Foto bij 02.

''Is'nt the sun beautiful Amy?'' Zei Max. ''It is! But it's never so beautiful as you Jordan.'' Zei ik. '' Awh, that's so sweet! you are the best!'' Zegt Max. ''No you are!''

Toen werd het volle stilte. we keken elkaar aan. Verlegen, blij en met liefde bekeken we elkaars ogen. ''OKay! now the last part of the movie..'' We keken de filmregisseur aan. Wachtend op een antwoord. '' The finale kiss!'' Schokkend keken Max en ik elkaar aan. Hij leek het vreselijk te vinden, maar ik vond het het beste moment van me leven! Ik, ging kussen met de prachtige, geweldige, mooi Max! '' You know how to do an moviekiss sir?'' Zei Max verlegen. ''No! You two are just going to do an real kiss!'' Max keek nog meer schokkend. Hij haalde diep adem. Ik keek hem aan zonder ook maar iets te zeggen. De camera's stonden weer aan. We keken elkaar aan. En toen gebeurde het. We zoende elkaar. Ik voelde zijn zachte haar tegen me aan en zijn handen op mijn schouders. '' Okay! This is the end of the scene. Great job!'' Max vroeg aan de crew wanneer de premiére precies was. Volgende week zaterdag om 8 uur 's avonds, hoorde ik hem zeggen. Ik was er helemaal klaar voor! Ik kon niet wachten! Met een glimlachend gezicht het hele uur ging ik in de taxi van Geronimo's terug naar huis.


'' En? Hoe ging het?!'' Liselotte knuffelde me zo hard dat het voelde alsof alles naar boven kwam. ''Het ging goed!'' Zei ik glimlachend, en ik gaf haar een dikke kus op haar voorhoofd. Ik liep naar de koelkast, om te kijken of er nog wat eten was. Niet dus, we moesten gauw boodschappen gaan doen. '' Mag ik de film ook zien?'' Vroeg Liselotte té overdreven. ''Sorry Lis, maar ik denk dat deze film niet echt bedoeld is voor kinderen zo oud als jij..'' Ik klemde me tanden op elkaar en keek haar wanhopig aan. Het enige wat ze deed was zuchten en haar schouders ophalen: '' Oh, jammer..'' Zei ze zachtjes. Ik legde mijn hand op haar schouder.'' Ga je mee boodschappen doen?'' Vroeg ik tenslotte.Liselotte schudde al gelijk nee. Ze haatte de supermarkt Walmart, die zij ook wel strondwinkel noemde. Ik heb geen idee waarom, maar het was zo. Ze wou alleen mee als we naar de andere supermarkt gingen, Kreta. Terwijl de Walmart om de hoek was, Wou zij altijd naar de Kreta, 5 kilometer verderop. ''We gaan naar de kreta!'' Zei ik uiteindelijk. Ze wou weglopen, maar toen stond ze stil. Ze draaide om en keek me lachend aan. ''Ik ga mee!'' schreeuwde ze. Hand in hand liepen we naar de auto. ''Mag ik voorin?'' Gilde ze uit. ik knikte ja. We stapten in, reden weg en verdwenen op de weg omhoog.


We kwamen aan bij die albekende parkeerplaats van de Kreta. we liepen op de roltrap omhoog, Liselotte pakte zo een kinderwinkelwagentje en liep samen met mij naar binnen. We pakte onze favoriete chocolade koejes natuurlijk als eerste, want die waren heilig. Ze smolten heerlijk in je mond weg, en het rook naar verukkelijke chocolade.We pakten nog wat zakken chips, plakken kaas, appels en peren, limo, diepvries pizza's en wc papier. ''Oh kom op! mag ik die fruitella's echt niet hebben?'' schreeuwde Liselotte. ''Nee! We hebben die koekjes al!'' Zei ik. Liselotte gromde en werd boos. '' Ik mag ook nooit wat!'' gilde ze. Ik deed mijn wijsvinger voor mijn mond, het gebaar dat ze stil moest zijn. mensen keken me vragend aan, of dat komt door Liselotte, of doordat ze mijn taal niet begrijpen. ''Oké, prima! maar je moet niet meer zeueren! Oké?'' Ik keek haar streng aan. ze knikte vrolijk en ze huppelde naar de fruitella kast.Toen viel mijn oog op een vrouw met kort bruin haar. ''Lis!'' fluisterde ik. Ze keek me vragend aan. ''We moeten hier weg, nu!'' Ze keek me onbegrijpend aan. Ik graaide haar fruitella's uit haar handen en deed zo in de winkelkar en samen renden we naar de kassa. We betaalde, rende naar de auto en reden weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen