Foto bij 66 Little psychopath

Een stukje dat veel moet verklaren voor jullie!
Laat me weten wat jullie ervan vinden!

Vanaf een afstandje zag Quinten zijn hoofdprijs. Hij had al zijn mannen de opdracht gegeven om die twee in leven en ongedeerd naar hem toe te brengen. Dit was echter onnodig geweest, ze kwamen naar hem toe. Allebei, in een keer, wat had hij toch een geluk. Ze keken aandachtig door de verrekijker die ze steeds van elkaar afpakte. Wat schattig. Het zou nog schattiger zijn als hij ze beide, vast getaped aan een stoel in zijn werkplaatst stonden.

Geen van beiden keek naar heem. Niet dat ze hem zo makkelijk konden zien. Zijn hutje was goed gecamoufleerd, net als hijzelf. Toch was hij teleurgesteld. Hij Had Alexander toch geleerd om op zijn omgeving te letten? Hij had alleen maar aandacht voor haar. Iedereen had altijd alleen maar aandacht voor haar. Met haar blonde haar en blauw ogen liet ze iedere man voor haar vallen zonder dat ze het zelf door had. Ze had niet door dat de ene na de andere man haar mee uit vroeg tijdens onze relatie. Hij was gek geworden van jaloezie. Om haar te laten voelen wat hij voelde ging hij vreemd met een van haar vriendinnen. Ze had het niet eens door. Hij ging vreemd met meerdere vriendinnen van haar, maar nog steeds had ze niets door. Het was een van die vriendinnen die hij lichtelijk overtuigd had om met hem te slapen, die hem aan Jillian verraadde. Hij hoopte dat ze hierdoor meer aandacht voor hem kreeg, voor zijn verhaal. Maar in plaats daarvan zette ze hem zonder pardon op straat.

Ze had niks gezegd, niet gebeld, niet geappt. Toen Hij thuis kwam stond zijn gehele inboedel op straat. Erop waren briefjes geplakt met “Vuile verrader”, “Vreemdganger” en “steek je pik maar in nog meer vriendinnen”. Ze was duidelijk razend. De sloten waren vervangen en zijzelf was niet thuis. Ze was vast gevlucht. Hij had verwacht nog wel met haar te kunnen praten maar sloot al het contact af. Hier bovenop werd hij op het allerlaatste moment op missie gestuurd naar Irak. Hij had net tijd om mijn spullen op te bergen in een locker voordat hij met het vliegtuig uitgezonden werd. Hij had haar nooit meer gesproken. Ze had hem vernederd tot op het bot bij vrienden en kennissen en daarvoor zou hij haar terugpakken. En laat ze nou net vlak voor zijn neus staan, met alleen maar aandacht voor de charmante kolonel en het slagveld dat hij gecreëerd had.

Zodra hij van zijn insider door kreeg dat Jillian op de basis was en als een blok was gevallen voor de kolonel had hij hem gechanteerd met zijn zoontje. Althans, wat hij dacht wat zijn zoontje was. Nadat Alexander uit zijn kamp was gevlucht had hij Samira, Alexanders vermeende vrouw als tweede vrouw erbij genomen. Nog geen jaar later beviel ze van een gezonde zoon. Hij leek precies op haar, met alleen zijn ogen. Hij had de ogen van het jochie gefotoshopt zodat hij dezelfde blauwe ogen Alexander had. Het kon zo doorgaan voor Alexanders zoon. Hij gaf Samira een pak slaag en had hun zoon haar kant op geduwd zodat ze angstig op de foto hadden gestaan. Zelfs in hun ogen was angst te zien.

Dit alles had ervoor gezorgd dat de twee, die nu nog geen vijftig meter van hem afstonden, zo in zijn val liepen. Hij zou ze martelen voor hun verraad. Hij zou ze martelen totdat ze spijt hadden in elke cel van hun lichaam.

Reacties (6)

 • Butterflygirl

  Omg please ga snel verder me wants to readdddd

  3 jaar geleden
 • Emile3mertens

  PEDO’S IN THE HOUSE WHOOP WHOOP!


  schrijf gwn snel verder ja
  Ik krijg toch nog ne keer geluk he?(flower)

  3 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Jeez die man moet echt ff serieus gaan nadenken...
  Daarentegen, vind ik dit een van je beste hoofdstukkies uit dit verhaal. En jaa alles wordt nu een stuk duidelijker

  3 jaar geleden
  • Scenario

   Thanks! De verdere uitleg vond ik ook echt even nodig haha

   3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Joe. Die vent is echt niet goed bij z'n hoofd hoor...

  3 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Oh God. Hij is zo gestoord. Dit is gewoon... het is echt... AArgh!!!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen