toen en was toen even stil. "wat is er dan?" ik hield er niet van als mensen hun verhalen niet af maakte. " ik wil niet weg bij jou" De grote sterke, zelfverzekerde man veranderde na deze zin in een kwetsbaar persoon. Ik had hem nog nooit zo gezien. Hij was nooit zo, sprak nooit uit wat er tussen ons was en al zeker niet dat er gevoelens in het spel waren want dat was wat ik uit deze zin kom opmaken. Ik was zo lang in mijn gedachten dat hij ongeduldig werd. " zeg dan iets" " Wolfgang, je weet al sinds je me kent hoe het zou zijn. " was het enige wat uit mijn mond kwam.

" je doet iets met me," zei hij toen en kwam dichter bij. " Ik ben de dochter van je partner man, wat wij doen kan sowieso al niet" " Ja maar dat maakt het juist leuk, het maakt het spannend. Vertel me niet dat jij het niet spannend vind. Het geheimzinnige de spanning," zijn stem klonk zo sexy. Hij fluisterde de laatste zin tegen mijn wang omdat hij zo dichtbij was. De warmte van zijn adem streek over mijn gezicht en zijn lippen kwamen steeds dichterbij. De spanning gierde door mijn leef alsof het de eerste keer was met hem. Dat was inmiddels al een jaar geleden. Hij pakte het glas uit mijn hand en zette me op de tafel die op het balkon stond. Zijn handen gingen over mijn hele lichaam van mijn benen tot mijn dijen, mijn buik, mijn borsten mijn gezicht. Hij streelde ze heel langzaam en voorzichtig. Zijn lippen wreef hij zachtjes over mijn wang, en ik hield het niet meer en drukte mijn lippen op de zijne. Het gevoel was intens. Hij wikkelde mijn benen om zijn middel en zoende me. Mijn handen gingen door zijn haar. Met mijn handen knoopte ik zijn blouse los, knoop voor knoop. Hij trok met een vaart mijn shirt over mijn hoofd.

Een koude windvlaag ging door me heen en gaf me een rilling maar die was al snel verdwenen toen hij me weer zoende. Hij gromde toen hij mijn borsten in de van rood kant gevulde BH zag, en ik opende de riem van zijn broek. Zijn onderbroek trok ik niet snel naar beneden en Wolfgang trok mijn rok omhoog, waardoor mijn bijpassende slipje tevoorschijn kwam. "je bent onweerstaanbaar " gromde hij in mijn oor, en trok hem toen uit. Hij stootte hard in me en ik moest mijn best doen om niet al te veel geluid te maken sinds we buiten waren. Ons gehijg verdween in de nacht en ik genoot intens.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen