Foto bij 010 II Unknown

Hoofdstuk Soundtrack:

Elk hunt - Trevor Jones

De wind raasde door mijn haren en mijn ogen schoten vliegensvlug langs elk detail van de stad om me heen. Tussen de schaduwen door vond ik mijn weg door de stad. De zon was bijna onder waardoor er meer schaduw overbleef voor mij. De schaduwen absorbeerde mij en ik genoot van de kilheid van het toe naderende duisternis.

De snelheid waar ik nu mee ging was goed, het was bevrijdend. Ik voelde me vrij. Los van alles wat me eerst vast hield. Vage flarden van mijn herinneringen kwamen terug. Langzaam alsof ze naar me toe kropen en ik stond op het punt om met ze te verbinden tot mijn voeten stopten en ik doodstil bleef staan.

Ik gooide mijn hoofd in mijn nek. Ik sloot mijn ogen voor een moment en voelde het gevoel wéér in mijn keel branden. Alle herinneringen, al die stukjes van mijn oude leven... het verdween.

Met een ruk tilde ik mijn hoofd op. Verderop zag ik een groepje mensen die wat kabaal maakten in het schermerlicht. Mijn mondhoeken met opgedroogd bloed gingen omhoog. Ik dacht nergens meer aan en klom via een regenpijp omhoog. In het midden van het groepje waren twee mensen aan het vechten.

Daar stonden twee avondmaaltijden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen